- 2 Aralık 2015
- 32.644
- 108.396
- 598
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Onemli değil canım.sizin kadar algılama seviyemiz yoksa demek ondan olabilir
özür dileriz anlayamadığımız için
kız kardeşini kıskanıyor olabilir ya da mayası bozuk.bi yakınımın üzlmesi ve eziyet görmesi üzere merak edip bunu sizlere sormak istedim.
yakınımın gelininin kız kardeşi aşırı zengin biri ile evleniyor.gelini ona arada eziyet ediyor fakirlikten yakınıyor (gelini kira vermiyor ama başkada bişeyleri yok oğlu asgari ücretli)şimdi kız kardeşinin zengin bir damat adayı bulmasından sonra bu olay cerayan ettiğine göre kız kardeşini kıskandığı içinmi kaynanasına eziyet ediyor sizce(benim kız kardesim yok bilemiyorum)yakınım çok üzgün geçen dertleşirken yanımda ağladı
evet gelin hem kaynanasına hem kendi kızına hemde eşine eziyet ediyor 1 aydır .kız kardeşide 1 aydır oldu zaten zengin sevgili bulalıGelinin kızkardeşi evlenmeden önce kv ile herşey normal miymiş?Ben kıskanmayla ilgili olduğunu sanmıyorum.
gelin kaynanasını eşini terk etmekle tehtit edip gözünün önünde torunun dövüyor. cene hiç susmuyormuş zaten küfür falan birde istekleri şunu isterim bunu isterm isteğiÇok zorlayınca anladım mevzuyu;kv ye söyleyin gelin iyi değil,bir psikologa ikna etsinler,götürsünler.Bu arada eziyet derken nasıl bir eziyet?
evet iyiydi. evleri ayrıYakınınla gelinin birlikte mi yaşıyorlar?
Biz bilemeyiz kıskanıyor mu kıskanmıyor mu burdan nasıl bilelim. Önceden araları bal börek miydi?
gelinin kendi kızkardeşiKaynananizin kizkardesinizi kiskanmasi tabii ki normal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?