- 17 Temmuz 2021
- 7.345
- 24.212
- 298
Şu an kavga neyden çıkıyor?Gitmedi,gitmek istemiyor.Dışarıda çok iyi,çok uyumlu.Bana karşı öyle.
Annem babam bizi çok kıyaslayarak büyüttü.Ben uysal,söz dinleyen bir kızdım.O daha farklıydı ama onun farklı yetenekleri vardı.Desteklemediler.Ablan gibi ol diye diye benden nefret ettirdiler.Sosyal zekası yüksek,farklı yetenekleri olan bir insandı.Zamanında desteklenmedi..Acısını bendeb çıkarıyor..Ona bir şey demeye hakkım yokmuş gibi sanki,yaşayamadıklarınun sebebi benmişim gibi.
Banyo tuvalet birlikte.Her banyodan sonra olduğu gibi bırakıyor.Bu konuda uyardım.Çünkü hep ben temizliyorum.Arkasına kendisi giriyor.Uyarıyorum.Yine aynı.Buna benzer pek çok şeyi var.Bu sefer sinirlendim.Yeter artık,tek yaşamıyorsun bu evde dedim.Bizden çıkmayan bir arkadaşı var,aynı binada..Onun yanında azarladım diye başladı olay,Şu an kavga neyden çıkıyor?
Ben ayrı eve çıkıyorum dediniz mi? Kapıyı kilitlycek seviyeye gelmek normal değil
Şu an kavga neyden çıkıyor?
Ben ayrı eve çıkıyorum dediniz mi? Kapıyı kilitlycek seviyeye gelmek normal değil
Bazen abartım mı acaba diyorum ama beni görğnce şeytan görür gibi oluyor.Bir şey isteyeceği zaman melek gibi davranıyorBende diğer arkadaşların dediği gibi normal görmedim. Tartışma vs olur illa ki ama güvenlik problemi hissedecek boyuta geldiyse normal değil.
Neresi trol geldi.Birilerinini böyle bir olaydan neden trolleyeyim.Birazcık mantık!zor değil,tabi buna sahipseniz.Yaw şu trolleri ciddiye alıp cevap vermeyin ya bu da kekliyor herkesi,konunun saçmalığına bakın kuzu kuzu cevap vermişler bide ciddiye alıp
Bana sahte gelmedi.Yaw şu trolleri ciddiye alıp cevap vermeyin ya bu da kekliyor herkesi,konunun saçmalığına bakın kuzu kuzu cevap vermişler bide ciddiye alıp
Onun için değil kendiniz için yapacaksınız buradaki önerileri zaten. Sadece içinizi dökmek istediyseniz bilemem ama burada size şöyle yapın böyle yapın diyen herkese hayır demişsiniz. O kadar rahat yazmışsınız ki kapımı kitliyorum beni öldürmesinden korkuyorum vs diye sanki hayatın doğal akışında böyle şeyler çok olağanmış gibi. Hayretle okudum.Açıkçası artık onun için bir şeyler yapmak içimden de gelmiyor.
Ne normal neler anormal bilmiyorum o derecede.Bizim ailede anormal olan her şey normalmiş
Zaten çok yönlendirdim.Doktor araştırdım,kendi psikoloğumla konuştum.Başka bir yerden konu açtım.Onun için değil kendiniz için yapacaksınız buradaki önerileri zaten. Sadece içinizi dökmek istediyseniz bilemem ama burada size şöyle yapın böyle yapın diyen herkese hayır demişsiniz. O kadar rahat yazmışsınız ki kapımı kitliyorum beni öldürmesinden korkuyorum vs diye sanki hayatın doğal akışında böyle şeyler çok olağanmış gibi. Hayretle okudum.
Kesinlikle,arkadaşları tapıyor neredeyse ona..Sinirlenmesinin sebebi de en yakın arkadaşının yanında gerçek yüzğnü ortaya çıkarmam.Dışarıya iyi davranıyorsa ruh hastası falan değil kusura bakmayın. Sizi ezmeye alışmış ve siz korktuğunuzu belli ettikçe de devam edecek. O çok kıymetli arkadaşının gözünün önünde yapın bunları bakalım. Sizi ezmekten direkt keyif alıyor. Tabak çanak fırlatın üstüne artık korkmadığınızı bir belli edin hiçbir şey yapamaz.
Uyurken kapı kilitlemek nedir? Kontrat sizin adınıza ise de çıkarın evden. Tamam kardeş de hayatınızı cehenneme çevirmiş hala neden bahaneler arıyorsunuz ona karşı?
