Aynen bende ablama oyle dedim oda biliyo bunu ama dayanamadi yani ici gitti kizaa okuz gibi davranirken afedersiniz dediginiz gibi az biraz ders almistir insallah yoksa bende karismayi hic sevmiyorumTerlik atma kısmı hiç hoş değil, bu kadar ileri gitmeseydi karışmayın derdim ama karışmakla iyi etmişsiniz gibime geldi.O kadar da sahipsiz sanmasın kardeşinizi.Şu da var siz karışır kötü olursunuz onlar barışır iyi olurlar.Arada kötü olan siz kalırsınız.Bence bir daha karışmayın .O da dersini almıştır bence
Bazı beyinsiz erkekler nedense başkalarının yanında horozlanmayı marifet sayıyorlar.Ben böyle erkeğim pozlarıyla.Aslinda bide basbasa gayet iyiler kardesim oyle soyluyo ama milletin yaninda kardesimi kucuk goruyomus gibi laflar,uste cikma bide havalanma gibi huylari mevcut bunun icinde oneride bulunursaniz sevinirim
Evet insan dayanamıyor benim kızkardeşime de eşi yanımızda küfürlü konuştu,ama anneme dedim sakın karışma.Yağ ile bulgur karışır soğan arada buruşur diye bir laf var hani aynen öyle.Karışmadık ama iyi mi yaptık tabiki hayırAynen bende ablama oyle dedim oda biliyo bunu ama dayanamadi yani ici gitti kizaa okuz gibi davranirken afedersiniz dediginiz gibi az biraz ders almistir insallah yoksa bende karismayi hic sevmiyorum
Kari koca tartismasina siddet olmadigi surece karismayin derim. Yarin birgun ikisi iyi olurlar. Sizler kotu olursunuz..Kizlar kiz kardesim 8 aylik evli her yeni cift gibi kocasiyla bizim yanimizda veya evlerinde tartisma yasiyolar. Bugune kadar kari koca arasina girilmez gafiyla hic karismadik. Ama En son bu aksam ablamda misafirlikteydik orda sacma sapan bi konudan tartistilar ve bu buyudu. Kardesim bizim en kucugumuz aslinda onunda agresifligi ve haksiz yonleri var bununda farkindayiz ama kocasida cok artist konusuyo subay ve kiza terlik atti ablam ve ben vardik ablam gormus attigini biz onlar tartisirken salonda degildik yalniz biraktik ama baktik sakinlesmiyolar girdik salona ve karismak zorunda kaldik hatta cahilce katil etme beni bile dedi kardesime aslinda iyi bi insandi ilk defa boyle bisey oldu ama kardesim hassas biri el kol sakalarindan falan hic hoslanmaz tabi buda oldu ama bizim damat daha ogrenememis bunu ne yazikki. size soracagim bizim yanimizda tartistiklari zaman ablalari olarak ne tepki gostermeliyiz biz ablamla iyimi yaptik kotumu yaptik bilemedik ablamda onun o lafindan sonra sen ne diyosum terbiyesizlesme beni katil etme ne demek falan diye cocugun ustune gitti biraz fikirlerinizi bekliyorum cok uzulduk aksam allah herkese hayirli es hayirli gecim versin insallah.
Valla sanki kızkardwşiniz de sizi görünce şımarıyor gibi..Kizlar kiz kardesim 8 aylik evli her yeni cift gibi kocasiyla bizim yanimizda veya evlerinde tartisma yasiyolar. Bugune kadar kari koca arasina girilmez gafiyla hic karismadik. Ama En son bu aksam ablamda misafirlikteydik orda sacma sapan bi konudan tartistilar ve bu buyudu. Kardesim bizim en kucugumuz aslinda onunda agresifligi ve haksiz yonleri var bununda farkindayiz ama kocasida cok artist konusuyo subay ve kiza terlik atti ablam ve ben vardik ablam gormus attigini biz onlar tartisirken salonda degildik yalniz biraktik ama baktik sakinlesmiyolar girdik salona ve karismak zorunda kaldik hatta cahilce katil etme beni bile dedi kardesime aslinda iyi bi insandi ilk defa boyle bisey oldu ama kardesim hassas biri el kol sakalarindan falan hic hoslanmaz tabi buda oldu ama bizim damat daha ogrenememis bunu ne yazikki. size soracagim bizim yanimizda tartistiklari zaman ablalari olarak ne tepki gostermeliyiz biz ablamla iyimi yaptik kotumu yaptik bilemedik ablamda onun o lafindan sonra sen ne diyosum terbiyesizlesme beni katil etme ne demek falan diye cocugun ustune gitti biraz fikirlerinizi bekliyorum cok uzulduk aksam allah herkese hayirli es hayirli gecim versin insallah.
bu huyunu törpüleyecek olan kardeşinizin eşi ve bu konuda tepki vermesi gereken kardeşiniz ama bunu bağırıp çağırarak değil sessiz sessiz tavır ve davranışları ile belli etmeli diyte düşünüyorum...Aslinda bide basbasa gayet iyiler kardesim oyle soyluyo ama milletin yaninda kardesimi kucuk goruyomus gibi laflar,uste cikma bide havalanma gibi huylari mevcut bunun icinde oneride bulunursaniz sevinirim
Kocasi benim kardesime terlik firlatacak ben de oyle ablam falan diye mi yaklasacagim o adama?ablanın damada çıkışması hoş olmamış.onada abla gibi yaklaşıp sakinleştirmeliydi.
bak terlik atman hoş olmadı ablam falan diyebilirdi.
iyice oratalığı toz duman etmiş.
kardeşiniz mi aksi biraz bana öyle geldi.
adamı terlik atacak kadar delirtmiş.
sanki sizin yanınızda şımarmış gibi geldi.
Canım benim eşimde aynı biz 3 yıllık evliyiz evde de tartisiyoruz ama 15 20 dk sürüyor bi kv nin yanında görümcelerin yanında eşim kavgayı uzattıkça uzatıyor sus desemde susmuyor sonra ben hatalı oluyorum maalesef erkekler için kendi ailesi eşinin ailesi farketmiyor ki yeter ki ezecek bağıracak ortam olsun. Ama dikkat ederseniz ne sizin babanızın ne de kendi babasının yanında cemkiremiyorlar o sıkar biraz işte. Canim sizin mudahaleniz yerinde olmuş çünkü o terlik olayında sessiz kalsaydınız damat bey daha ileri gidebilir diAslinda bide basbasa gayet iyiler kardesim oyle soyluyo ama milletin yaninda kardesimi kucuk goruyomus gibi laflar,uste cikma bide havalanma gibi huylari mevcut bunun icinde oneride bulunursaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?