kiz kardesim is icin modellik dusunuyor

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
hedefi model olmak.bende ojuyup bir meslek sahibi olmasini istiyorum.modelligi asagilamiyorum ama model olacak olculeri de yok.ha spor yapat olcu olur sorun degil.90_67_95olculeri cok da kotu degil yuzu de guzel ama kizlar korkuyorum boyle seylerden.nasil vazgecirebiliriz?

Kaç yaşında kardeşiniz ?
Herkes okuyacak diye bişey Yok .
Düzgün şekilde yaptıktan sonra sorun göremedim.
Kardeşinizin hayatı sonuçta mantıklı karar verebilecek yaştaysa karışmamalısınız.

Neden ki?
Ölçüleri gayet güzel aslında
Büyük beden modelliği bile yapabilir

Herksin kendi hayatı. Model olmak istiyorsa kendisi bilir. İyi ya da kötü tercih onun.

Allah korusun vücudunda bir problemnolustugunda bu meslegi devam ettirememe durumu olur. O yuzden elinde arti bir meslek daha olsa daha iyi olur bence. Hem o meslekten kazandiklariyla da kendine yatırım yapar.

Kendini saglama almasında fayda var. Cok az bir yaş aralığında yapabilecegi bir meslek sonucta ve ne kadar kazanacagi belli degil.

Bence de okurken modellik yapsın ölçüleri gayet iyi boyu da uzun herhalde?

bu mesleğin geçici olduğunu bir beş kilo bile alsa devam edemeyeceğini belirli bir yaştan sonra hiç yapamayacağını söyleyin
bir yandan okuluna devam etsin
bir de başlayacaksa doğru düzgün ajanslara başvursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…