kız kardeşim ve problemleri

Annenizin babanızın uyarması gerektirmez mi gecenin 1ne kadar napiyosun dışarda diye
Ailem baya yaşlı, babam 80 geçti, annem 70'lerinde. Babam iyicene çocuklaştı, basit şeylerle insanlara inanıyor. Mesela kardeşim ona bir şey alsa onun gözünde dünyanın en iyi insanı odur. İki yalakalık yapsa zaten istediğine izin verir. Nihayetinde kimseyi de takmıyor.

Bu yazdığınız da zaten nasıl bir yapıda olduğunuzu belli ediyor.
Evet böyle bir durumda ben de eve uğramak istemezdim.Haklısınız.
Bu arada konuyu benim üzerine çekmeniz çok tuhaf. Ben iki yıldan fazladır Ankarada yaşadım, o süreçte de böyleydi. O zaman evde yoktum. Öğrencilik yaşamında zaten böyleydi, herkes göz yumdu. Yaşam şekli böyle beni suçlamanıza ne gerek var????????????????????

Ozaman siz ablası olarak yaşadığınız evin pansiyon olmadığını söyleyin

Ozaman siz ablası olarak yaşadığınız evin pansiyon olmadığını söyleyin
Yorumlarınız için teşekkürler, İnanın daha fazlasını söyledik annemle ve erkek kardeşimle birlikte. Bir faydasını görmedik. Belki de biz hatalıyız, toplum değişiyor sonuçta dedik.

bu zamana kadar düzeltememişsin bu saatten sonrada düzelmez ki kadın 24 yaşında.annen baban bir şey demiyorsa sen hiç deme 24 yaşında ki insana karışma hakkın yok 17 lik ergen sandım bende kızkardeşimin problemleri diyince.

Normal değil ama bizim yapabileceğimiz hiç bi şey yok gibi geldi bana. Senin de yapabileceğin bişey yok ne yaptığının farkındadır, sen yine uyarırsın ama dinlemiyorsa onun problemi.

Karışıp karışmamakla bir alakası yok, ben yıllardır kendisine karışmam, sadece her gece normal mı,bir kız için, nerede olduğu belli değil? Başına bir şey gelse ilk bizim sorunumuz olacak. Bir de artık böylemi aileler, anlamaya çalışıyorum.

Benim erkek kardeşim de yirmisini çoktan geçti, her gece çıkmaz. Haftada bir ya da daha az. Abim evlenmeden önce aynı şekilde. Çıktığında geç gelecekse haber verir, benim gibi, onbiri geçtiğini de görmedim. Normal aileler böyle değil mi?

Yaptığı bence normal değil, yani benim yaşam stilime uymuyor. Size de uymuyor belli. Ama anne baba yaşlı ses çıkaramıyor kız da bildiğini okuyor. Saf bir kız olsa onun için endişelenin diycem de bence fazla kafanızı yormayın. Yapıcak bir şey yok gibi görünmekte.

Bunun diğer aileleri kıyaslamakla bir ilgisi yok.Her gece de çıkabilir haftada bir de ayda bir de. Keyfi nasıl istiyorsan öyle yapar.Bence siz ablalık yapmayı bırakın kardeşiniz yetişkin artık.Önce kardeşinizin yetişkin olduğunu kabul edin.Kardeşinizin haftada kaç gün dışarı çıktığını gözetmeyi bırakın.Bu sizi ilgilendirmez.En fazla neredesin diye sorarsın o da ablası olduğun için cevaplamak istemiyorsa yine kendi tercihidir.
Abinle ve erkek kardeşinle kıyaslaman da çok saçma.Kadın,erkek farketmez herkes istediği saatte istediği kadar dışarı çıkabilir.Sen fazla yük edinmişsin gereksiz yere.

Bir aile olarak ayni evde yaşayan insanların birbirilerine ve ev kurallarına uygun davranmalarını beklerim, bizim çevremiz böyle sonuçta. Bir otel değildir aile evi. Üslubunca çıkılır uslubunca dönülür. Siz kendi bahsettiğiniz yaşam şeklini uygun görürsünüz beni alakadar etmez.

Yeri geldiğinde aile destegini bekleyip yer geldiğinde onları hiç takmamak adam yerine koymamak nasıl bir bakış açısıdır onu merak ediyorum?

Evet normal , gece disari cikmanin nesi anormal size gore ??
Gunduz disari cikmaktan ne farki var?

Yaptiginiz yorumlarla celisiyorsunuz
Bunun normal olup olmadigini anlamaya calisiyorum demissiniz yukaridaki mesajinizda ama normal diyen uyelere de cemkirmissiniz
Bana gore normal olan size gore degildir , siz muhafazakarsinizdir kardesiniz degildir , sorununuzun ne oldugunu gercekten anlayamadim , kardessiniz diye sizin gibi dusunmek ve yasamak zorunda degil
Ben 40 yasinda kadinim , 18 yasindan beri gece disari cikarim, ailemle yasarken de cikiyordum , bana ve aileme gore gayet normal bir yasayis sekli
Size uygun olmayabilir ancak 24 yasindaki bir bireye karisamazsiniz , bana gore gayet normal kardesiniz

Ben de bu sert cevabınızı anlayamadım ama umrumda da değil. Anlaşılan bazılarının yaşam şekline dokunmuş yazdıklarım. Bana göre normal değil ve sanırım olmayacak da.

Ben de bu sert cevabınızı anlayamadım ama umrumda da değil.
Umurunuzda olmadigi icin mi konu actiniz?
Yeni uyesiniz burada islerin nasil yurudugunu anlayamadiniz sanirim
Neyse biraz daha konu acar , beklediginizi alamayinca sıkılir gidersiniz forumdan zaten
Benim cevabim sert degil , siz sizi desteklemeyen tum yorumlara cemkiriyorsunuz , bu mesqjinizla da hakliligimi kanitladiniz

benim normal karşılamayacağım bir durum olurdu.bahsettiğiniz gibi bir kız kardeşim olsaydı bıkmadan usanmadan ona bir şeyleri anlatmaya yanlış yaptığını anlatmaya çalışır korumaya çalışırdım sanırım.Allah yardımcınız olsun.

Biraz sakin ol bence seni yadırgayan olmadı burda
Sana diyorum Allah yardımcın olsun sen bana saydırmışsın yaşla evet alakası var
24 yaşında benimle aynı yaşta fakat kardeş olmanın verdiği rahatlık var
Benim kardeşim 13 yaşında rahat demek istemiştim maşallah bir dövmediğin kaldı.

Yanlış anladınız sizin cevabınız umrumda değil. Gitmeye pek niyetim yok, belki de sizden bile eski üyeyim ben, hesaba bakmayın.

24 yasinda bir insan istedigi gibi giyinir istedigi yerde istediği zaman kalir istedigi saatte yatar kalkar istedigi ile sevisir istedigi ile gezer.

Burda sikinti gelir kismidir. Eger parasal yuk aile ustundeyse o olmaz. Ama o da aileye kalmis parayi keserler olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…