- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Konuştum. Sen artık evlisin diyor.Açıkca konuşurum
Demek ki sizinle vakit geçirmek istemiyorKonuştum. Sen artık evlisin diyor.
Evet inanın 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı. Normalde bizim eve alkol girmez.Aldı getirdi alkolünü.Derdi varken, paraya ıhtıyacı varken hep arar. Ya da bısey oldugunda arar anlatır. Bende onu hıc gezemedı sandım. Meger saklıyormuş.Valla bi laf varya kardeş kardeşin ne ölmesini ne gülmesini istermiş.
Ben sizi haklı buldum fakat kafaya takmayın öğrendiğiniz iyi oldu evli arkadaşını çoluk çocuk götürüp ablasına kış kış çekmek olmaz olmamalı…
Evet bende öyle düşünüyorum artık. Bende kendimi paralamayacagım. İnanın her yere çagırıyorum onu. Çagırmam artıkDemek ki sizinle vakit geçirmek istemiyor
Sordum da sen artık evlisin dedı. Bunu dedıkten sonra benden gizli saklı arkadaşının eşi çocugu falan deniz gitmişler. Çoluk çocuk denize gittik dedi.Garip açıkçası
Çok yakın olduğunuzu düşünüyorsanız doğrudan kendisine sorun
Zaten inanın hiç yapışık degiliz. Ben anneme gidince görüşürüz. Ya da bazen ugrar. O kadar. Ayda 1 2 ayda bir görüşüyoruz.Onun da kendine ait bir yasami var yapışık ikizler gibi gezmenize gerek yok. Kırılmakta haksızsıniz
Aslında herşeyi konuşur anlatırız. Demekki çok yakın degilmişiz.Küçüklükten gelen bağınız nasıl, genelde kız kardeşler en yakın 2 arkadaş olur. Sizde kopukluk var,evlisin ne alaka anlamadım. Sizde ustelemeyin, tek gidin
Iyi gunun de kotu gününde yaninda ol kardesligini hissettir yeter. Gucenme derim, onlar bizim herseyimiz iyi ki varlarZaten inanın hiç yapışık degiliz. Ben anneme gidince görüşürüz. Ya da bazen ugrar. O kadar. Ayda 1 2 ayda bir görüşüyoruz.
Ben bu zamana kadar ona çok trip attım.Çok konuştum.Hadi eskiden sevgilisi vardı, onunla gezerdi.Ama şimdi o olmasa da en basiti avmye gidelim demez.Atıyorum lazere gidecek, arkadaşını alır onunla gider.Ben defalarca trip attım.Ama saklıyor benden artık. Bende mesafe koymayı düşünüyorum.Dert yanmak, borç istemek için falan beni arar. Ya da işle alakalı olay oldugunda... Bunların harici eglence zamanlarında ben yokum.Bu benim en yakın arkadasim sandığım kişinin soyledigi sözama evlendin bana çok komik geliyor maalesef arkadasligimiz bitti bizim. Ama siz kardeşmişsiniz önce sakin şekilde tekrar konuşmayi deneyin baktiniz ki hâla sen evlisin diyor mesafe koyup beklenti içine girmeyin
İnsana kabullenmesi zor geliyor ama sanirim sizinle eglenemiyor. Hayat bakışınız farkli olabilir mesela.Ben bu zamana kadar ona çok trip attım.Çok konuştum.Hadi eskiden sevgilisi vardı, onunla gezerdi.Ama şimdi o olmasa da en basiti avmye gidelim demez.Atıyorum lazere gidecek, arkadaşını alır onunla gider.Ben defalarca trip attım.Ama saklıyor benden artık. Bende mesafe koymayı düşünüyorum.Dert yanmak, borç istemek için falan beni arar. Ya da işle alakalı olay oldugunda... Bunların harici eglence zamanlarında ben yokum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?