- 2 Mayıs 2021
- 40
- 45
- 8
- 39
- Konu Sahibi Englishteacher55
-
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun,Rabbim sizi cennetinde kavuştursunBence dünyadaki en büyük sans en büyük lütuf. Benim de dünyalar şekeri herşeyim kızkardeşim vardı. 1.5 yıl önce vefat etti. Konuyu okurken burnumun direği sızladı gözyaşlarıma hakim olamadım. Anıları ömrüm boyunca benimle olacak...
Ne kadar güzel,hangi arkadaşla her gün konuşulur ki..3 kız kardeşiz her gün konuşuruz istisnasız . Onlar sayesinde hiç arkadaş arayışına bile girmedim .
erkek kardeşim olsaydı onu da çok severdim diye düşünüyorum . Bence insanın kardeşi olması çok güzel .
3 kızkardeş çok şanslısınız,araya erkek girmemesi de iyi olmuş benceİnsan ulaşamadığı şeyin delisidir
Bulduğunun da nankoru.
Bence kızkardes güzel birşey .
Ne yoksa onun eksikliğini hissedersin
Bende bazen bir abim olsun diye aklima gelir
Hatta eşime derim keşke abim olsaydi az agzini burnunu dağıtırdı diye
İşin şakası ama böyle insan arkasında bir baba bir güvenilir abi varsa daha güçlü hissediyor.
Biz üç kız kardeşiz
Evt benim için iyikiler3 kızkardeş çok şanslısınız,araya erkek girmemesi de iyi olmuş bence
Ayni bende oyleSelam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
kızkardesın olmasının olumlu yonlerıde var olumsuz yonlerıdeSelam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
AminnHer kızkardeş çok faydalı, sevgi dolu olmuyor. Benim ablam babamın vefatından sonra mal mülk derdine düştü. kafamda cep telefonu parçaladı. Bir hafta 3 dikişle dolaştım.
Hayatı boyunca beni anne babama gambazladı. Ben bir hata yaptıysam herkesten önce o ortalığı galeyana verdi.
Allah verecekse herşeyin hayırlısını versin
Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Duygudaşlık olmaz mıydı,belki de dediğiniz gibi kendimle ilgilikızkardesın olmasının olumlu yonlerıde var olumsuz yonlerıde
onunda aılesı oldugu ıcın ona gore sıkıntı ve problemlerı oluyor..kızkardesınız oldugu ıcın kendınızı daha guclu hıssetmezdınız..bu sızınle ılgılı bır konu
İnanın 30 yaşıma kadar hiç hissetmedim.Ama 2.çocuğum olduktan sonra keşke olsaydı çok dedim.bilmiyorum bana mı denk gelmedi arkadaşlıklar bir yerden sonra kopabiliyorHayatta hersey kan bağı değildir. Kendinize kız kardeş yerine koyabileceginiz iyi bir dost seçerseniz o boşluğu doldurabilirsiniz. Evet olması çok güzel birsey bir ablam var uzakta ama sesi bile yetiyor. Hayatın bize vermediği boşlukları bazen kendimiz doldurmaya çalışabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?