Kızlar selam,
Konu kız kardeşimin yaptığı bi salaklık. Annemle ne yapacağımızı, ne düşüneceğinizi şaşırdık...
Kardeşim 23 yaşında saç telinden, ayak tırnağına kadar çok güzel olan, üniversite mezunu çok iyi bi şirkette çok iyi maaşla çalışan bekar bi kadın. (Yani cahil, yaptığı şeyin başına bela olduğunu düşünemeyecek bi pozisyonda değil.)
İkimizde iphone kullanıyoruz ve ben başka bi şehirde yaşadığım için ailemle sürekli facetime yapıyoruz onun telefonundan.
Konuya gelirsek; bi akşam bize yine annemle facetime dan konuşurken kardeşim tuvaletteymiş. Annemde kapdıktan sonra fotoğraflara girmiş ve kardeşim çıplak çekilmiş bi fotoğrafı çıkmış direkt... Odada babam ve diğer kardeşim olduğu için fotoğrafa detaylı bakamadan kaptmış panik şekilde...(yani bi önemi yok ama nerde çekildiğini vs görememiş ) Kardeşimin olduğundan emin...
Kardeşiminde bi erkek arkadaşı var yaklaşık bi senedir beraberler. Çocuğu babam hariç hepimiz tanıyoruz. Aslında ilişkilerinide genel olarak onaylıyoruz fakat biraz cıvıklar. Yani çocuklada sürekli görüntülü konuşuyo ve uyanır uyanmaz yatakta falanda konuştuğu oluyo. Çocuğun üstsüz falanda konuştuğuna da denk geldim.Bu beni rahatsız etti ama karışmak istemedim kocaman kadın neticede diye.
Ama bu fotoğraf olayının ne kadar tehlikeli bir durum olduğunu nasıl anlayamaz? Bu fotoğrafları yok etmenin ne kadar zor olduğunu nasıl düşünemez? Yada bu nasıl cesaret? Çocuğa gönderdiğinden emin değiliz ama başka neden çeksin? Üstelik hani atıyorum poposunda yada sırtında falan çıkan bi sicilceyi vs görmek için çekilmiş gibi değilmiş. Bildiğiniz poz vermiş. Annem bildiğini belli etmemiş. Ama kadın tabiki gergin ve çok üzgün. Acaba başkasının başına bu konuda kötü bişey gelmiş gibimi anlatsam diye düşünüyo..
Yani anneme karışmayalım desem tv de internette neler görüyoruz. Ayrıca biliyosunuz bu fotoğraflar sildim sansan bile nerelerden tekrar çıkıyo. Kardeşimi kırmadan ne yapmak lazım? Bi akıl verin beynim durdu...