Kız kardeşim vee kocasindan nefretttttr ediyorummm

Abla olarak altan alman gerek sen fotoyla tehtit etmissin oda anlamis sorun tamamen sende bende kardesime anlatamdigim sirlar var Ben yurt disinda yasiyorum telefonla aradim söz kesmisler benim haberim yoktu sonradan aradim kendisi özür diledi abla kavga cikti arayamadik hersey aceleye geldi dedi Ben neden özür diliyorsun kuzum önemli olan sözlenmen hayirli olsun dedim konuyu kapattim sen cok alingansin galiba durumun iyi cok akilliymissin hem de güzelmissin Eee daha ne

Resmen birbirinizle yarışıyorsunuz.
Zaten hatalı olmasanız eminim bu kadar da içinize dert edip küplere binmezdiniz.

Ben sizin gibi insanları hiç anlamıyorum. Abla/kardeş olsun yada arkadaş olsun. Madem birbirinizden haz etmiyosunuz, sürekli laf sokuşturmak üzerine kurulmuş bi ilişkiniz var neden bu kadar yüz göz olur, yalandan ablacimko falan gibi yapmacık hitaplarda bulunursunuz ?

Ya bunlar mı kardeşinizden nefret etmenize sebep.bence siz onu kıskanmışsınız.
Hayatta her zaman her şey sizin istediğinİz gibi olmayabilir.alışın.

Mesela ben ilk duydugum seyi ilk ona solerim o hic hep aptal yerine koyar beni bu boyleymiss dogrumu derim yoooo der

Haftalar sonra bu boyle ben cokdan biliodum zaten der...

Bardagi ttasiran nokta su

Bugun esi ile icki sofrasi kurup bana watsaptan resim atmislarr esi atmis

Bende arayip dedim kiiii oooo afiyet olsun dur bnde anneme atayim da alem gorsun diye takildim

O da ben zaten esinin adi ali olsun

Ali ye atma dedim niye sana attiki cok meraklisin zaten bizi ispiyinlamaya kiskandinda ondan mi solucen dedi

Cvbim aynen su

Ablacimko sacmalama annem bu olaydan dolayi niye kizsin sana kizarsa beni ara ben konusurum onla ki istemiosan atmam

Atma istemiom zaten ali niye resim attiki sana bizi kiskaniosunuz nazar etceniz filan

Ki kiskanilcak hayati da yoktur annmde bnde hep uzuluruz ona neyse

Sonra ordan kocasi olcak pislikkkkk

O kim lan bana karisiyor ister icki icerim ister zikkim benim ewime karisamaz tabi ben sokkkk

Tabi bagrdim cagrdim moralim bozuldu agladim

Esim geldi aglama sesime

Anlattim dur ben arim dedi

Belki. 100 kere aradi acmadilar esimde sinirlendi artik konusma inlar ile niye seni bu kadar uzmelerine izin veriosun muhabbeti.....

Daha once soyle seyleri de wardi kardesimin bizim aramzda konusdugumuz seyleri Ali ye yani hep esine tetsi olarak anlatiyor

Ben hep sohbet esnalarinda fark ettim tabi hic belli etmedim

Gecen sene yine ailemi ziyarete gitmisim Ali de dediki net paketim cok acayimda girin katdesim ewi basina yikti sen girmiyceksin dite verme sifre yi cok kullaniriz asar diye

Ki girmefim .

Bi diger sorunda oldum oladi hep bni kiskanmistir

Yik herkes seni daha cok sewiyor

Yok bnden guzelsin

Akillisin

Keske bnde sen gibi olsam blaaa blaa blaa offff
Şu yorumu şimdi okudum da,sizin yaşlar kaç.O resim atıyor,sen de annene atacağım diye bir laf ediyosun.O interneti açtı,o kzdı,bizim durum iyi,o kıskanç:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

kardeşiniz sizi kıskanıyorsa ,yüzünüze akıllısın ,güzelsin gibi sözler niye söylesin :D

Hay Allah başlığı okuyunca bende önemli bişey var zannettim.
Kendinize gelin ya bu mu derdiniz ?
Bence her iki tarafta da sorun var ki bunları sorun edebiliyosunuz. İnsanlar neler yaşıyor.. Bir de kardeşiniz yani.. Pes.

