Kiz kardesim ve kocasi

Benim yanımda kardeşime terlik fırlatıp katil etme beni diyecek adama ben sessiz kalmam asla! Belki ılımlı yaklaşırim ortalığı daha fazla germemek için ama yinede hem o an hem daha sonra konuşurum ikisiyle. Ben karistim benle kötü olur sonra onlar düzelir derseniz,varsın onlar iyi ben kötü olayım.akli başında olan zaten bunu anlar ve heryerde birbirlerine girmekten vaz gecerler

çok ciddi olmadıkları sürece girmeyin.onlar karı-koca yarın yağ bal olduklarında sizin aranı soğık kalır düzelemez. kardeşini ve eşini uyarın bizim önümüzde kavga etmeyin diye.. düşünceli olmaları lazım aslında bunu onların düşünmesi gerek.

ya benim yanımda olan muhabbete salça olma gibi bir problemim var, dayanamayıp karışırım, karışmasın diyen de benim yanımda o sohbeti açmasın gibi bir fikrim var.
Kardeşim kocasıyla atışıyorsa elbette araya girmem, ama atışma seviyesi geçtiyse, herkes kendi çöplüğünde agalık taslasın hooop diye girerim araya.
doğru mu bilemem de, en azından ben sonra kendi kendimi yememiş olurum, bu daha önemli benim için.

Haddini yerini bilsin bilmiyosa bildirin
Sizin yanınızda yapan yalnızken ne yapmaz.
Kızkardeşiniz yapsaydı aynısını görümce evinde bütün aile kopardı kardeşiniz terbiyesiz gelin olurdu.
Terlik atıyo bide cesarete bak yaaa

eniştenize ablanız öyle tepki verince napmış enişte bey
terlik falan atma olmasa karışmayın derdim de ben olsam da dayanamazdım

taraflı yorumlr görüyorum.

konuyu bilmiyoruz. belki damat bey kardeşinizi uyardı. sus dedi ama sizinki devam etti. adam sus dedikçe üstüne gitti? en sonunda adam çıldırdı. olamaz mı?

gidin evinizde tartışın falan derdim heralde. bilmiyorum.

8 aylık evliler ve her yeni evli gibi tartışmaları oluyor!!
bende bunu anlamıyorum.
8 aylık evli çift baskalarinin yaninda terlikler fırlatıp katil etme beni diye bağırıyorsa bana göre her yeni evlilikte olan şeyler degil ortada sagliklisiz bir evlilik vardır.
galiba bende bir tuhaflik var insan yeni evlilikte bu noktaya gelmeyi nasil başarır.
ortada ya sevgisiz bir evlilik var yada evliliğin sorumluluğu alamayan insanlar.

her Yeni evli cift kavga etmez. bikere kendinizi bu yalan inandirmayin.
daha Yeni evliyken bunlar yasaniyorsa gelecekte neler olur bilemem. kardesiniz de esi de gorgusuz ve yuzsuz basklarinin yaninda kavga etmek, Terlik atmak, katil etme beni demek. bunlar gorgusuzluktur.
evlenecek olgunluklari yoksa neden evlendiler??
siz bisey yapamazsiniz. sadece sizin yaninizda tartismanin nekadar buyuk bir ayip oldugunu aile mahremiyeti denen seyin varligini anlatmalisiniz kardesinize ve esine. anlamiyorlarsa ya beraber tatile ciksinlar sakince ya destek alsinlar aile danismanlariindan ya da herkes yolun gitsin daha cocuk olmadan. iyi insan kavraminizi da birkere daha sorgulayin.
temelleri yanlis atilan bir evlilige dogru gidiyorlar.

