- 28 Ağustos 2019
- 2.083
- 2.151
- 133
- Konu Sahibi Pirlanta01
-
kiz kardesim ne yazikki yanlis bir evlilik yapti ve 3 aylik bir evliligi sonlandirdi yaklasik 2 yil oldu..
kardesime ailen herzaman rahat bir hayat sundu yerine göre özgür ve rahat!
Söyleki, evlenmek istedigi adam sürekli eski evliligini suratina vuruyor, kendine hakaret ediyor.
Biyere gittigimizde robot gibi davranmak zorunda, tuvalete giderken dahi yaninda gitmek istiyor asla saga sola bakamasi yasak...
ve defalarca aldatti...üstelik her eglenmeye gitmek istediginde bir bahane bulup ayriliyor, rahat rahat gezebilmek icin...
ama kardesim bunlari görmüyor, onu sikmadan bunaltmadan nasil gözünü acabilirim???
Acıyı seviyor vekesınlıkle katılıyorum cok net
bırazcık muhakeme yetenegı olan ınsan neyın yanlıs oldugunu bılır ve ona gore devam eder . ya bazı ınsanların beyın elektro dalgasında bozukluk var ya da acıyı sevıyorlar baska acıklaması yok
kusura bakmayin arkadaslar cevap yazamadim...
Inanin bircok kez konustum, iyilikle anlatarak, özellikle annem cok anlatiyor kendisine, ama sorun su evet farkinda, yanlis oldugunu onayliyor ama yinede vazgecmiyor insan bile bile hayatini nasil dibe cekebilir ki ben anlamiyorum.
Inanin onun mutlulugu icin, gerekirse yillarca dil dökerim, cünkü ilerde yasiyacaklarini ben simdiden görüyorum...
Bir insan Robot kendi fikirleri olmiyan bir hayattan nasil zevk alabilirki??????cok üzülüyorum ve endiseleniyorum onun icin en güzel yillarini bosa harciyor degmiyecek bir adam icin
ilk evliligide buarada aldatma,ilgisizlik,adam yerine koyulmama gibi sebeblerden bitmisti
yok canim kendisi bosanmak istedi...Kardeşiniz için tüm bunlar sorun değil gibi görünüyor eski eşi mi boşanmak istedi...
Bu ilişkisinde de karşı taraf bırakmaktan bırakmayacak sanki
yok canim kendisi bosanmak istedi...
Bir psikoloğa götürün. En iyi o gösterir ona yaptığı şeyin mahiyetini.kusura bakmayin arkadaslar cevap yazamadim...
Inanin bircok kez konustum, iyilikle anlatarak, özellikle annem cok anlatiyor kendisine, ama sorun su evet farkinda, yanlis oldugunu onayliyor ama yinede vazgecmiyor insan bile bile hayatini nasil dibe cekebilir ki ben anlamiyorum.
Inanin onun mutlulugu icin, gerekirse yillarca dil dökerim, cünkü ilerde yasiyacaklarini ben simdiden görüyorum...
Bir insan Robot kendi fikirleri olmiyan bir hayattan nasil zevk alabilirki??????cok üzülüyorum ve endiseleniyorum onun icin en güzel yillarini bosa harciyor degmiyecek bir adam icin
ilk evliligide buarada aldatma,ilgisizlik,adam yerine koyulmama gibi sebeblerden bitmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?