- Konu Sahibi Englishteacher55
Şimdi harika bi konu açıldı kardeş terörü diye
Bi okuyun da bari halinize şükredin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi harika bi konu açıldı kardeş terörü diye
Beni eleştirirken sizin de ne olduğunuz belli olduŞimdi harika bi konu açıldı kardeş terörü diye
Kardeşi olanların yasadiklarini merak ediyorum da demis ama:))Konu sahibi kızkardeşim yok üzülüyorum demiş, ballandıra ballandıra ilişkilerinizi anlatmışsınız nispet yapar gibi...
Bi Allah aşkına anlat neymişim benBeni eleştirirken sizin de ne olduğunuz belli oldu
Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Ben memleketten uzak kaldım.Yıllardır gurbetteyim.o yüzden akrabalardn da uzak kaldım.Ama kız kardeşim olsa ister istemez kopmazdık.Yorumları okumak iyi geldi bana.Evet onlar 1- 0 önde başlıyorlar. Ama siz de bu yasa kadar kardeş yerine koyacağınız birini bulamadiysaniz o biraz da sizin hatanız. Benim kizkardesim yok 3 tane kız kuzenim var WhatsApp grubumuz var kardeş gibiyiz hatta erkek kardeşim den daha yakınız.
Çok güzel bir şeySelam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Kızkardeşim benden daha güzel, arada kıskançlıklarım oluyor ama içten içe kendimi sakinleştiriyorum yine de iyi ki var diyorum, içimi dökebildiğim iki kişiden biri, ama kız kardeşiyle arası kötü olan da çok insan var üzülmeyinSelam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
ne mutlu sizeBen abimi biricik buluyorum açıkcası.
Üniversite'ye gittim destek oldu, erkek arkadaşımdan ayrıldım beni anında tatile götürdü, yurt dışına master yapmaya gittim destek oldu. Kariyerimle veya hayatla ilgili ne sorsam bilgisi var; çok okuyan çok yazan ve çok yönlü biri ve aynı zamanda çok iyi bir mühendis. Arada evine gittiğimde gitar çalar bana, beraber bir şeyler deneriz.
Japonya'da YL yaparken, beraber World of Warcraft oynardık, dünyanın bir ucundan diğer ucunahatta eşini de başlatmıştı, beraber oynuyorduk.
Bilemiyorum; her şeyiyle donanımlı ve ilgili bir abi kesinlikle çok farklı bir olay.
Ben nefret ettim kardeşten tiksindim. Keşke olmasaydı dedim defalarca hala diyorum...
üzüldüm her şeyin hayırlısı tabiBen nefret ettim kardeşten tiksindim. Keşke olmasaydı dedim defalarca hala diyorum...