Bence de çünkü çocuk ne kadar yanında olsa da pasif. Yani bence bu evlilik yürümez.Kesinlikle ama kesinlikle ayrilsin
gerçekten öyleNe garip bı aile... Biz duyunca evlerden ırak diyoruz. Arkadaşına fikir olur belki.
daha önce de çok olay oldu uzun olur diye yazmadım. Çocuğun annesi kıza gel kahve içelim diyip evine gidince üstüne yürüdü. mesjalar attı namussuz vs diye. Arkadasımın daha 2. ilişkisi namussuzluk yaptığı hiçbir şeyini görmedimİlginçmiş.
İnsanlar niye durup dururken birbirine sayıp döktüler ki?
Arkadaşınızı istemiyorlar da uzaklaştırmak istiyorlarmış gibime geldi.
Eve kahve içmeye çağırıp üzerine mi yürüdü?daha önce de çok olay oldu uzun olur diye yazmadım. Çocuğun annesi kıza gel kahve içelim diyip evine gidince üstüne yürüdü. mesjalar attı namussuz vs diye. Arkadasımın daha 2. ilişkisi namussuzluk yaptığı hiçbir şeyini görmedim
çok pislik bi kadın ben zor tuttum kendımıÇok kötü bir durum.. Çocuğunun mürüvveti için gelmişsin ne demeye böyle davranışlar yaparsın ki.. aklından zoru olması lazım kadının bu davranışları yapması için
Yalnız gözümün önünde belirdi kadının tavırları ve hararetli konuşması, bizim de bir akraba var da öyle, evlerden ırak.
çocuk arkadasıma destek oluyor diye seviyorlar birbirini diye bırakmıyorEve kahve içmeye çağırıp üzerine mi yürüdü?
Arkadaşın neden inatla evlenmeye çalışıyor bu kadının oğluyla?
Olmayacağı çok baştan belliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?