kız kardeş kıskanılırmı

Yakının bir kv
Ve gelininin kız kardeşi zengin biriyle evleniyor
Gelin kv ye eziyet ediyor...bence alakası yok
Çünkü böyle biri o kv nin gelini olmazdı

KV nin kendini geçinderecek kadar bir geliri varsa, oğlunu da gelini de evden postalasın.

Gelin kız kardeşini kıskansa nolur, kıskanmasa nolur? Gerçekten annesi yaşında birine eziyet ediyorsa, edepsiz bir insandır, ama bir de hikayeyi ondan dinlemekte fayda var.

Anlayanlar toplaşıp bizede anlatsın. Anlatımını yediğim.

Konu sahibinin yakınına gelini eziyet ediyormuş, gelinin kız kardeşi zengin kendileri fakirmiş.

Konu sahibi diyor ki kız kardeşini kıskanıp fakir oldukları için mi kv ye eziyet ediyor. Ben böyle anladım

yakınımla görüştüm kızlar gelinine en son patlamış, beğenmiyorsan git napıyım demiş . bu lafın üstüne gelini kendine gelmiş kv sinin gönlünü almaya çalışıo sanırım sürekli kız kardeşini ve kız kardeşinin evlenecek olduğu adamı kötülüyomuş.nese kardeşini kınaya dursun kadını çilesi bir süreliğine duruldu ama eğer onlara imrenir durursa tekrar tekrar kv ye patlamaz umarım.şimdilik kv ile arasını düzeltmiş kadıncaz mutluydu

Hiçbir şey anlamadim ama cogu kadın milletinin damarindan kan değil kıskançlık akar onu biliyorum

anlamayanlara: konu sahibinin arkadaşı varmış. arkadaşının gelini varmış. bu gelinin kızkardeşi zengin koca bulmuş. gelin de kendi kocasına ve kv ye eziyet ediyormuş durumları iyi değil diye.

yazık ya evli çocuklu kadının zengin koca buldu diye kardeşini kıskanması ne kadar çirkin.

boşansın zengin koca bulsun o zaman bu ne ya benim midem bulandı.

Zengin diye evleniyor mu kocasinin seviyo mu bilemezsin ben sunu soruyim para mutluluk getirir mi

Bi kaç kere okuyunca anladım fakirlikten nasıl yakınıyor borcumuz çok filan mı diyor yoksa gözü duymayan bir şekilde mi konuşuyo kız kardeşi gibi zengin koca bulsaymis zamanın da o zaman herkes ultra zengin yaşayacak diye bişey yok

borçları yok asgari ücreetle geçinen ama kira derdi olmayan anne baba birde çocukdan olusan bir aile

Ce ceyli cala cula cumburleyli cap cup

Ne anlatıyorsunuz hiçbişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…