Benim kiz kardesime biri oyle davransa bend emudahale ederdim. Ama kari kocanin arasina girilmiyor derler hep dogru onlar barisir siz kotu olursunuz. Tabi siddet varsa genede mudahale edilmeli. Biz esimle boyle bir karar aldik bir konu icin tartisacaksak bunu bas basa yapiyoruz aileleein yaninda tartismak hic iyi degil

Ortam daha fazla gerilmesin die bende damat beye kibarca sen biraz hava al derdim sanırım. O sırada kardeşimide sakinleştirirdim

Normal tartışma olsa konuyu değiltiririm ama terlik fırlatıyosa asla susmam.
Onun devamı çok ağır sözlerle gelir destek almış olur.

O zaman evlenmicekti devam edicekti askere emir vermeyle adam oldugunu sanmaya.

Hadi ya sizin icinde uzuldum bende ayni seyi dusundugum icin karistim zaten aynisini yapar yaptigini dogru zanneder diye simdi ne durumda kardesiniz acabaa?

O kadar dogru soyluyosunuzki. Gercekteb varsin biz kotu olalim ama onlar iyi olsun bide bu yaptigini marifet sanmasin simdi dusundukce dahada sinirleniyrum ya

Kardesim her zaman sakin konusuyor acikliyor ona cok kirildigini uzuldugunu o zamanda ozur diliyomus bi daha yapmicam diyomus soz veriyomus ama hep aynisini yapiyo iste
Aynen oyle gerizekali dicem olmicak valla hangi hakla ya ablamla biz 3 seneye yakin evliyiz biyle laflar ne duyduk ne gorduk allah gecinden versin gercekten simdi bide bizim kucugumuze boyle davranilinca zorumuza gidiyo
Kari koca tartismasina siddet olmadigi surece karismayin derim. Yarin birgun ikisi iyi olurlar. Sizler kotu olursunuz..
Bende oyle dusunuyorum ama dayanamadik artik tartismalarina
Ozur dilermi bilmiyorum

Yeniler yeni evde baskin karakter rolu kim alacak cabalari.. Kardesiniz pes etmesin minik kavgalardan birsey olmaz.
Aynen oyle sanirim bundan bide ama kardesim onun altinda kalmiyo.iyi yaapiyo valla oh
Onlar tartistikca biri alttan almiyoki orta yolu nasil buluyolar bende ona sasiyorum

Kardesim simarik degil kizlar yani ablamla bana deyin ona demeyin yani hic simarikligi falan yok gercekten ilk tartismalari kocasi kardesime bi bebek resmi gosteriyo bak has kiz olmus diyo kardesimde has kiz ne demek ya soyleme oyle kelime diyo anlami olmadigi icin kocasida hemen hiddetlenip 26 senelik dilimimi degistircen simdi degistirenezsin ben boyleyip diye artisleniyo sonra bi ara barisir gibi oldular ordada kardesime el hareketi yaparken vcanini acitti kardesimdeki sknti bana gore bisey oldugunda yuksek sesle bagirmasi oyle anlatmaya calismasi

Ablamda once damada sonrada ikisine kizdi zaten kocaligi bilmiyosa evlenmicekti oda kariligi bilmiyosa evlenmicekti falan dedii
Aynen oyle ya normalde kardesim asla bagirmaz baskasinin yaninda ama cileden cikarmis kizi.kardesim normal zamanlarinda iyii olduklarinda cok konusmus anlatmis oda bi daha yapmicam soz falan diyomus ama yine ayni mileltin yaninda bi ustunluk yarismasi
kardeş benim için önemli isterse bana küssün kimse benim yanımda kardeşime terlik falan atamaz
evlilik kutsal yok aileye karışılmaz gibi lafları önemsemiyorum
sizin yanınızda terlik atan evde dövüyordur
Cok sukur oyle bisey olmadi insallah olmazda ama onlarin derdi milletin yaninda esi surekli havali havali konusup davraninca kardesm uzuluyo buda bi ilk oldu zaten bizim yanimizda
Kocasi benim kardesime terlik firlatacak ben de oyle ablam falan diye mi yaklasacagim o adama?
Cigerini sokerim ne tatli dili
:)))) aslindaa hakediyodu da iste
Simdi nasilsiniz canim allah sizede gecim versin insallah cunku cok zor ve dil yarasi farkli bisey bide sen tartistiginizi unutabilirsin ama yaninda tartistiklarin unutmaz bunu aileden olunca bide

