Kız kardeşi olanlar şanslı mı

Bir abim iki kız kardeşim var. Kızlardeslerim bilgisayar başından kalkmazlar sohbet sevmezler. Ben abimle beraber büyüüdüm mesela kız kardeşlerimden daha yakın davranır bana. Oğlumu çok sever alır gezdirir oynar. Ama kızlar dediğim gibi kendi dünyalarındalar bir tanesinin sevgilisi var zaten sürekli elinde telefon. Bende çok özenşyorum şöyle karşılıklı sohbet edip herşeyi birlikte yapabilseydik diye ama mizaç meselesi. Eşim gece çalışırken çoğı zaöan yalnızdım zorla çağırırsm gelirlerdi. Yakın bir kız arkadaş daha iyi oluyor daha iyi dökebiliyorsun içini.

Anlaşabileler için büyük şans
Kız kardeşim var dünyanın en şanslı insanı hissediyorum onunlayken 🥰

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Erkek kardesler ile de aranız iki kız kardes kadar ii olabilr...

Ama kız kardesin yeri cidden ayrı. 3kızız çok güzel bir duygu....

Benim de bir kızım bi oğlum var. İnşaallah ikisi de bir ömür iyi olurlar. 😊 💕 🙏🏿🙏🏿

Benim ablam da var kızkardeşimde çok güzel anlaşıyoruz. Ablam ikinci annem gibi herşeyimizi onla konuşuruz. Kızkardeşim de herşeyini benle konuşur. Biz birbirimize çok düşkünüz.
Herkes çok anlaşıyor diye birşey yok. Arkadaşım ile kızkardeşleri birbirine düşman gibiler. Hele küçüğü hep ablasını kullanıyor. İnşllah sizde çok güzel dostluklar kurarsınız☺️
Dostluklar kuruyorum ama uzun vadeli olmuyor.Araya mesafe girince muhakkak bir kopukluk oluyor.Hiç öyle aranan bir insan olmadım.Sorun bende galiba.Bir de ben de şu var.Birinin benden uzaklaştığını görüyorsam ben de ondan otomatik uzaklaşıyorum.Uğraşmıyorum yani görüşelim konuşalım diye içime bir soğukluk giriyor.Kardeşim olsa diyorum böyle olmazdı.Aynı anneden babadan nereye kadar uzak durabiliriz diyorum.Kız kardeş için tabi bu bahsettiğim.Hani bayanlar daha sever ya sosyal ilişkileri o açıdan.Bir erkek kardeşim var kırk yıl arama yine merak etmez.Yan yana gelsek iyidir ama uzaktayken umrunda olmam.Bir de küçük var o bekar.onla da aramızda yaş farkı çok evladım gibi geliyor.Ne bileyim içimde uhte gerçekten yaşıma yakın bir kızkardeşim olması.Annem hep der ne yapayım kızım doğurdum ama olmadı diye 😊Mesela annem kızkardeşleriyle her gün konuşur .

Erkek kardesler ile de aranız iki kız kardes kadar ii olabilr...

Ama kız kardesin yeri cidden ayrı. 3kızız çok güzel bir duygu....

Benim de bir kızım bi oğlum var. İnşaallah ikisi de bir ömür iyi olurlar. 😊 💕 🙏🏿🙏🏿
Pek öyle olmuyor erkeklerin dünyasıyla bayanların ki farklı.hem kendimden hem eşimden biliyorum

Pek öyle olmuyor erkeklerin dünyasıyla bayanların ki farklı.hem kendimden hem eşimden biliyorum
İşte küçükten öyle gelmesi laızm. Kız kardesi olup anlasamayanlarda var.... Aile çok önemli diye düşünüyorum...

O bağı aile kuruyor özellikle anne kuruyor.
Zamanla da güçlenip gidiyor.

Biz 3kız kardes iyiyiz çok şükür. 😊

Ama yakın arkadasım misal çok kötü kız kardesi ile...

Bir abim iki kız kardeşim var. Kızlardeslerim bilgisayar başından kalkmazlar sohbet sevmezler. Ben abimle beraber büyüüdüm mesela kız kardeşlerimden daha yakın davranır bana. Oğlumu çok sever alır gezdirir oynar. Ama kızlar dediğim gibi kendi dünyalarındalar bir tanesinin sevgilisi var zaten sürekli elinde telefon. Bende çok özenşyorum şöyle karşılıklı sohbet edip herşeyi birlikte yapabilseydik diye ama mizaç meselesi. Eşim gece çalışırken çoğı zaöan yalnızdım zorla çağırırsm gelirlerdi. Yakın bir kız arkadaş daha iyi oluyor daha iyi dökebiliyorsun içini.
Yaşları küçük mü ilerde eminim size yoldaş olurlar yani evlenip çoluk çocuğa karışınca insan kendine can bağı arıyor

Benim kız kardeşim bu hayattaki en büyük iyikilerimden biri, her anımda yanımdaydı, en büyük destekçim ve sırdaşım. Ama bu birazda karşınızdakiyle alakalı, ben şanslı kesimdenim. Çok sevdiğim arkadaşlarım var fakat hiçbirine kardeşime güvendiğim kadar güvenemem, sevdiğim kadar sevemem. İnşallah sizin karşınıza kardeş gibi göreceğiniz iyi bir arkadaş çıkar.

