Kız kardeşim hasta mı derdi ne

Şuna üzülüyorum parmakla gösterilen kariyerli sevilen biriyken anne babamn bu özelliklerimi görmeyip beni kötü bilmesi cok acı verici
ben senin çok naif bir karakter olduğunu insanlara zararı olmayan ve ezilen taraf olacağını sezdim.bence sen biraz hakkını ara.gerekirse ailenede gerekeni söyle.kardeşin cazgır ondan böyle oluyor

Sen dogru bildiginden vazgecme herkes kendi kalbinin ekmegini yer bosver o seni konusuyor 2gr sevabi varsa o da sana yaziliyor iste ne guzel hic duyma
Bazen bende diyorum kalbinin ekmegini yer takma kafana diyorum 2 gün sonra hoop bi bakıyom yine kabak benm basıma patlamıs uzak duruyorum çare olmuyo.sadece annem babamla arada sırada görüşiym diyorm hoop kardesm dibimde bitiyo asla annemlerle yalnız kalamıyorum kendimi ifade etmeme bile izin vermiyo bizi yalnz bırakmıyo

Bunu daha evvel abim yaptı sonuç inanın hiç değişmedi.ben tekrar abimi annemi biraraya getirdim baktm abimi sildiler umurlarında degil cok üzüldüm
umurlarında değilse konuşmayın ,sizi yıpratıyorsa bence zorlamayın .kimseye bunu demem zira insanın ailesi hep bir destek dağdır.ama sizinkiler destek değil köstek ,e neden konuşasınızki?

ben senin çok naif bir karakter olduğunu insanlara zararı olmayan ve ezilen taraf olacağını sezdim.bence sen biraz hakkını ara.gerekirse ailenede gerekeni söyle.kardeşin cazgır ondan böyle oluyor
Arkadaslarımda hep öyle der cok naifsin cok kibarsın kimseye kızamıyosun diye ama gel gör ki ailede sevilmeyen oldum malesef

Bazen bende diyorum kalbinin ekmegini yer takma kafana diyorum 2 gün sonra hoop bi bakıyom yine kabak benm basıma patlamıs uzak duruyorum çare olmuyo.sadece annem babamla arada sırada görüşiym diyorm hoop kardesm dibimde bitiyo asla annemlerle yalnız kalamıyorum kendimi ifade etmeme bile izin vermiyo bizi yalnz bırakmıyo
yarın birgün düşsenizde aileniz size bakmaz.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinde

O zaman hepsine mesafe koy sorarlarsa anlatirsin sebebini sormuyolarsa zaten ustlerine dusme Allahin selami yeter

umurlarında değilse konuşmayın ,sizi yıpratıyorsa bence zorlamayın .kimseye bunu demem zira insanın ailesi hep bir destek dağdır.ama sizinkiler destek değil köstek ,e neden konuşasınızki?
Bende hep arkamda bir dağ olsun istedm belkide ondan bu kadar çabaladm üzüldüm

konuşmamak istemezsen eğğer abin yada sen evine davet et.hatta abinevine davet etsin.çünkü eve katdeşin gelmek isterse almıyacaksın.bunu sen yapamazsın bence abin daha iyi yapar.baban annen sen abin görüşün.derdini anlat dediklerimi de

Bende hep arkamda bir dağ olsun istedm belkide ondan bu kadar çabaladm üzüldüm
bence sen aile sevgisine hasretsin ondan bu kadar çabalıyorsun.boşver kardeşim seni srvmeyen için uğraşma,çabana emeğine yazık,seni sevmeyene kendini zorla sevdiremezsin.anneysen iyi bir anne olursun çocuklarını ailenin yaptıklarını yapmazsın çocukların seni herşeyden çok sever,sende o sevgiyi onlarda yaşarsın.