Ablanizin rengini biliyorsunuz bu daha iyi ona guvenmeyin madem yalan konusuyor he he de gec mesafeli gorus silip atilmazki kiskaniyor yalan soyluyor diye kardes neticede arkadas degil araya mesafe koy anlatiklarina inanma ozelini paylasma

Ya bu sebeplerle kardeş mi silinir. :oha: Ayrıca kardeşinizi hep ezikliyorsunuz farkında mısınız?

Allah sabırlar versin
Herşeyin hayırlısını versin.
Çok zor ama biraz daha mesafeli olun
Ölçülü olun ona karşı

40 yil dusunsem kizkardesim icin boyle bi konu acacagim aklima gelmezdi ama artik patladim ....

Ben çok sabirli bir insanimdir ilk hata da silmem ikincide de
Ama 3 olursa istetse babam olsun gozum kararin o insana ki

Ben kiz kardesimin belki 1000 hatasina yalanina kiskancliklarina beni kandirmaya tesebbuslerine aklinca hep neyse dedim

Ama artik bu geceeè bitti asla affetmem biliyorum onuda pislik kocasinidaaaaa sinirden uyuyamiyorum yaaaaa

Napmaliyim kardes diye af etmelimiii
Yoksa kesmelimi selam sabah ayri sehirlerdeyiz

Ve bu durumu onun yaptiklarini anneme anlattim bu sebepten oturu konusmuyorum demelimiyimmmmmmmmmmm

Bu zamana kadar susup susup ses cikarmayip tepki gostermeyip icinizde kendi kendinize sinirlenip affettiyseniz suc biraxzda sizin. Konu kardesiniz hata ettiginde yuzune soylemelisiniz ki kendini duzletsin bu isler oyle icinden 3 e kadar sayip sonra silmekle olmaz, karsi taraf belki yaptigi hatanin bile farkinda degildir.

Haklisiniz da hangi birini yazayim bilmiyorum kaba taslak ozet geceyim

Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim

Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu

Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti

O ailem ile ayni sehirde ben ayri

Hep abilerimin eslerini kotuler dururduuu
Ben de saf inanirdim
Bi gittim dedikleri hep yalan

Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi
Cagri mi attin o mu aradi dur kapat bi ben arim onuuu

Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer

Ama o bir copunu vermezzzzz

Okadar da kotu degil durumlari sadece biz daha iyiyiz

Ben ablasi olarak her sirrimi ona anlatirim

Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir

Yada sagda solda yalan seyler konusur duyarim sorarim ona inkar inkarrr inkarrr

Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr

Madem huyunu biliyorsun neden bu sekilde davranmaya devam ederek kasindin ki anlamadim ?
Kardesin yalanci ve dedikoducuysa anlattiklarina hi hi de gec inanmak zorunda degilsin, kaldi ki cidden o anlattiklari yasanmis bile olsa sen baskasinin gozunden anlatilan olaylarla 3. kisileri nasil yargilar ve on yargi yaratirsin ?
Madem kardesinde kompleks olmus bu para isi sende gozune gozune sokar gibi alip satacagini neden telefon acip sorarsin huyunu bile bile ?
En sonda kardesine aldigin seyler zoune gidiyorsa birdaha almadan gidersin vaktim olmadi bulamadim dersin oda birdaha istemez olur biter.

Bence sen ne kadar kardesini kotuluyorsan en o kadarda sen suclusun. Kardes diye mukemmel olmasini bekleyemeyiz ki herkesin bir huyu suyu var yani sirf kardesin diye sana melek gibi davranmasini beklemen senin safligin. Etrafinda kim nasil davraniyorsa sende onlara uygun sekilde yaklasacaksin. Kardesin dedikoducu yalanci ve sirf kupumu, sende anlatma herseyini, illa herseyi yetistirmen mi lazim ? Ben insanlardaki bu sirlarini baskalarina anlatma merakini anlamis degilim zaten...
Kisaca kardesinden nefret edecegine kendi davranislarini duzeltirsen hic basin agrimaz..

Mesela ben ilk duydugum seyi ilk ona solerim o hic hep aptal yerine koyar beni bu boyleymiss dogrumu derim yoooo der

Haftalar sonra bu boyle ben cokdan biliodum zaten der...

