Kız kardeş ve sevgilisi

Kardeşim çocuk çok ısrar ettiği için kabul etti, çıkmaya başladılar demişsiniz. Şimdi de çocuk atanacak, o gitmeden mecbur yüzük takılacak...
Herşey paşaoğlumuzun keyfine göre yani... Ya ne ucuz yaşamlar var...

Benimde kiz kardesimin boyle bilmis bir sevgilisi vardi cocugu gozum tutmamisti sonra ben kardesime dedim bu cocuk bence sana uygun degil ama sen bilirsin yasayip gor bakalim dedim sonra cocuk kiz kardesimi aldatmis birde kardesime ayrilirkende ayrilik sebebini kardesimin skalyoz olmasini gerekce gostermisti kardesim beni zamaninda dinlemedigi icin pisman oldu ama iş işten gecti tabi sizde bir kere uyarinizi yapin gerisini benim gibi izleyin biraz zaten hersey olacagina variyor

Kardeşiniz yeni çıkmaya başladığı çocukla neden hemen yüzük takıyor?
Aynı masada kardeşiniz de var mıydı siz çocukla yalnız mı görüştünüz?
Çok önceden tanışıyorlar yıllarca ısrar etti çocuk kardeşim yeni kabul etti evet aynı masada kardeşimde vardı

Muhtemelen acik alandadir ve sigara icmek icin orada izin almasi gerekmiyor bence. Sizin yine de hoşunuza gitmeyebilir o ayri.

Sevilmiyor neden sevilmiyormuş mesela??? 3-5 kisinin sevilmiyor demesiyle birine etiket yapistirilmaz, yapistirilmamali. Kardeşiniz cocuk degilse bu kadar mudahale etmemek lazim ortada cok ciddi birsey yoksa.

Yüzük takmak için çok erken .. Bırakın kardesiniz tanisin.. Kararı kendisi versin .. Çok büyük ayıbı olmadığı şiddet vs uygulamadigi sürece karışmak doğru olmaz bence..

Birincisi sigaranın saygısı olmaz ülke geneli sigara içiyor ikincisi etrafındaki insanlar ne kadar tanıyorki sevilip geçilmediği konusunda yorum yapılıyor üçüncüsü eğer siz bu ilişkiye karisirsabiz kardeşiniz size karşı bilenebilir ve ilerleyen zamanlarda size hiç birşey anlatmaz bence karışmayın o zaten hoşuna gitmeyen bir durumda ayrılır karisirsabiz siz 2 kardeş kötü olursunuz onlar iyi

Çok önceden tanışıyorlar yıllarca ısrar etti çocuk kardeşim yeni kabul etti evet aynı masada kardeşimde vardı

Ne kadar önce tanışsalar da yeni sevgili olmuşlar. İnsanın arkadaşlığıyla sevgililiği bir değil ki. Eğer kardeşinizi bir noktada uyaracaksınız bu noktada uyarın.
Kardeşiniz masadaymış madem görmüştür ne olduğunu onun dikkatini çekmeyen veya rahatsız olmadığı bir durum belli ki sigara. Eleştirmek bu noktada uygun olmaz. Sizin ailenizde içen yok evet ama o içiyor ve kardeşiniz bunu kabul ediyor demek ki.

Sigara konusu biraz göreceli bence, tabi ilk buluşmada sigara içmesi biraz abes olmuş, en azından sorabilirdi evet haklısınız bu konuda ama bu davranışı onun geniş veya rahat bi insan olduğunu göstermez zannımca. Bizde genel olarak büyüklerin yanında sigara içilmez, ayıptır, uygunsuzdur bakış açısı olduğu için garipsemeniz normal ama sigarayla saygı olmaz diye düşünüyorum. Öte yandan düşünmeniz gereken şey çocuğun rahat davranışları değil kardeşinizin geleceği olduğunu düşünüyorum. Evli misiniz? Kardeşinizle hiç konuşmadınız mı çok erken değil mi yüzük takmak için? Yeni tanıdığı birine ailecek fazla güveniyorsunuz diye düşünüyorum, ayrıca atanacak diye yüzük takmak nedir atansın ne olacak sizin kardeşinizin geleceğinden önemli mi? Konunuzu okuyunca içime rahatsız bişey doğdu ilk defa, hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…