Kardeşin hasta falan değil, seni sindirmiş sadece. Hiç acımam ararım polisi, el kaldırmak ne demek. Evini ayır ve ardına bakma, sil at hayatından, kullandığı kardeşlik bağını kesip atmazsan ileride çok pişman olursun32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..
Benim artık görüşmediğim bir arkadaşımın ablası böyleydi. Robert koleji + Boğaziçi mezunu ABD'de yine burslu master yapmış bir kadın. Korkunç zekiydi. Hayrandım ona. Ülkeye döndü uzun bir süre işsiz kaldı. Evde terör estirirdi. Ben kıza kalmaya giderdim benim yanımda arkadaşımı ezerdi. Yıkanmayı falan da bırakmıştı. Depresyonda diye diye iyice canavara döndü.Kesinlikle,arkadaşları tapıyor neredeyse ona..Sinirlenmesinin sebebi de en yakın arkadaşının yanında gerçek yüzğnü ortaya çıkarmam.
Benim kızkardeşim böyleydi 1 yaş var aramızda baba tarafına çekmiş 1,85 boy ve yapılı zaten Savunma bakanlığında çalışıyor şuan dövüş sertifikaları filan var teknikli dövüyordu bizim ki :) ben anneme çekmişim minyon zayıf ufak tefek kaldım aralarında erkek kardeşimde uzun boylu yapılı hiç kimse ablaları olduğuma inanmaz birde bizim aileler iki tarafta sarışın renkli gözlüdür kızkardeşim de sarışın ama kahverengi gözlü bu durum çıkış noktasıydı zaten onda kıskançlıkla geçti ergenlik dönemi ne yaptım ne ettiysem kızgınlığı geçmedi sonra evlendi çocuğu oldu boşandı geri geldi filan tamamen değişti şuan bana çok düşkün hayat bir süre sonra kardeşten başka kimsenin dost olmadığını gösteriyor insana kıymetinizi anlayacak onun canı yandığında en çok sizin üzüldüğünüzü anlayacak32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..
Hasta değilde edepsiz bence. Hasta olsa herkese böyle saldırgan davranır sadece size degil. Benim kız kardesimde aşağı yukarı böyle bir insan. Her derdine koşar, annemle babamla bir sorun yaşasa avukat gibi gider onu savunur, aralarını düzeltmek için herşeyi yapardım. O da karşılığında her türlü nankörlüğü yapardı. Birgün tartıştık yok yere bi dünya hakaret etti bana. Aylarca yüzüne bakmadım, hiç konuşmadım. Şimdi etrafımda dolanıyor ama asla eskisi gibi olmuyorum. Bir derdi olduğunu duysam asla arayıp ne oldu diye sormuyorum. Evlenmek üzere mesela bir kez düğün hazırlığıyla vs ilgilenmedim. Soru bile sormadım. Ne hali varsa görsün. Benim kız kardesimde arkadaşlarina karşı melek gibidir. Gitsin arkadaşlarıyla paylaşsın bundan sonra
Çalışıyor ,ücretli öğretmenlik yapıyorne iş yapıyor kardeşiniz?
Mesleği geliri var mı?
Evleri ayırın hızlı bir şekilde
Ev ayırdığınızda keşke onu yanınıza almayıp tek çıksaydınız
Kötülüğünü istemem ,o kadar çelişkili duygular içindeyim ki anlatamam.Küçükken annem bana emanet etmişti.Ben de arkadaşlarımlar rahat oynayamıyorum diye kaçmıştım ondan.keşke böyle bir şey yapmasaydım,onu o zaman yalnız bırakmasaydım diye kendi kendi mi yedim.Benim kızkardeşim böyleydi 1 yaş var aramızda baba tarafına çekmiş 1,85 boy ve yapılı zaten Savunma bakanlığında çalışıyor şuan dövüş sertifikaları filan var teknikli dövüyordu bizim ki :) ben anneme çekmişim minyon zayıf ufak tefek kaldım aralarında erkek kardeşimde uzun boylu yapılı hiç kimse ablaları olduğuma inanmaz birde bizim aileler iki tarafta sarışın renkli gözlüdür kızkardeşim de sarışın ama kahverengi gözlü bu durum çıkış noktasıydı zaten onda kıskançlıkla geçti ergenlik dönemi ne yaptım ne ettiysem kızgınlığı geçmedi sonra evlendi çocuğu oldu boşandı geri geldi filan tamamen değişti şuan bana çok düşkün hayat bir süre sonra kardeşten başka kimsenin dost olmadığını gösteriyor insana kıymetinizi anlayacak onun canı yandığında en çok sizin üzüldüğünüzü anlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?