Kız kardeşi veya ablası olan erkekler kadınları mı daha mı iyi anlıyor?

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm kızlar,
Ben şimdiye kadar tanığım erkeklerden ablası veya kız kardeşi olanların kadınları daha iyi anladığını ,daha duygusal ve anlayışlı olduklarını gördüm genel olarak tabii istinalar da çıkabiliyor... bu varsayımıma katılan ve onaylayan var mı

Bu doğru olabilir. Çünkü gözlemleme, tanıma şansı olmuştur bu şekilde.
Ancak anlamak istemeyen yinede duyarsız kalabilir ailesinde ne kadar
kızkardeş olsada....

bende katılıyorum...kızı olmayan aileler ve kız kardeşi olmayan erkekler bayanları anlamakta zorluk çekiyolar....
mesela benim eşimin hiç kız kardeşi yok...eşim ve ailesi etraftaki genç kızlara karşı çok ketumlar....asla anlamak istemiyolar...bizim kızımız olsa asla yapamaz havasındalar....ama sizin kızınız yok ve sıkı yönetimle terbiye olunmayacağını bilmiyosunuz....
bazende eşim beni çok üzdüğünde senin kardeşin olsa kocası onu böyle üzse hoşuna gidermi diyorum...o zaman durup bi düşünüyo....
eşimin ailesinde torunlarda erkek...eğer benim bi kızım olursa üzerindeki ağırlığı düşünemiyorum....ama ben kızıma asla karışmalarına izin vermem....

iki tane kızkardeşi var da noluyor allasen..
kardeşini anlamaya çalıştıgı kadar beni anlamaya çalışsaydı ohooo..
bence bu kardes mardesten ziyade aile ve kişilikle ilgili..

Sanmıyorum...
Bence genellemelerle hareket etmeyin... Eşimin ablası ya da kızkardeşi yok, daha doğrusu benim sevgililerimin hiç birinin kız kardeşi yoktu...
Ama eşimle anlaşabildiğim kadar olamadı hiç biri...

Hiç ama hiç alakası yok bence..:umursamaz:

Sanmıyorum daha iyi anlıyacağını .

Eşimin kız kardeşi yok yeri geliyor beni bile anlamıyor bazen.

illa bir bayan üzerinden empati kurcaksa annesi var.ablaya yada kızkardeşe ihtiyaç yok
bu tamamen kişinin anlayışıyla ilgili bir durum

bencede herkesi aynı kefeye koymayalım...bu tamamen kişilikle alakalı bi durum anlayış...
sadece insan görmek istediğini görüyor..eğer bundan etkilenseydi erkekler annelerinden etkilenir anlayışlı olurlardı...ama var tabi yok değil ablası veya kız kardeşinden etkilenip diğer bayanlarada özenli
anlayışlı olan kişiler...birazda şans bu galiba erkeklerin anlayışlı olanı tabi ki önceliklede karakterli olanı..
:umursamaz:

onu bunu bilmem de iyiki abim var,özellikle erkek arkadaşımla ilgili bir sorunum olduğunda rahatça konuşup fikir alabiliyorum,erkek gözüyle baktığı için benim gibi değerlendirmiyor herşeyi,göremediğim yönleri görebiliyorum

abinin kız arkadaşına (sevgilisine) sormak lazımyerimseniben

hiçç sanmıyorum eşimin kızkardeşi yok,
ama beni okadar ei anlıyorkii,bence bu genelleme yanlış,
çünkü anlayışlı insan her şekilde anlar

bakın şöyle arkadaşlar anne farklı oluyor anneyle herşey konuşulmaz ve kendi yaşıtın da değil yaş farkı fazla anne başka yani mesafe var arada en samimi olunan anneyle bilee...
Birde böyle birşey herkeste vardır demiyorum benim gözlemlerim genellikle böyle danışayım bakayım sizlere dedim ...
Birde kız kardeş ve ablayla çok birarada kalmışsa yani onunla herşeyi paylaşıp kızların yapısını az çok anlamışsa ,zaten sen doğarsın abla evlenir veya kız kardeş sen evlendikten sonra doğarsa o erkek anlayamaz zaten neyin ne olduğunu anlatabildim inşallah

Yani anlayış derken kızlar huyları bakımından değil bayanların yaşantılarını,tarzlarını,genel özelliklerini daha iyi anlarlar alışkındırlar yani bazı şeylere bayanlarla yaşadıkları için yabancı gelmez hiç kız kardeşi olmayana göre daha kibar olduklarını sanıyorum ben

peki canım o zaman sana şöyle anlatayım kendi gözlemlerimi deneyimlerimi

1.5 yıl süren ilk evliliğim de 2 tane kaynım ve benimle yaşıt 1 görümcem vardı ve eski eşim berbat bir kocaydı...

4 yıl süren 2. evliliğim de gene benimle yaşıt 1 tane görümcem vardı ve eşim beni hamileliğim de aldatmaya başladı...benim başıma gelen kızkardeşinin başına gelseydi eniştesini öldürürdü...

14 aydır da 3. evliliğimin içindeyim...4 tane kaynım var görümcem yok...eşim aşırı kıskanç hem de annesi babasın dan bu konuda çok çektiği halde...

anlatabildim mia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…