Kız kardeşim hasta mı derdi ne

Ay ben de yebi öğrendim,komşum kocasının teline ve kendine yüklemiş dinliyo anlatıyo da ,ben o yüzden suç değildir fedim .Arkadaşım sakın yapma ya .Boşver seni seven anan baban sana inanıt sevgi diye kendini üzme ,sen sadece üzüldüğünle kalırsın .Eşinle çocuğunla mutluluklar dilerim ,çok mutlu ol inşallah.
dikkat ette senide dinlemesin allah muhafaza😂bide seni şahit tutmasın bu dedi suç değil diye😂😂😂

ay canım benim asıl ben teşekkür ederim hislerim kuvvetli seni çok saf bir insan temiz kalpli biri olarak hissettim çünkü sen kardeşinde hata arıyorsun o kadar temiz kalbin varki hala anne diye ağlayan bir çocuk var içinde.allah evine yuvana mutluluk versin bazen şer diye gördüğümüz şeyler hayırdır kardeşim boşver.düşme peşine o ana baba yuvada bozar.uğraşma evlatlarınıda allah bağışlasın
Amin cümlemizin inşallah hepimize Allah huzur mutluluk versin.cok Tsk ederm.zaten artk eşim hakkında ne anlatmıssa kardesm eşimede çattı annem senin kocan sorunlu hasta diye Allah'tan esim hiç cvp vermedi yinede görüşmeye konusmaya devam etti.cok şükür eş konusunda sanslıym tek tesellim bu Allah basımdan eksik etmesn yoksa yapayalnz kalırım

Her ailede var. Benim teyzem de böyle. Olmazolasıcalar. Çok sinirlerin bozuluyordur şimdi senin. E her parmağın beşi de bir olmadığına göre...... Allah sabırlar versin. Bu kadar eleştirmesi de normal değil. Mutlaka kıskandığı birşey vardır. Daha fazlasını düşünemedim.

Oha aynı benim ablam. Asla durum değişmeyecek. Ben ablama taptıklarını düşünüyorum mesela. Çözümüm de az görüşmek
Abimde yazı büyü yapmıs heralde anneme babama diyo.çözüm olarak bende az görüşüodum bu seferde bizi istemiosun sen demeye başladı annem babam.halbuki ben annemgille yalnz görüsemedgm için artk kaçıom uzak kalıom

Benim de teyzem öyle😂 Annemin ablası yani. Bayramda bile sorun çıkartır böyle tipler. Ben de aramam sormam artık. En iyisi. Kafa rahat😂
O kadar ince işliyorlar ki ben burada ablamla ilgili konu açana kadar onun manipülasyonlarını algılamamıştım. Bazı eleştirilerini ben bile benimsemişim. Ailemi zaten büyülemiş gibi. Hani herkes farkında olsa kimse takmaz. Ama öyle olmayınca insan dert ediyor. Kıskanç oldugunu bile algılamamıştım. Buradaki üyeler gözümü açtı :D gerçekten uzak durmak lazım ve de öyle yapıyorum. Ailem de istedigi kadar tapsın

Abimde yazı büyü yapmıs heralde anneme babama diyo.çözüm olarak bende az görüşüodum bu seferde bizi istemiosun sen demeye başladı annem babam.halbuki ben annemgille yalnz görüsemedgm için artk kaçıom uzak kalıom
Ne olursa olsun ablam hep haklıdır. Cocuguma iki isim koymam ablama göre salakça, bu sebeple anneme göre de salakça mesela. Enn en basit örnek. Şimdi ne ablam ne annem babam umrumda. İstedikleri gibi düşünsünler. Ne zaman evleneceğime bile az kalsın ablam karar verecekti.

Ne olursa olsun ablam hep haklıdır. Cocuguma iki isim koymam ablama göre salakça, bu sebeple anneme göre de salakça mesela. Enn en basit örnek. Şimdi ne ablam ne annem babam umrumda. İstedikleri gibi düşünsünler. Ne zaman evleneceğime bile az kalsın ablam karar verecekti.
iyi hamile kalmanıza izin verdi😂allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada.sadece latife yapmak istedim

O kadar ince işliyorlar ki ben burada ablamla ilgili konu açana kadar onun manipülasyonlarını algılamamıştım. Bazı eleştirilerini ben bile benimsemişim. Ailemi zaten büyülemiş gibi. Hani herkes farkında olsa kimse takmaz. Ama öyle olmayınca insan dert ediyor. Kıskanç oldugunu bile algılamamıştım. Buradaki üyeler gözümü açtı :KK70: gerçekten uzak durmak lazım ve de öyle yapıyorum. Ailem de istedigi kadar tapsın
Ayy ne güzel ben kafaya takıyorum malesef üzülüyorm niye ben kötü oluyorm sonucta karsmdaki annem babam yinede seviyorum nasıl kafaya takmamayı başarıyosun

Ayy ne güzel ben kafaya takıyorum malesef üzülüyorm niye ben kötü oluyorm sonucta karsmdaki annem babam yinede seviyorum nasıl kafaya takmamayı başarıyosun
Çünkü ablamı hasta kabul ettiğim için ona öfke duymuyorum. Ailem de onun etkisinde ve beni bile etkilediği için aileme kızmıyorum. Durumu kabul ettim ve çevremde birkaç kişi de durumu gördügünden vicdanen de rahatım. Tavsiyem durumu oldugu gibi kabullen.

Peki senin abla nasıl işliyor aileyi bizimki bir saniye annemi babamı bırakmıyo yalnız. evli barklı oldugu halde kocayı tek bırakır evde umrunda degl yeterki anne babayı yönetsin ne olmus ne bitmiş kendisi öğrensin

Çünkü ablamı hasta kabul ettiğim için ona öfke duymuyorum. Ailem de onun etkisinde ve beni bile etkilediği için aileme kızmıyorum. Durumu kabul ettim ve çevremde birkaç kişi de durumu gördügünden vicdanen de rahatım. Tavsiyem durumu oldugu gibi kabullen.
Peki hep kötü siz oluyormuydunuz yani anne babaya hep sizin dedikodunuzu yapıp sizi kötülüyormu

Çoğunluk altında yatan sebep psikolojik hastalık olabilir manik depresyon hastaları çok saldırgan ve yalancı konumunda olabiliyor

Peki hep kötü siz oluyormuydunuz yani anne babaya hep sizin dedikodunuzu yapıp sizi kötülüyormu
Evet, ben beceriksiz, sorumsuz biriyim hep. Bunları aileme ablam aşıladı. Hatta işi ilerletti kocam hakkına bile ne düşüneceklerine ablam karar verir. Ablam hep haklıdır.

Back
X