Bardagi ttasiran nokta su

Bugun esi ile icki sofrasi kurup bana watsaptan resim atmislarr esi atmis

Bende arayip dedim kiiii oooo afiyet olsun dur bnde anneme atayim da alem gorsun diye takildim

O da ben zaten esinin adi ali olsun

Ali ye atma dedim niye sana attiki cok meraklisin zaten bizi ispiyinlamaya kiskandinda ondan mi solucen dedi

Cvbim aynen su

Ablacimko sacmalama annem bu olaydan dolayi niye kizsin sana kizarsa beni ara ben konusurum onla ki istemiosan atmam

Atma istemiom zaten ali niye resim attiki sana bizi kiskaniosunuz nazar etceniz filan

Ki kiskanilcak hayati da yoktur annmde bnde hep uzuluruz ona neyse

Sonra ordan kocasi olcak pislikkkkk

O kim lan bana karisiyor ister icki icerim ister zikkim benim ewime karisamaz tabi ben sokkkk

Tabi bagrdim cagrdim moralim bozuldu agladim

Esim geldi aglama sesime

Anlattim dur ben arim dedi

Belki. 100 kere aradi acmadilar esimde sinirlendi artik konusma inlar ile niye seni bu kadar uzmelerine izin veriosun muhabbeti.....

Daha once soyle seyleri de wardi kardesimin bizim aramzda konusdugumuz seyleri Ali ye yani hep esine tetsi olarak anlatiyor

Ben hep sohbet esnalarinda fark ettim tabi hic belli etmedim

Gecen sene yine ailemi ziyarete gitmisim Ali de dediki net paketim cok acayimda girin katdesim ewi basina yikti sen girmiyceksin dite verme sifre yi cok kullaniriz asar diye

Ki girmefim .

Bi diger sorunda oldum oladi hep bni kiskanmistir

Yik herkes seni daha cok sewiyor

Yok bnden guzelsin

Akillisin

Keske bnde sen gibi olsam blaaa blaa blaa offff

Bence biriniz 12 otekiniz 13.5 yasindaisniz baska turlu su muhabbetlerin yetiskin akli basinda insanlar arasinda gecmesi bence mumkun degil.. Bana kalirsa al birini vur otekine sizin durumunuz...

kardeş kıskanır.
kardeş yanlış yapar.
kardeş yaşan söyler.
kardeş ağlatır.
kardeş sinirlendirir.
Ama herşeyin sonunda yine alttan alan abla olur. Çünkü kardeşlik bunu gerektirir.
Bana göre öyle silincek hiçbir durum yok.
Sinirden abartıyosun!
kardeşini karşına alıp konuşmayı dene istersen.
yakın olmayı dene.
Bence siz de de var bişeler. bu durum tek taraflı olamaz...

Hiç derdiniz yok belliki böyle ufak tefek şeyleri takıyorsunuz en sevmediğim insan modeli boşa kendini herşeye üzen

kardeş kıskanır.
kardeş yanlış yapar.
kardeş yaşan söyler.
kardeş ağlatır.
kardeş sinirlendirir.
Ama herşeyin sonunda yine alttan alan abla olur. Çünkü kardeşlik bunu gerektirir.
Bana göre öyle silincek hiçbir durum yok.
Sinirden abartıyosun!
kardeşini karşına alıp konuşmayı dene istersen.
yakın olmayı dene.
Bence siz de de var bişeler. bu durum tek taraflı olamaz...

Bizde durumlar tam tersi ama katılıyoruM. Sinirlenirsiniz ama gecer yani .. Bide aranızda olan herseyı annenıze soylemeyın yada soylemekle tehdıt etmeyın...Zaten baska sehırlerde yasıyormussunuz.. Geldikce gıttıkce gorusun. O size sordukca cevap verın.Eşinize asla öfkenizi anlatmayın.. Ailenizle siz barısırsınız ama eşiniz asla ama asla unutmaz..

diyeceğim şu ki, kardeşsiniz ve elbet bir ortamda yanyana geliyorsunuz.
bizde de böyle tip kardeşler ama naparsın, ilişkiyi milimum seviyede tutmak en iyisi.

Back
X