Kız kardeş(!)

Şu an kavga neyden çıkıyor?
Ben ayrı eve çıkıyorum dediniz mi? Kapıyı kilitlycek seviyeye gelmek normal değil

Bende diğer arkadaşların dediği gibi normal görmedim. Tartışma vs olur illa ki ama güvenlik problemi hissedecek boyuta geldiyse normal değil.

Ben ayrı eve çıkıyorum dediniz mi? Kapıyı kilitlycek seviyeye gelmek normal değil
Banyo tuvalet birlikte.Her banyodan sonra olduğu gibi bırakıyor.Bu konuda uyardım.Çünkü hep ben temizliyorum.Arkasına kendisi giriyor.Uyarıyorum.Yine aynı.Buna benzer pek çok şeyi var.Bu sefer sinirlendim.Yeter artık,tek yaşamıyorsun bu evde dedim.Bizden çıkmayan bir arkadaşı var,aynı binada..Onun yanında azarladım diye başladı olay,

Bende diğer arkadaşların dediği gibi normal görmedim. Tartışma vs olur illa ki ama güvenlik problemi hissedecek boyuta geldiyse normal değil.
Bazen abartım mı acaba diyorum ama beni görğnce şeytan görür gibi oluyor.Bir şey isteyeceği zaman melek gibi davranıyor

Açıkçası artık onun için bir şeyler yapmak içimden de gelmiyor.
Ne normal neler anormal bilmiyorum o derecede.Bizim ailede anormal olan her şey normalmiş
Onun için değil kendiniz için yapacaksınız buradaki önerileri zaten. Sadece içinizi dökmek istediyseniz bilemem ama burada size şöyle yapın böyle yapın diyen herkese hayır demişsiniz. O kadar rahat yazmışsınız ki kapımı kitliyorum beni öldürmesinden korkuyorum vs diye sanki hayatın doğal akışında böyle şeyler çok olağanmış gibi. Hayretle okudum.

Dışarıya iyi davranıyorsa ruh hastası falan değil kusura bakmayın. Sizi ezmeye alışmış ve siz korktuğunuzu belli ettikçe de devam edecek. O çok kıymetli arkadaşının gözünün önünde yapın bunları bakalım. Sizi ezmekten direkt keyif alıyor. Tabak çanak fırlatın üstüne artık korkmadığınızı bir belli edin hiçbir şey yapamaz.
Uyurken kapı kilitlemek nedir? Kontrat sizin adınıza ise de çıkarın evden. Tamam kardeş de hayatınızı cehenneme çevirmiş hala neden bahaneler arıyorsunuz ona karşı?

Zaten çok yönlendirdim.Doktor araştırdım,kendi psikoloğumla konuştum.Başka bir yerden konu açtım.
Şu yaşına kadar kimseyle ilişki kuramadın,korkuların var,bunun sebepleri var.Bir doktora gidelim dedim.Gitmiyor.
Buraya yazmaktaki amacım iç dökmek.Belki benimke aynı şeyi yaşayanlar vardır.Ağlayarak yazıyorum zaten.Onun için daha fazla para harcamak istemiyorum.

Kesinlikle,arkadaşları tapıyor neredeyse ona..Sinirlenmesinin sebebi de en yakın arkadaşının yanında gerçek yüzğnü ortaya çıkarmam.

Kardeşin hasta falan değil, seni sindirmiş sadece. Hiç acımam ararım polisi, el kaldırmak ne demek. Evini ayır ve ardına bakma, sil at hayatından, kullandığı kardeşlik bağını kesip atmazsan ileride çok pişman olursun

Kesinlikle,arkadaşları tapıyor neredeyse ona..Sinirlenmesinin sebebi de en yakın arkadaşının yanında gerçek yüzğnü ortaya çıkarmam.
Benim artık görüşmediğim bir arkadaşımın ablası böyleydi. Robert koleji + Boğaziçi mezunu ABD'de yine burslu master yapmış bir kadın. Korkunç zekiydi. Hayrandım ona. Ülkeye döndü uzun bir süre işsiz kaldı. Evde terör estirirdi. Ben kıza kalmaya giderdim benim yanımda arkadaşımı ezerdi. Yıkanmayı falan da bırakmıştı. Depresyonda diye diye iyice canavara döndü.

Güç bela psikiyatriye gitmesi için ikna ettiler, randevuya öyle bakımlı gitti ki :d eve manikürcü çağırmıştı düşünün. Sonra iş buldu ve taşındı. Ailesiyle arası bir daha da düzelmedi çünkü ne zaman zaman gecirseler kız hep aynı. Tahmin edersiniz ki arkadaşlarının ağzının içine bakıyordu ama. Odu kopuyordu onlar maskenin ardını görecek diye. Sizinki de o hesap.

