Kız kardeşim hasta mı derdi ne

Çoğunluk altında yatan sebep psikolojik hastalık olabilir manik depresyon hastaları çok saldırgan ve yalancı konumunda olabiliyor
Panik atağı var tabi baska neyi var bilmiorum zaten psikiyatriye gittigini bile söylemez

Evet, ben beceriksiz, sorumsuz biriyim hep. Bunları aileme ablam aşıladı. Hatta işi ilerletti kocam hakkına bile ne düşüneceklerine ablam karar verir. Ablam hep haklıdır.
Vallahi aynısı.benm kocam hakkındada iyimi kötümü nasıl bir adam kardesm karar verir ben istedgm kadar iyi biri eşim desem bile kardesm kötü demişse kötüdür.kardesnz maddi manevi olarak sizden üstün mü yoksa tam tersimi.galiba sizinle ruh eşimi buldum suan😃

Vallahi aynısı.benm kocam hakkındada iyimi kötümü nasıl bir adam kardesm karar verir ben istedgm kadar iyi biri eşim desem bile kardesm kötü demişse kötüdür.kardesnz maddi manevi olarak sizden üstün mü yoksa tam tersimi.galiba sizinle ruh eşimi buldum suan😃
Haha:) aynen. Ablam öğrenci ben ev hanimi. Ondan önce mezun oldum. Devlet üniversitesi. O ise yüklü miktarda ücretle özelde. Buna rağmen evlenirken masraf olacak ailemizi yıpratıyorsun diyerek etkilemişti bi ara da :)

Haha:) aynen. Ablam öğrenci ben ev hanimi. Ondan önce mezun oldum. Devlet üniversitesi. O ise yüklü miktarda ücretle özelde. Buna rağmen evlenirken masraf olacak ailemizi yıpratıyorsun diyerek etkilemişti bi ara da :)
Herşeye karısma hakkını birazda ana baba veriyordur belkide.bazen anne babamda hatalı diyorum

Back
X