Kız kardeşim vee kocasindan nefretttttr ediyorummm

Bence ne olursa olsun et tırnak tan ayrılmaz sen ablasın o küçük cahilliğine ver bu kadar basit şeyler için yapma yazık

Sizi kıskandığını söylemissiniz bunun altında farklı nedenlerde yatıyor olabilir örneğin alacağın şeyleri gönderip fikir almanız gibi kendi durumunuzun iyi olduğunu vurgulamanız gibi.:işsiz:

Haklisiniz da hangi birini yazayim bilmiyorum kaba taslak ozet geceyim

Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim

Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu

Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti

O ailem ile ayni sehirde ben ayri

Hep abilerimin eslerini kotuler dururduuu
Ben de saf inanirdim
Bi gittim dedikleri hep yalan

Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi
Cagri mi attin o mu aradi dur kapat bi ben arim onuuu

Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer

Ama o bir copunu vermezzzzz

Okadar da kotu degil durumlari sadece biz daha iyiyiz

Ben ablasi olarak her sirrimi ona anlatirim

Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir

Yada sagda solda yalan seyler konusur duyarim sorarim ona inkar inkarrr inkarrr

Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr
Ben de ciddi birseyler oldu sandım
Bunlar mi sebep :))

Benim mizacim oledir takilir ederim sinir edip gulusuruz zaten gndermem ki bu nu anme gndersem yadirgamazda yaniii alisik yani abilerden babadan
Yalnız "benim mizacim öyledir" diyerek kurtulamazsın. Biraz gıcık bir tipsin yani. Belli.

Ben olsam "afiyet şeker olsun. Iyi eğlenceler bir gün de beraber yaparız" yazardım. Ama sen hemen anneme yolliyim bilmem ne demişsin. Iticisin.

Sürekli giciklik yapan birine ben de patlardim kardeşin gibi.

Ilk uc sayfayi okudum hala elle tutulur bir sorun goremedim. Diger sayfalarda varsa bilmem.

Oncelikle durmadan beni kiskaniyor bizim durumumuz daha iyi diye vurgu yapmissin.

Birde dikkatimi cekti bunu mu sunu mu alayim diye sordugumda hep en kotusunu soyler diye. Kardesinin durumu sizin kadar iyi degilse neden ona su mu bu mu diye sorup ozendiriyorsun. Sanki sizde sutten cikmis akkasik degilsiniz.

Kardeşinizden nefret edeceğiniz kadar bir durum göremedim ortada !
Bende gerçekten olay olay olay var sandım
Aşılır bunlar çözersiniz neticede et tırnaksınız

Bumlar buyutulecek seyler degil hele ki "kardesim ve kocasindan nefret ediyorum" yazmissiniz hayretle okudum. Kardes kardes bu can yahu. Biraz olgun olun.

Bir kere cok kiskanc beni esimi evi maddi olarak onlardan iyiyiz hep kiskandi ve hep hissettim

Bir sey alcak oldum misal bu mu sumi diye sorarim bilerek hep hep hep en cirkini en tarzim olmayani soyledi durdu

Yaptgi yanlis biseyde ablasi olarak uyarmaya calistim hep dediklerimin tersini yapti

Ben de saf inanirdim

Bugun babam ile konustum derim mesela laf arasnda vay efndim bni niye aramadida seni aradi

Ben onlarin sehire ne her gidicegmde haftalar oncesinden bana sunu al bunu al basimin etini yer

Ama o hic anlatmaz laf arasnda dis kapinin dis mandallarindan duyarim hep bana demez gider baskalarina anlatir

Offffffff daha cok war inanin yazdikca sinirlerim bozuluyor ve bunlar minik kucuk seyler cok daha agirlari warr
Para konusuna girmeyin bence insan oğlu ne olacağı belli olmaz. Eğer burda yazdığınız gibi bizim durum daha iyi diye yanında veya ortamda alttan alttan söylerseniz yanlış anlar siniri bozulduğundan bu davranışlarda bulunabilir.

böyle saçma sebepten nefret edilir mi
Allah aşkına bir düşünün yaa
siz ablasiniz yol gösterici toparlayici düzeltici olmalısınız

Kus kalinca uzuntun azalmiyicak
aksine yillar gectikce seni zedeliyicek
sen iyisi kusme fakat bayramdan bayrama ufak bi mesajla
psikolojik kusluk surecini atlat

Yaşlarınız gayet olgun fakat yaptıklarınızı 8 yaşında çocuklar sokakta oyun oynarken yapmıyor.

Ben gerçekten ele avuca sıgacak bi mevzu oldu diye konuya girdim fakat yazmadanda geçemedim. Kardeşinin yaptıkları çocukluk senin yaptıkların malesef daha fazla çocukluk.

O sana resim attıysa resimi aç bak afiyet olsun de geç, ne diye uzatıyorsun anneme atıyımmı falan resmen sende kışkırtmak için yapıyorsun. Huyunu bildiğin insanın damarına basıyorsun. Ne gerek var böyle şeylere??

İlişkiniz hiç normal değil birbirinizden uzak durmanız daha sağlıklı.

Ben de saf inanirdim

Hiçbiri kardeşinden nefret edeceğin sebepler değil bence :/

Yazan herkese çok tşk ler oncelikle...

Haklisiniz et tirnakdan ayrilmaz yazamadigim daha derin konularda vardi yazmadigim icin ve sanirim kendimi iyi ifade edemedigim icin ve akabininde sinirlerime hakim olamadıgim icin snradan fark ettim kardesimi ne cok sewdigimi ve yanlis anlasildigimi.

Kardsim canim tabiki de hep oyle kalicak ama esiyle asla konusmama karari aldim ve bunu kendisinede soyledim bana hak verdi konu kapndi ...

Demek ki neymis ofke ile kalkan zarar ile oturabiliyormuşş....

Back
X