kız istemek

mervecr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
21
1
16
31
Merhaba arkadaslar
Benim 7 yildir suren bir iliskim var 20 yasimdayim. Onlisans okudum bu sene bitti sevgilim lise mezunu . Okulun bitince babama soyledim agir bir tepkisi olmadi kizmadi . Nereli falan ne is yapiyor diye sordu. Telefoncu desim. Anneme telefoncu diye bir is mi olurmus demis okumayana kiz vermem demis herneyse babamla bir daha bu konu acilmadi artik biz nisan istiyoruz erkek tarafida istiyor. Anneme soyledim . Annem de yardimci olmuyor babam evlenmemi zaten istemiyor . Annem kinuyj acacak ama babamin ikna olacagini sanmıyorum ne yapcam . Bana yardimci olun

eğer istiyorsan gerçekten babanı ikna ediceksin yapacak bişey yok

telefoncu demek basit gelmiş olabilir kulağa. dükkanı kendi mi işletiyor mesela, tamir mi yapıyor? tekniker, cep telefonu dükkanı işletiyor, ticaret yapıyor gibi kulağına daha ciddi gelebilecek bir şeyle destekleyebilirsiniz belki.

sevgiliniz üniversite sınavına giriş bir açık öğretim programına kayıt yaptırsa olmaz mı? herkes ekonomik durumlardan dolayı sadece öğrenci olamıyor, işi dolayısıyla açıktan okuyor dersiniz mesela.

Yok onceden kvk da calisiyordu ordan cikti avea bayisine girdi . Evet aciktan okumayi dusunuyor .ben basta babama oyle dedim zaten aciktan okuyor diye ama bisey demedi

Yaşın daha çok küçük.
Biraz daha bekle işini gücünü eline al. Yere sağlam bas. Maddi özgürlüğün olsun. Sonra evlilik düşün canım.

yani diploma sahibi olacak bir gün. satış danışmanı anladığım kadarıyla.
şimdi kovulsa işinden hemen iş bulabilir mi? bulsa bir evi geçindirebilir mi? kızıma nasıl bakar, torunum olsa ona nasıl bakar diye bin tane soru geçiyordur babanızın aklından, o yüzden normal buluyorum endişelerini. ki bunları siz de göz önüne almalısınız.

nişan olduktan sonra ne zaman evlenebileceksiniz mesela? ev kurabilmek için birikiminiz var mı? çift olarak geliriniz ne seviyede?
yıllardır birlikteymişsiniz. para da olduktan sonra her şey halloluyor zaten. önce bu kısımları halledin, sonra babanızla tekrar konuşun. geçerli sebepleri önüne koyduktan sonra kolayca ikna edebilirsiniz.

Yaşın daha çok küçük.
Biraz daha bekle işini gücünü eline al. Yere sağlam bas. Maddi özgürlüğün olsun. Sonra evlilik düşün canım.
Ben sevgilimi cok kucuk yasta tanidim 7 yildir taniyorum daha fazla surdikce daha cok sorunlar cikiyor artik aramizda . Yas olarak evet kucuk yas ama evliligi kaldiracagima inaniyorum o bendn 4 yas buyuk . Kişisine gore degisir . Olgunluk meselesi.

Cok cok dogru konusiyorsun senin sordugun sorularin cevabi var bende ama benim sıkıntim babamla konusamamak babamda beni karsisina alip konusmuuor cunku evden gitmemi istemiyor diye dusunuyorum

Sonunda beni istemeye geldiler. Babam istemiyordu ama geldiler bayramin 3. Gunu babam onlarla gayet iyiydi muhabbet sohbet iyi davrandi sonucda misafirlerdi . Tabiki vermesi beni ama en azindan tanismis oldular. Onlar gidince babam bnmle bu konu hakkinda konusmadi onlara iyi davrandi ama olumsuzmus düşüncesi . Sevgilim Aciktan okudugu icin anneme okulu bitirmeden kizmiz vermem demis

ben bakkaldan iki ekmek, yarım kilo domates istiyorum, bakkal da bana iki ekmek, yarım kilo domates veriyor. kız istemek, kız vermek neymiş, ilk kez duydum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…