konuşmamak istemezsen eğğer abin yada sen evine davet et.hatta abinevine davet etsin.çünkü eve katdeşin gelmek isterse almıyacaksın.bunu sen yapamazsın bence abin daha iyi yapar.baban annen sen abin görüşün.derdini anlat dediklerimi de
Abim bunu söyledi annem babam sen ben görüşelm bas başa dedi yakında böyle bi görüşme planlıyo.hatta o kaçkere bu sebeple annemlere bagırdı cagırdı kavga etti bu seferde abime bizim oglan kardesni kıskanıyo ruh hastası olmus hiç normal degil demeye başladılar sanki gözlerine perde inmiş annem ve babamın.abim artık sinirinden yazı büyümü yapılmış bunlara diye isyan ediyor

Telefonunuza kayıt programı indirin,kardeşinizle her konuşmanızı kayıt edin gün gelir tersini derse ailenixe dinletirsiniz.

bence sen aile sevgisine hasretsin ondan bu kadar çabalıyorsun.boşver kardeşim seni srvmeyen için uğraşma,çabana emeğine yazık,seni sevmeyene kendini zorla sevdiremezsin.anneysen iyi bir anne olursun çocuklarını ailenin yaptıklarını yapmazsın çocukların seni herşeyden çok sever,sende o sevgiyi onlarda yaşarsın.
Cok tesekkur ederm yorumlarınızda sanki beni tanıyot gibi yazmıssnz moral oldunuz gercekten.belkide dogru hiç çabalamamam lazım eşim cocugum var cok şükür mutlu bir yuvam var ama eksiklik hisdedio insan işte

Telefonunuza kayıt programı indirin,kardeşinizle her konuşmanızı kayıt edin gün gelir tersini derse ailenixe dinletirsiniz.
bunu bende düşündümde bu suç arkadaşım.bu kardeş mahkemeyede verir allah muhafaza.o sinirle .belki bir memur arkadaş başı yanmmasın diye demedim😂karşıdaki insan sinsi bir yılan her durumu değrlendirmek gerek

bunu bende düşündümde bu suç arkadaşım.bu kardeş mahkemeyede verir allah muhafaza.o sinirle .belki bir memur arkadaş başı yanmmasın diye demedim😂karşıdaki insan sinsi bir yılan her durumu değrlendirmek gerek
valla bilmiyordum hakim bey 🤔🤣🤣şaka bir yana sadece ailesine dibletip hemen silse olmaz mı?

Cok tesekkur ederm yorumlarınızda sanki beni tanıyot gibi yazmıssnz moral oldunuz gercekten.belkide dogru hiç çabalamamam lazım eşim cocugum var cok şükür mutlu bir yuvam var ama eksiklik hisdedio insan işte
ay canım benim asıl ben teşekkür ederim hislerim kuvvetli seni çok saf bir insan temiz kalpli biri olarak hissettim çünkü sen kardeşinde hata arıyorsun o kadar temiz kalbin varki hala anne diye ağlayan bir çocuk var içinde.allah evine yuvana mutluluk versin bazen şer diye gördüğümüz şeyler hayırdır kardeşim boşver.düşme peşine o ana baba yuvada bozar.uğraşma evlatlarınıda allah bağışlasın

valla bilmiyordum hakim bey 🤔🤣🤣şaka bir yana sadece ailesine dibletip hemen silse olmaz mı?
silinsede çıkarıyorlar ,bir arkadaşım komşusuna yaptıda ondan dedim .amacım çk bilmişlik değil hakimmiyim ne haddime.yazık konu sahibini düşünüyorum pirince giderken evdeki bulgurdan olmasın ,iyi bir işi varmış bu insanlar için başının yanmasına değer mi?

komşum haksız çıktı bu arada yasak kesinlikle tel görüşmeleri bile mahkeme kararı olmadan 2. bir şahıs tarafından dinlenemez.yasal suçmuş bilmiyordum bnde
Ay ben de yebi öğrendim,komşum kocasının teline ve kendine yüklemiş dinliyo anlatıyo da ,ben o yüzden suç değildir fedim .Arkadaşım sakın yapma ya .Boşver seni seven anan baban sana inanıt sevgi diye kendini üzme ,sen sadece üzüldüğünle kalırsın .Eşinle çocuğunla mutluluklar dilerim ,çok mutlu ol inşallah.

adalet bile diyorki sana inanmayana gidip gizli izni olmadan diğerinin dediğini dinletme haklıyken haksız olursun .sana inanan inanır.

Back
X