Kardeşlerin anlaşamaması bence anneyle babayla ilgili. Birini yerip diğerini yüceltirsen aralarında tabi ki anlaşamamazlık olur, herşey olur. Bi anne baba olarak aralarının düzelmesi için uğraşmaları lazımken ben görüyorum hiçbiri bir şey yapmıyor. Bi ara heberlerde cikmisti cocuk kardesini bilmem kac yerinden bicakladi oldurdu. Anne baba farkinda olmadan nefret asiliyor ayrimcilik yapiyor. Sorsan asla oyle bir sey yapmazlar ama maalesef yapiyolar. Biri daha ozguvenli olurken tutumlari yuzunden diger cocuk ozguvenini kaybediyor. Daha cocuklarini herseyiyle kabullenmeyi, herkesin farkli olabilecegini, nasil cocuk yetistirmeleri gerektigini bilmiyolar maalesef. Diger turlu olsaydi herhalde ben okb hastasi olmazdim.

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.

Bende üç tane var kız kardeş ama her kardeşi olan şanslı mıdır😁 inan değil. Ahiretlik dediğim iki dostum var her yerde kardeşlerimden önce gelirler. Dünya bu herkes bir olmuyor ki

Bende hep özenmişimdir kız kardeşi olanları.. kız kardeşi olan arkadaşlarımın hepsi çok iyi anlaşıyorlar ,bazen arkadaşa bile ihtiyaç duymuyorlar birbirlerine arkadaşlar...Benim bir abim var ama ona sahip olduğum için de çok mutluyum özellikle ergenlikten sonra arkadaş gibi olduk.. Bence sonuç olarak kız veya erkek kardeş insanın arkasında durabilecek kardeşi olması güzel şey...

Neden ıyı bır abla olamadıgınızı soyledınızkı
Yanlış kararlar almasını engelleyemedim. Yaşı çok küçük olmasına rağmen kaçarak evlendi. Arkada yıkılmış bir anne ve baba bıraktı bana sağolsun. :)
Mesleğimi mecburen yaşadığım yerde yapmak zorunda kaldım. Annemle babamın ebeveynleri gibiyim. Şikayet etmiyorum ama ağır bir yük.
Ha tabi ailecek her zaman arkasındayız kardeşimin. Ama artık yakın hissetmiyorum. Kızgın ve kırgınım.

Benim de kızlar kardeşim var otizmli bazen diyorum keşke anlatsam dertlerimi ona çözüm olsa ama sonra da diyorum o benim kanatsız meleğim

Dostluklar kuruyorum ama uzun vadeli olmuyor.Araya mesafe girince muhakkak bir kopukluk oluyor.Hiç öyle aranan bir insan olmadım.Sorun bende galiba.Bir de ben de şu var.Birinin benden uzaklaştığını görüyorsam ben de ondan otomatik uzaklaşıyorum.Uğraşmıyorum yani görüşelim konuşalım diye içime bir soğukluk giriyor.Kardeşim olsa diyorum böyle olmazdı.Aynı anneden babadan nereye kadar uzak durabiliriz diyorum.Kız kardeş için tabi bu bahsettiğim.Hani bayanlar daha sever ya sosyal ilişkileri o açıdan.Bir erkek kardeşim var kırk yıl arama yine merak etmez.Yan yana gelsek iyidir ama uzaktayken umrunda olmam.Bir de küçük var o bekar.onla da aramızda yaş farkı çok evladım gibi geliyor.Ne bileyim içimde uhte gerçekten yaşıma yakın bir kızkardeşim olması.Annem hep der ne yapayım kızım doğurdum ama olmadı diye 😊Mesela annem kızkardeşleriyle her gün konuşur .
Doğru arkadaşlar ile araya mesafe girebiliyor. Bende öyleyim bir arkadaş bana mesafe koyunca bende mesafe koyuyorum. Ama kardeş ile öyle olmuyor. Benimde abim var. Sağolsun 20 yıl aramasam o aramaz😛erkeklerin geneli böyle galiba. Siz evlimisiniz? İnşallah bu duygularınızı çocuklarınız ile giderirsiniz.

Back
X