Kız kardeşi olanlar şanslı mı

Kiz kardeşim yok, erkek kardeşim de yok. Halam ve teyzem de yok. dayilar amcalar ve erkek kuzenlerim var. Bir kiz kardeşim bir de teyzem olsun hep istemisimdir

Evet onlar 1- 0 önde başlıyorlar. Ama siz de bu yasa kadar kardeş yerine koyacağınız birini bulamadiysaniz o biraz da sizin hatanız. Benim kizkardesim yok 3 tane kız kuzenim var WhatsApp grubumuz var kardeş gibiyiz hatta erkek kardeşim den daha yakınız.
Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.

Kız kardeş candır :)
Anneye anlatamazsın, kız kardeşle konuşursun, birşey olursa ilk kız kardeşin koşar, en çok didiştiğin ama aynı zamanda en büyük desteğindir.
Bir saat önce kavga kıyamet, bir saat sonra hadi bi çay içelim, iyi stres attık diyebildiğindir. :D

Evet onlar 1- 0 önde başlıyorlar. Ama siz de bu yasa kadar kardeş yerine koyacağınız birini bulamadiysaniz o biraz da sizin hatanız. Benim kizkardesim yok 3 tane kız kuzenim var WhatsApp grubumuz var kardeş gibiyiz hatta erkek kardeşim den daha yakınız.
Ben memleketten uzak kaldım.Yıllardır gurbetteyim.o yüzden akrabalardn da uzak kaldım.Ama kız kardeşim olsa ister istemez kopmazdık.Yorumları okumak iyi geldi bana.

Kız kardeşim yok. Önümde gördüğüm kız kardeş ilişkisi annem ve teyzem. Ve hiiiiç geçinemezlerdi. Ki son 3 senedir de görüşmüyorlar. Çocukluktan anlaşamazlarmış. En basiti ikisine aynı t shirt alınır imiş teyzem kendisininkini eskitip anneminkini giyermiş izinsiz. Yetişkinlikteki ayrılıkları çok daha derin. Baya yıkıcı durumlar. Onları görünce hiç özenmedim. Karakterleri, hayata bakışları çok farklı. Gerçi bizimkilerin travmaları da var anneleri onlar küçükken ölmüş. Ama anneleri yaşasaydı da pek geçinemezlerdi. Şimdiki hallerinden tabi iyi olurlardı. Anne faktörü de önemli.

Bende bir erkek kardeş var ama isteyene verebilirm.😂

Bir kız kardeşim var. Dünyalara değişmem annemin babamın en güzel hediyesi. O olmasa ne yapardım bilmiyorum. Beni herkesten iyi tanıyan, her derdimin ortağı. Allah kardeşin de hayırlısını versin tabi ama Allah benimkini benden eksik etmesin yokluğunu göstermesin.

Benmde 1 ablam var hep abim olsun istemisimdir ama iyki var ablam ne kdr arada kavgada etsek hem en iyi arkadasim dostum herseyim 🤗

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Çok güzel bir şey 😍 bazen sürtüşmeler olsa da dayanak, eğlence, sırdaş, dost ve herşey oluyorlar. Sağlıklı uzun ömürler versin, çok şükür çok güzel bir şey, sizin de arkadaşlarınız, eşinizin kız kardeşleri varsa onlar öyle olur inşallah. İlla kan bağı olmasına da gerek yok, samimiyet ve yakınlık kurulsa yeter. 💓

bu hayattaki en merak ettiğim duygu olabilir abla veya kızkardeşe sahip olmak. hatta teyzem bile yok =) bir teyzen olması nasıl bir şey onu da çok merak ederim...erkek kardeşimi severim ama bambaşka kafalardayızdır, ömrüm ona akıl hocalığı yapmakla geçti ve geçecek belli ki. dertleşebileceğim, akıl danışabileceğim bir ablam olsa güzel olabilirdi. dahası yakın kız kuzenim de yok. çok kuzenim var ama hepsi yurt dışında ve hiç görüşmüyoruz. 2.çocuğu yapmayacağımız konusunda hemfikir gibiyiz ancak oğlumun bir erkek kardeşi olmasını da isterdim çünkü aynı cinsiyetten kardeşe sahip olmak güzel bir şey olsa gerek diye düşünüyorum.

evet bence gerçekten başka bir şey

Her kızın bence bir kız kardeşi olmalı

Biz 3 kız kardeşiz.

Ama o biraz da sizin iletişiminize bağlı.

Merak ettim kızınız var mı ?

Kızınız varsa onunla arkadaş gibi olabilirsiniz ilerde

Kızkardeşim benden daha güzel, arada kıskançlıklarım oluyor ama içten içe kendimi sakinleştiriyorum yine de iyi ki var diyorum, içimi dökebildiğim iki kişiden biri, ama kız kardeşiyle arası kötü olan da çok insan var üzülmeyin

Ben abimi biricik buluyorum açıkcası.
Üniversite'ye gittim destek oldu, erkek arkadaşımdan ayrıldım beni anında tatile götürdü, yurt dışına master yapmaya gittim destek oldu. Kariyerimle veya hayatla ilgili ne sorsam bilgisi var; çok okuyan çok yazan ve çok yönlü biri ve aynı zamanda çok iyi bir mühendis. Arada evine gittiğimde gitar çalar bana, beraber bir şeyler deneriz.
Japonya'da YL yaparken, beraber World of Warcraft oynardık, dünyanın bir ucundan diğer ucuna :KK70: hatta eşini de başlatmıştı, beraber oynuyorduk.
Bilemiyorum; her şeyiyle donanımlı ve ilgili bir abi kesinlikle çok farklı bir olay.

Ben abimi biricik buluyorum açıkcası.
Üniversite'ye gittim destek oldu, erkek arkadaşımdan ayrıldım beni anında tatile götürdü, yurt dışına master yapmaya gittim destek oldu. Kariyerimle veya hayatla ilgili ne sorsam bilgisi var; çok okuyan çok yazan ve çok yönlü biri ve aynı zamanda çok iyi bir mühendis. Arada evine gittiğimde gitar çalar bana, beraber bir şeyler deneriz.
Japonya'da YL yaparken, beraber World of Warcraft oynardık, dünyanın bir ucundan diğer ucuna :KK70: hatta eşini de başlatmıştı, beraber oynuyorduk.
Bilemiyorum; her şeyiyle donanımlı ve ilgili bir abi kesinlikle çok farklı bir olay.
ne mutlu size

Back
X