- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Bence arkadasi bugun dolum tarihiCanm kovam bi anlasak yorum yapcaz ama..Tık yok yfani..Sen anlarsan bana anlat kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arkadasi bugun dolum tarihiCanm kovam bi anlasak yorum yapcaz ama..Tık yok yfani..Sen anlarsan bana anlat kuzum![]()
Eşinin tutup da sizs resim atması çok saçma olmuş.
Karı koca biraz dengesizler herhalde?
Bence kardeşinizi silmek yerine iletişiminizi kesin. Aklı başına gelir. Gelmezse de yapacak bir şey yok . Kendisi ipleri koparmış olur. kendi kaybeder. O çok güvendiği eşiyle kavga eder gelir gene size sığınır ablam diye.
Siz artık kendinizi geri çekin. Hatasını anlasın veya anlamasın. Baksanıza iletişim kurdukça olan sizin sinirlerinize oluyor. Kendi mutluluğunuz için bırakın konuşmayı bence
Madem o bu şekilde sizde mesafe koyun,sırlarınızı dökmeyin,bir şey almayın giderken muhattabınızı aza indirgeyin.Haklisiniz da hangi birini yazayim bilmiyorum kaba taslak ozet geceyim
Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim
Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu
Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti
O ailem ile ayni sehirde ben ayri
Hep abilerimin eslerini kotuler dururduuu
Ben de saf inanirdim
Bi gittim dedikleri hep yalan
Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi
Cagri mi attin o mu aradi dur kapat bi ben arim onuuu
Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer
Ama o bir copunu vermezzzzz
Okadar da kotu degil durumlari sadece biz daha iyiyiz
Ben ablasi olarak her sirrimi ona anlatirim
Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir
Yada sagda solda yalan seyler konusur duyarim sorarim ona inkar inkarrr inkarrr
Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr
Mutlu yuvanızın tadını çıkarın,muhattap olmayın boş veriiiin :)Benim eßimin kizdigi nokta da o zaten ben senin kardesine yari ciplak ickili foto atiyormuyumda o atsinnn
Galiba en dogrusu bu iletisimi kesmek;(
Küçük çocuk gibisiniz.sen çirkinsin ben güzel
Sen zenginsin ben fakir.ne bu böyle ya.siz kardessiniz.
Birde kocalari birbirine düşman etmişsiniz.ortada hic bir sey yokken olay cikarmissiniz.annene icki sofrasinin fotosunu neden atacaksin
Annene kötu göstermek içinmi damadini.pes.
Seni biraz tuhaf buldum.
Kardesin daha cok kucuk belli ki olgunlasamamis ve evin simarik kucuk kizi modunda takiliyor. Ustune dusme arama sorma ilgilenme bir sure. Sen biraz daha sakin ve olgun kalmayi dene. Bu anlattiklarin gulup gecilecek seyler. Cahilligine ver gec.
Kardesin ergenlikten cikamamis ama sen de cok olgun bi kadin degilsin... Ama senin yerinde olsam o kardesle gorusmem. Ben bi hata yaptigimda ablam beni aylarca sildi, ayagina kapanip yalvardim affetsin diye. Affetmiyodu da en son hamile kaldim onun hatrina yegeni icin affetti...
Heeeee tamam o zaman..Bence arkadasi bugun dolum tarihi![]()
Avatarina cimcik atasica :)))Heeeee tamam o zaman..
Hayır anlamadım ki ben..Mevzu yok ya
Neyse kovam kedidir o kedi![]()
Yazdıkların sinir bozar ama kardeşi kardeşe düşürmez.
Bence ikinizinde bi kıskançlığı var birbirinize
Ayrıca esine fırsat vermemeliydin bu konu için, yarın öbür gün barışırsın yağlı ballı olursun ama eşin bulduğu ilk fırsatta lafını eder