Neden?istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..
Pandemide tayin istedim.Böyle olaylar yaşayacağımı hiç düşünmedim.Neden?
Annem aşırı sorunluydu.Ayrı yaşamaya başlayınca ilişkimiz düzeldi..Ayrıca ev de çok küçüktü.Neden?
Yapılı,bir seksene yakın boyu var kilosu da 90-100 arası.Polise gitmeyi düşünecek kadar, kapınızı kitleyecek kadar sorun varsa, sıradan bir kardeş kavgası değil bu.
Siz mi onun yanına taşındınız, o mu sizin yanınıza ?
Eğer canıma kastetse kardeş kardeş dinlemem tutarım kolundan fırlatırım. Her şeyin bir sınırı var,
32 yaşındaki bir kadının, kardeşinden dayak yemesi ne demek Allah aşkına :/
Anlattıklarınız pek normal gelmedi.Ciddi psikolojik bir rahatsızlık gibi duruyor.Siz onu bir uzmana yönlendirin mutlaka.Gitmiyor diyeceksiniz.O zaman siz önce gidin anlatın dr size yol gösterir.Benim bir tanıdığım böyle yaptı.Yakınını götüremedi.Kendi gitti dr la yol haritası belirledi.Bizler bu tür hastaları dr yönlendirme dilini bilemiyoruz, dr şöyle diyebilirsin demiş.Tedavi oldu.Faydasını gördüler..32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..
Ruh hastasıymiskız kardeşinizin hastalığı nedir?
Açıkçası artık onun için bir şeyler yapmak içimden de gelmiyor.Anlattıklarınız pek normal gelmedi.Ciddi psikolojik bir rahatsızlık gibi duruyor.Siz onu bir uzmana yönlendirin mutlaka.Gitmiyor diyeceksiniz.O zaman siz önce gidin anlatın dr size yol gösterir.Benim bir tanıdığım böyle yaptı.Yakınını götüremedi.Kendi gitti dr la yol haritası belirledi.Bizler bu tür hastaları dr yönlendirme dilini bilemiyoruz, dr şöyle diyebilirsin demiş.Tedavi oldu.Faydasını gördüler..
Öldürmesinden bile korkuyorsaniz ciddi piskolijik sorunlari var demektir doktor destegi mi alsaniz?32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..
Hey masallahYapılı,bir seksene yakın boyu var kilosu da 90-100 arası.
Şimdilik yok..İnsanlardan utanıyorum,sanki yaşadıklarım alnıma yazılıymış gibi.Hey masallahbelki bi kadinla ortak ev tutup cikarsiniz. Bence onu arastirin etrafinizda. Yalniz yasayan, ev arkadaşı arayan var mi?
Şiddete meyilli sonuçtaÖldürmesinden bile korkuyorsaniz ciddi piskolijik sorunlari var demektir doktor destegi mi alsaniz?
Ortaktı.Yazın bir miktar paramı harcadı.Şimdi kendisi ödüyor.Evin kirasini kim ödüyor?
Bu yorumu kim yaptı?Bizim ailede anormal olan her şey normalmiş
Normal sandığım her şey anormalmiş diyecektim,gerginlikten ifade edemedim kendimiBu yorumu kim yaptı?
Gitmedi,gitmek istemiyor.Dışarıda çok iyi,çok uyumlu.Bana karşı öyle.Kardeşinin tanısı var mı, doktora gitti mi daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?