kiz kardesim ve evlenecegi adam..

Başka bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatın, bugün x le karşılaştım, evlenip boşanmıştı 2. Kez evliliğe hazırlanıyor ama çok dertli diyerek hikayeyi anlatın. Düşünmesini sağlayın. Konuşma sonunda ne yaşan söyleyim aklıma sen geldin. Gerçekten mutlu olmanı istiyorum ama ne bileyim içime sinmeyen bişeyler var. Sence kuruntu mu yapıyorum falan diyerek yumuşak bir şekilde konuşmaya çalışın

En çokşunu merak ettim. Ilk evliliği neden bitti.

Yani bir insan bu kadar eziyet üzerine aldatılmaya ayrılmıyorsa ilk eşinden neden ayrılmış olabilir?

Acıyı seviyor ve
Bile bile tercih yapıyor
Sonra gelip burada ağlıyor
Gelde böylesine acı üzül
Arada çocuklar oluyor aksi canları cehenneme ne halleri varsa
Bir çok buna benzer konularda hiç vah vah diyemiyorum
Bir hatadır ikincisi tercihtir böyle durumlarda

Bazı insanlar gerçekten zorla tedavi edilmeli, ne değişik tuhaf bir kardeşiniz var yaşamak için illaki bir erkeğe yapışık olmak şart değil kardeşiniz için yapılacak tek şey onu tedaviye ikna etmek.

kusura bakmayin arkadaslar cevap yazamadim...
Inanin bircok kez konustum, iyilikle anlatarak, özellikle annem cok anlatiyor kendisine, ama sorun su evet farkinda, yanlis oldugunu onayliyor ama yinede vazgecmiyor insan bile bile hayatini nasil dibe cekebilir ki ben anlamiyorum.
Inanin onun mutlulugu icin, gerekirse yillarca dil dökerim, cünkü ilerde yasiyacaklarini ben simdiden görüyorum...
Bir insan Robot kendi fikirleri olmiyan bir hayattan nasil zevk alabilirki?????? cok üzülüyorum ve endiseleniyorum onun icin en güzel yillarini bosa harciyor degmiyecek bir adam icin
ilk evliligide buarada aldatma,ilgisizlik,adam yerine koyulmama gibi sebeblerden bitmisti

Kardeşiniz için tüm bunlar sorun değil gibi görünüyor eski eşi mi boşanmak istedi...

Bu ilişkisinde de karşı taraf bırakmaktan bırakmayacak sanki

Daha fazla kurcalayin durumu.

Belki karşı taraftaki sahista tehdit için kullanacağı bit şeyler var, tehditle susuyordur.

Yine durmaması gerek ancak bir kadın ancak çok aptal ve gurursuzsa bu dediginiz kişiyi çeker.

Kardeşiniz öyle biri değilse daha fazla araştırın.

Bir psikoloğa götürün. En iyi o gösterir ona yaptığı şeyin mahiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…