Kız kardeşim vee kocasindan nefretttttr ediyorummm

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
40 yil dusunsem kizkardesim icin boyle bi konu acacagim aklima gelmezdi ama artik patladim ....

Ben çok sabirli bir insanimdir ilk hata da silmem ikincide de
Ama 3 olursa istetse babam olsun gozum kararin o insana ki

Ben kiz kardesimin belki 1000 hatasina yalanina kiskancliklarina beni kandirmaya tesebbuslerine aklinca hep neyse dedim

Ama artik bu geceeè bitti asla affetmem biliyorum onuda pislik kocasinidaaaaa sinirden uyuyamiyorum yaaaaa

Napmaliyim kardes diye af etmelimiii
Yoksa kesmelimi selam sabah ayri sehirlerdeyiz

Ve bu durumu onun yaptiklarini anneme anlattim bu sebepten oturu konusmuyorum demelimiyimmmmmmmmmmm

Tam olarak ne olduğunu bilmeden ben herhangi bir tavsiyede bulunamam :)

40 yil dusunsem kizkardesim icin boyle bi konu acacagim aklima gelmezdi ama artik patladim ....

Ben çok sabirli bir insanimdir ilk hata da silmem ikincide de
Ama 3 olursa istetse babam olsun gozum kararin o insana ki

Ben kiz kardesimin belki 1000 hatasina yalanina kiskancliklarina beni kandirmaya tesebbuslerine aklinca hep neyse dedim

Ama artik bu geceeè bitti asla affetmem biliyorum onuda pislik kocasinidaaaaa sinirden uyuyamiyorum yaaaaa

Napmaliyim kardes diye af etmelimiii
Yoksa kesmelimi selam sabah ayri sehirlerdeyiz

Ve bu durumu onun yaptiklarini anneme anlattim bu sebepten oturu konusmuyorum demelimiyimmmmmmmmmmm
Ne yaptılar size.

Kim? Niye? Neden? Ne yapmis? Aciklaman lazim ki yorum yazalim dimi ama??
Ne yaptılar size.
Ne yaptılar size.
Ne yaptılar size.

Haklisiniz da hangi birini yazayim bilmiyorum kaba taslak ozet geceyim

Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim

Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu

Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti

O ailem ile ayni sehirde ben ayri

Hep abilerimin eslerini kotuler dururduuu
Ben de saf inanirdim
Bi gittim dedikleri hep yalan

Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi
Cagri mi attin o mu aradi dur kapat bi ben arim onuuu

Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer

Ama o bir copunu vermezzzzz

Okadar da kotu degil durumlari sadece biz daha iyiyiz

Ben ablasi olarak her sirrimi ona anlatirim

Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir

Yada sagda solda yalan seyler konusur duyarim sorarim ona inkar inkarrr inkarrr

Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr

Kocasida ayni onun gibi kocasinin yaptigi terbiyesizligi yazma tenezulunde dahi bulunmiycam çunku onu affetmem mumkun degil

Ama kardesim offffffffff bilmiorum

Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim

Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu

Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti

Ben de saf inanirdim

Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi

Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer

Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir

Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr
Agirlarini yazsaydin önce keske...

Ben de saf inanirdim

Sen kac yasindasin kardesin kac yasinda?

Peki bardağı taşıran olay neydi?
Agirlarini yazsaydin önce keske...

Mesela ben ilk duydugum seyi ilk ona solerim o hic hep aptal yerine koyar beni bu boyleymiss dogrumu derim yoooo der

Haftalar sonra bu boyle ben cokdan biliodum zaten der...

Bardagi ttasiran nokta su

Bugun esi ile icki sofrasi kurup bana watsaptan resim atmislarr esi atmis

Bende arayip dedim kiiii oooo afiyet olsun dur bnde anneme atayim da alem gorsun diye takildim

O da ben zaten esinin adi ali olsun

Ali ye atma dedim niye sana attiki cok meraklisin zaten bizi ispiyinlamaya kiskandinda ondan mi solucen dedi

Cvbim aynen su

Ablacimko sacmalama annem bu olaydan dolayi niye kizsin sana kizarsa beni ara ben konusurum onla ki istemiosan atmam

Atma istemiom zaten ali niye resim attiki sana bizi kiskaniosunuz nazar etceniz filan

Ki kiskanilcak hayati da yoktur annmde bnde hep uzuluruz ona neyse

Sonra ordan kocasi olcak pislikkkkk

O kim lan bana karisiyor ister icki icerim ister zikkim benim ewime karisamaz tabi ben sokkkk

Tabi bagrdim cagrdim moralim bozuldu agladim

Esim geldi aglama sesime

Anlattim dur ben arim dedi

Belki. 100 kere aradi acmadilar esimde sinirlendi artik konusma inlar ile niye seni bu kadar uzmelerine izin veriosun muhabbeti.....

Daha once soyle seyleri de wardi kardesimin bizim aramzda konusdugumuz seyleri Ali ye yani hep esine tetsi olarak anlatiyor

Ben hep sohbet esnalarinda fark ettim tabi hic belli etmedim

Gecen sene yine ailemi ziyarete gitmisim Ali de dediki net paketim cok acayimda girin katdesim ewi basina yikti sen girmiyceksin dite verme sifre yi cok kullaniriz asar diye

Ki girmefim .

Bi diger sorunda oldum oladi hep bni kiskanmistir

Yik herkes seni daha cok sewiyor

Yok bnden guzelsin

Akillisin

Keske bnde sen gibi olsam blaaa blaa blaa offff

Eşinin tutup da sizs resim atması çok saçma olmuş.
Karı koca biraz dengesizler herhalde?
Bence kardeşinizi silmek yerine iletişiminizi kesin. Aklı başına gelir. Gelmezse de yapacak bir şey yok . Kendisi ipleri koparmış olur. kendi kaybeder. O çok güvendiği eşiyle kavga eder gelir gene size sığınır ablam diye.
Siz artık kendinizi geri çekin. Hatasını anlasın veya anlamasın. Baksanıza iletişim kurdukça olan sizin sinirlerinize oluyor. Kendi mutluluğunuz için bırakın konuşmayı bence

Back
X