Ailen bise demiyo mu?
O zaman biracaksin kendine.. illaki kafasina dank edecek bi gun : (Diyor babam yaşlandı, huyuna gidiyor artık. Bir şey dese geç gelme bu ne hal gibisinden küfürlü konuşuyor, bağıyor babam da yaşlı tahamül edemiyor o da küfrediyor, sonra evi kırıp döküp ağlama kirizlerine girme huyu var. Bu sefer de korkuyorlar kendine bir şey yapar diye.
Üniversitede 3 arkadaş aynı evde kalmıştık. Şu konuda anlaşmıştık: Ne olursa olsun geç gelecek olan ya da bir arkadaşında kalacak olan, mutlaka haber vermeliydi evdeki diğer arkadaşlarına. Bu önemliydi çünkü aynı evde yaşıyorsan o evdekiler senden sorumlu sen de onlardan. Kimseye hesap vermeyebilirsin, belli bir yaştan sonra izin almak zorunda olmayabilirsin ama aynı evde yaşadığın kişileri bilgilendirmek zorundasın. Herhangi bir haber alamama durumunda polise gitmek gerekir, ülkenin durumu ortada çünkü.
Yaşlı insanlar gercekten bu denli uzuyosa anne babayi birakin ne hali varsa gorsun didişmekden iyidir bi sure sonra evlilik falan dusunurse kocasi ceksin kahrini evlendirin..Diyor babam yaşlandı, huyuna gidiyor artık. Bir şey dese geç gelme bu ne hal gibisinden küfürlü konuşuyor, bağıyor babam da yaşlı tahamül edemiyor o da küfrediyor, sonra evi kırıp döküp ağlama kirizlerine girme huyu var. Bu sefer de korkuyorlar kendine bir şey yapar diye.
İyi de ilk sayfalarda yazdığınız yorumlarda aileniz katiyen ayrı eve izin vermeyeceğini yazmıştınız. Değişen ne?Çalışıyor ama ayrı eve çıkmaya pek niyeti yok, kira faturalar falan uğraşmak istmiyor. Sonuçta hazır yiyip yattığı ev.
İyi de ilk sayfalarda yazdığınız yorumlarda ailenizin katiyen ayrı eve izin vermeyeceğini yazmıştınız. Değişen ne?
Konu dikkatimi cekti,aynı yaşta bir kızkardeşim var. Bildiği tek sey tüketmek ve giyinmek makyaj yapmak gezmek,babasina yalan söylemek,babasını kandırmak. Bu arada babasi diyorum yanlis anlama öz kardesim babamiz aynı. Benim babamda yaşlı sayılır. Hatta yakin zamanda x in yanina gidiyorum diyipte y nin yaninda babama yakalanmış markette. Bir kerede gece saat 3 te hala eve gelmemis babam beni arıyor ben ne yapacaksam?? Bu arada ben evliyim. Ben evden çıkıyorum bunu aricam dedi nasil bağırıyor ama telefonda.O esnada kapı çaldı ben babamla konuşurken babam teli kapattı. Ne mi oldu?Babam 2 bidi bidi yapmis ertesi gun kizkardesim yine gezmelerde.
Ben nisanliydim gecen sene,benim karaktersiz babam nisanlimla ama su anki eşim oluyor dışarıdaydım kendisi aşağıdaki pislikle icki iciyordu beni aradi saat 8 . Dediki nereye ? Avm gidicem dedim tamam dedi. Normalde sormaz böyle saat 11 oldu beni arıyor hemen eve gel !!!! Icmis icmis agzindan salyalari akıyor. Ben eve geldim ve bana saldırdı agzi yamulmus bos bos konuşuyor nisanlimin adi hakan olsun hakan mi ben mi? Hakan hanımm falan diyor cevap vermedikce üstüme vardı . Sonra öğreniyorum ki neymis nisanlim beni almaya geldiginde yukari cikip babama selam vermiyormus. Kornaya basip el salliyordu yani tobe yarabbim. Neyseki ben evlendim o evde o terbiyesiz kardesim onlarla yaşıyor ve terbiyesizliklere devam ediyor ona hicbise söyleyen yok ben kardesime degil de bu ayrimci anne babaya ofkeliyim. Neyse onlarinda güvendiği daglara karlar yağacak . Bu arada senin kardesinin profilindekiler akillanmaz ve genellikle çıkarcı olurlar. Ben kendi kardesimden biliyorum.Yaptiklari normal.mi dersen Hayir degil. Ama bu tip insanlar kendilerini her turlu hakli cikartir ve her türlü karakterleri baskındır ayni sessiz yilan gibi. Ben annene babana üzüldüm. Ama onlar da bisey demiyorlar diyemiyorlarmis yani .. yazik. Ben artik rahatim yiyin birbirinizi diyorum. Yiyorlar da.. Bende kendi evimde cekirdegimi citleyip sinan abi yi izliyorum sinan engin. Kafaya takmamak lazim ama sen haklısın az cok ne oldugunu cozdum olayin
Anneniz babaniz ne diyor bu duruma.kızmıyorlarmi her gece çikmasinaMerhaba arkadaşlar, bir sorunum var nasıl karşılamam gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Biz iki kzı kardeşiz ama hiç geçinemeyiz, kendisi saygısız bir insandır, bunu kendi de kabullenir, ağzı bozuktur, dedikoducudur, okumaz, tek derdi görünümüdür. Makyaj, giyinmek, yemek, gezmek dışında bir dünyası yoktur, kısaca hedoizm dışında bildiği bir şey yoktur. Ve benim nefret ettiğim tüm özellikleri taşır, mesela aç gözlülük, kendini düşünme, çıkarcılık, yalakalık vs. Nişanlıydı geçen yıl, fakat nişanlısı karakteri yüzünden bıraktı bunu. Kendi de kabul eder bunları kimse kötülediğimi sanmasın.
Şimdi bunlar bir kenara beni zaten abla yerine koymaz, çoğu zamanda utanır, fakat sizce şu normal mi? Her gece eve 10- 11 bazen 1 civari geliyor. Kimseye haber vermeden başkalarında kalıyor. Akşama kadar yatıp akşam altıda çıkıyor işte gece yarılarına kadar geziyor. Bir normal mi? Açıkçası ben anlamıyorum.
Not: Yukarıda özetlemeye çalıştığım yaşam şekli bazılarını rahatsız etti sanırım. Kimse yaşam yekli beni ilgilendirmez, eleştirmek için yazmadım, okuyan hiç kimsenin bunu üstüne almasına gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?