- 27 Mart 2019
- 61
- 73
- 8
- Konu Sahibi flubayan123
-
Sigara konusu rahatsız etti içip içmemek kendi bileceği birşey ama sorması gerekli diye düşündüm bilmiyorum çok rahattı.Bence sormasi gerekirdi sigara mevzusunu.. insanlar neden sevmiyormus peki?
Çok doğru söylüyorsunuz. Zamana bırakayım diyecem ama zamanda pek kalmadı yüzük takılacak içime dert oldusogara icmek icin izin almasi gerekmiyor bence, ama tabi ortam onemli, acik havada, dumani size gelmeyecek sekilde onlem alip ictiyse cok takilmamak lazim. onun acisindan da dusunun, abla ile tanismak stresli olmus olabilir.
diger konu ise cok kapali, ne demek etrafi tarafindan cok sevilmemek, belki de adam agir biri laulabali degil o yuzden cok sevilmiyor denmis olabilir, veya adam kendi halinde takilmayi seven biridir vs vs, bunlar kotu degil ki, kardesinizle frekanslari tutarsa sorun olmaz, yok tutmazsa zaten kardesiniz bunlari bahane edip bitirecektir. bence karismayin.
Çok doğru söylüyorsunuz. Zamana bırakayım diyecem ama zamanda pek kalmadı yüzük takılacak içime dert oldu
Keşke öyle bir yapım olsa çat çat söyleyebilsem ama söyleyemiyorum kırarmıyım acaba diye.Sigara da kalkar giderdim.Nefes alamıyorum dumanda.
Çat çat söylerim ayrıl demem .
Söyle çocuk atandı ve gidecek gitmeden yüzük takalım dediler bize göre erken tabi ama onlar istediği için iki tarafon aileside birşey demiyor. Bu arada kardeşimin yaşı 24yuzuk icin cok erken ama o konuda haklisiniz, nedir bu acele ?
Sana gore bunlar problem belki kiz kardesin icin degildir. Yani zaten guzel evlilikler iki iyi insanla olmaz, iyi bir uyumla olurSigara konusu rahatsız etti içip içmemek kendi bileceği birşey ama sorması gerekli diye düşündüm bilmiyorum çok rahattı.
Çevresi konusuna gelirsek, çok bilmiş bilmiş konuşuyormuş ve sanırım insanlarla diyaloğu pek yokmuş bu yüzden sevilmiyor. Kötü bir alışkanlığı veya yanlış birşey yaptığını söyleyen olmadı tek söylenen bilmiş ukala birisi denildi.
Doğru söylüyorsunuz biraz rahatladım fikirlerinizi almak başkü yönden düşünmemi sağladı teşekkürlerSana gore bunlar problem belki kiz kardesin icin degildir. Yani zaten guzel evlilikler iki iyi insanla olmaz, iyi bir uyumla olur
Evet karışmayacağım son kararım ben sebep olmak istemiyorum kendileri karar verecekler bundan sonrası içinBence karismasaniz daha iyi olur.
Hem yaninizda sigara icti ve ya rahat biridir deye nasil biri olduguyla ilgili karar yurutmek icin daha cok erken.
Birakin bir-birlerini yakindan tanisinlar.
Kotu biriyse kardesiniz zaten ayrilir ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?