İstediği kadar uzun ve ağır olsun. KK'nın klasikleşmiş sözü, bir cinnet her şeyi çözer.

Mesafe koyun. Baktınız sizi ezmeye çalışıyor. Konuşmak istemiyorum diyip kestirip atın. Bakın sonrasında yapabiliyor mu. Baktınız sizi incitecek gibi o gün of sıkıldım filan diyip kestirip atın tartışmaya girmeyin. Tartışmada sizi yeniyor ve deşarj oluyor. Sonra yumuşak davranıp gönlünüzü alıyor. Bunu huy edinmiş.Allah kolaylık versin durumunuz zor yani. Tamamen ilişkinizi kesebilirseniz daha iyi tabi gitsin kendine başkasını bulsun hırpalayacak. Bu önce hırpalanma sonra gönül alma durumu sizi kardeşinize daha çok bağlıyor. Stockholm sendromu gibi bir şey. Çok zor bir durum yaşamayan bilmez bunu

Hasta değilde edepsiz bence. Hasta olsa herkese böyle saldırgan davranır sadece size degil. Benim kız kardesimde aşağı yukarı böyle bir insan. Her derdine koşar, annemle babamla bir sorun yaşasa avukat gibi gider onu savunur, aralarını düzeltmek için herşeyi yapardım. O da karşılığında her türlü nankörlüğü yapardı. Birgün tartıştık yok yere bi dünya hakaret etti bana. Aylarca yüzüne bakmadım, hiç konuşmadım. Şimdi etrafımda dolanıyor ama asla eskisi gibi olmuyorum. Bir derdi olduğunu duysam asla arayıp ne oldu diye sormuyorum. Evlenmek üzere mesela bir kez düğün hazırlığıyla vs ilgilenmedim. Soru bile sormadım. Ne hali varsa görsün. Benim kız kardesimde arkadaşlarina karşı melek gibidir. Gitsin arkadaşlarıyla paylaşsın bundan sonra dertlerini.

Çok üzücü. Burada anne babanın da hatası var tabi eğer dediğiniz gibi sizi kayırıp kardeşinize sürekli sizi övdülerse oda özgüvensiz büyümüş ancak kardeşiniz de artık çocuk değil kazık kadar olmuş bu şekilde bunu kabul etmek zorunda değilsiniz.

Tepkinizi gösterin onu sevdiğiniz için bu zamana kadar sabr ettiğinizi ve kendisinin davranışlarını hak etmediğinizi anlatın. Gel otur konuşalım biz çocuk değiliz senin benimle problemin ne ? Açık açık söyle bana deyin. Mesafeli olun ona karşı. Belki birgün hatasını anlayacak ama olmuyorsa sizde zorlamayın artık kendi hayatınıza bakın.

Benim kızkardeşim böyleydi 1 yaş var aramızda baba tarafına çekmiş 1,85 boy ve yapılı zaten Savunma bakanlığında çalışıyor şuan dövüş sertifikaları filan var teknikli dövüyordu bizim ki :) ben anneme çekmişim minyon zayıf ufak tefek kaldım aralarında erkek kardeşimde uzun boylu yapılı hiç kimse ablaları olduğuma inanmaz birde bizim aileler iki tarafta sarışın renkli gözlüdür kızkardeşim de sarışın ama kahverengi gözlü bu durum çıkış noktasıydı zaten onda kıskançlıkla geçti ergenlik dönemi ne yaptım ne ettiysem kızgınlığı geçmedi sonra evlendi çocuğu oldu boşandı geri geldi filan tamamen değişti şuan bana çok düşkün hayat bir süre sonra kardeşten başka kimsenin dost olmadığını gösteriyor insana kıymetinizi anlayacak onun canı yandığında en çok sizin üzüldüğünüzü anlayacak

ne iş yapıyor kardeşiniz?
Mesleği geliri var mı?
Evleri ayırın hızlı bir şekilde
Ev ayırdığınızda keşke onu yanınıza almayıp tek çıksaydınız

ne iş yapıyor kardeşiniz?
Mesleği geliri var mı?
Evleri ayırın hızlı bir şekilde
Ev ayırdığınızda keşke onu yanınıza almayıp tek çıksaydınız
Çalışıyor ,ücretli öğretmenlik yapıyor

Kötülüğünü istemem ,o kadar çelişkili duygular içindeyim ki anlatamam.Küçükken annem bana emanet etmişti.Ben de arkadaşlarımlar rahat oynayamıyorum diye kaçmıştım ondan.keşke böyle bir şey yapmasaydım,onu o zaman yalnız bırakmasaydım diye kendi kendi mi yedim.
Sabaha kadar çocukluğumuzu hayal ettim.Ne kadar masumduk.Neler oldu da bu hallere geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…