Ya cocugun bazen agzindan cikani kulagi duymuyo gercekten o kelimeyide oyle bi anda soyledigini dusunuyorum ama bu bi sebep degil bunuda billiyorum sonradan enistem konuscak heralde insallah ters tepmez

Tartışmanın başında gidin evinizde tartışın deyin.

Ne bu böyle çocuk gibi.
Dedim ben boyle valla
Evet ama dusunemediler demekki o sirada aslinda ikiside bunu dusunebilecek insanlar
Bende dedim gidin evinizde tartisin diye cunku ister istemez ortam geriliyo
aynen oyle valla bu bi ders olmustur ona

Ortam daha fazla gerilmesin die bende damat beye kibarca sen biraz hava al derdim sanırım. O sırada kardeşimide sakinleştirirdim

Normal tartışma olsa konuyu değiltiririm ama terlik fırlatıyosa asla susmam.
Onun devamı çok ağır sözlerle gelir destek almış olur.

Zaten ondan sonra disari cikti yarim saat sonra geldi ablama misafir gelicekti onlar geldikten sonra geldi sonrada bisey yokmus gibi devam ettik

Şu an iyi sayılırız konuştuk terapiste gideceğiz 2 gün önce görümce ve kv nin yanında boşanma konusunu açtık şok oldular kesinlikle kabul etmediler çünkü biz çok büyük bir aşkla evlendik öfkeyle kalkıp zararla oturursunuz dediler sakın olana kadar bizimle görüşmek istemiyorlar moralleri bozuldu bizim yüzümüzden hatta kv ağlamış çok morali bozulmuş üzüldük tabi haliyle eşimle konuştuk ne olursa olsun aile yanında kavga etmeyeceğiz inşaAllah sözümüzde dururuz

Kavgalarına kimseyi karıştırmak istiyolarsa gitsinler evlerinde kavga etsinler bi zahmet! Ablanız az bile yapmış bence.. benim kardeşime birisi terlik atıcak koca moca dinlemem o terliği onun bi yerine sokarım dediği lafı da ona yediririm! Terbiyesiz cehalet abidesi! Kardeşinizi o adamdan kurtarmaya bakın bence.

He yani normal olarak sinirlenince terlik atsın öyle mi? Hayret ettim yorumunuza bir kadın olarak düşünüyorum da eşim bana tartışma anında terlik atsa kendimi iğrenç hissederim demek ki siz ben fazla delirttim hakettim diyecek kadar hoş karşılayacaksınız.. 8 aylık evli evde aileden birileri varken terlik atan o kızı evde yokken sinir anında döver de. Ama tabi çok delirtmesi lazım dayak yemesi için dimi size göre.. Bunun bir kotası var mı sizce?

Ya Allah aşkına birakin kizkardesimi tanımadığım birinin karısına terlik attığını görsem insanlık namına karışirim.tepkisiz kalamam ne kadar ayıp ya.gayri akil tavırlar.Utanır biraz ablalarindan psikopatca geldi.asla musade etmeyin.

Gözünün önünde, sizin yanınızda oluyorsa karı koca arasında olmuyor bence o. Karı koca arasındaki şeyler dışarı yansımayan şeylerdir, sizin yanınızda kavga edince doğal olarak bu sizin şahit olduğunuz birşey. Ara diye birşey kalmıyor mantıken.

Sizin müdahale etmeniz ne kadar uygunsuzsa, onlarında başkalarının yanında tartışmaları da o kadar uygunsuz.
Siz onlara zaman vermişsiniz, daha fazla sessiz kalamazdınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…