kız kardeş kıskanılırmı

Gelini kızkardeşini kıskanmaz.Ama gelini evlenirken yakınınızın olanakları kısıtlıysa ,evlenme aşamasında fazla birşeyler alamadıysalar altındı,eşyaydı falan.İmrenmiş olabilir gelin.Kv ye de yansıtmıştır büyük ihtimalle ,kv de de o izlenim oluşmuştur.2 gün sonra eski haline döner gelin.

Yakınının gelini diye tarif ettiği kesin yenge hanımdır. Bizim gelin kız kardeşi zengin kocaya vardiktan sonra anneme eziyet ediyor dese herşey anlaşılacaktı.

Neyse sizin gelin kız kardeşini kıskanmaktan ziyade kendisi ile ona yapılanları kıyaslamaya başlamış ve maymun gözünü açtı durumu oluşmuş gibi geldi. Maddi durum yetersizlikleri vs tekrar hatirlatilabilir. Gelin hanim ile anneniz konussun biz de isterdik seni hos etmeyi vs ama maalesef imkanlarimiz kisitli gibi bir konusma iyi olur. Ayrıca ufak jestler ile gelin hanım biraz memnun edilmeye calisilabilir.

imla yok satır yok noktalama yok anlam bütünlüğü yok ama suçlu olan konuyu anlamayanlar

bir kere de arkadaş bu nasıl anlatım deyip konu sahibini suçlayın anlamayanları değil,olması gereken bu çünkü.

kiyas yapip üzülüyor olabilir ama kv ile ne alaka? kardesinin kv desi cokmu iyi davraniyormus onumu kuskaniyorda aceba, siz benim hic kiymetimi bilmiyorsunuz gibisinden kiziyor kendi kendine.ne eziyeti ediyormus mesela?kotu mu davraniyormus.bagiriyormuymus.?kardesini kiskansa bile kv ile bagdastirmak sacma geldi bana.kv siyle ilgili baska sorunlari vardir belki..

evet kıskanan kıskanıyor.

ablam burnumdan getirdi oradan biliyorum hep de para ve mevki mevzularından ötürü.

Olayı anlamadım bir gönderiyi düzenleyin isterseniz dıdının dıdısı her şey birbirine girmiş. Ama durduk yere kıskançlıklar pek mantıklı değildir. Belki hayat standartları açısından kıyaslayıp üzülüyor olabilir.

Boşansın o zaman zebgin birini bulsun. Evlenmeden bilmiyo muydu kocasını? O yakının da desin madem yüzüne çarpsın "sen kardeşini kıskanıyorsun, " vs.

kız kardeşini kıskanıyor olabilir ya da mayası bozuk.

Daha önceden nasıldı araları iyi miydi

Kardeşinin düğün mevzusundan sonra böyle olduysa içinde ukte kalan bişeyler olabilir

Çok zorlayınca anladım mevzuyu;kv ye söyleyin gelin iyi değil,bir psikologa ikna etsinler,götürsünler.Bu arada eziyet derken nasıl bir eziyet?
gelin kaynanasını eşini terk etmekle tehtit edip gözünün önünde torunun dövüyor. cene hiç susmuyormuş zaten küfür falan birde istekleri şunu isterim bunu isterm isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…