- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak onlar da hoslanmamis huzurunu bozma.ki ben ailemi herkesten üstte tutarım kardesime asla kiyamam ama evlendigimizde bazı şeylere dikkat edilmesi gerektiğini dusunuyorum.h uzur böyle sağlanıyor.zaten evlilikte evde 3. Bir kişi olmaz bana göre.esinimin kardeşinin de yaşamasını kabul etmezdim.kv kp dunya iyisi olsalar da aynı evde zorKV yana bi sıkıntım yok ama bu gidişle olacak gibi evet sanırım büyük hata yaptım kadın benle konuştu bu durumun böyle olacağını anlatmaya çalıştı ama eşek kafam ona da atar yaptım ben yaşadım ona yaşatmam zamanında biri de beni çekip kurtarsaydi keşke dedim savundum öf cikmazdayim annemle konuşacam sanırım başka çarem kalmadi
her yerde bunlardan var artık anlayış ve sevgiİyi geceler hanımlar ben Erzurum'da kV ile yaşıyorum gayet mutlu bir evliliğim var baba evinde sıkıntılı zamanlarim oldu babamdan yana.. babam aksidir dediğim dediktir. . Bazı huylari cekilmezdir. . Tam o sıkıntılı zamanlarımda eşim çıktı karşıma tuttu elimden kurtardı. . Gelelim kız kardeşime bu sene liseyi kazandı psikolojisi çok değişti babamdan dolayi.. onda kendimi gördüm kurtarmak istedim aldım yanıma benimle kalıyor.. gelin görün ki eski neşeli civil civil kız gitmiş yerine aksi söz dinlemeyen elinden tlf düşürmeyen bi kız gelmiş.. okula gidiyor 5te geliyor saat 10da da eşimle KP işten geliyor o arada ben yardım istemesem dünya umrunda değil biz yokmusuz kendi yokmuş gibi davranıyor.. kulaklığı takıyor hep yabancı müzik dinliyor.. sofrada bişey yemeden kalkıyor uyuyacağım diye ama 11 buçuk 12 de yatıyor.. bişey desem ters cevaplar veriyor. .. sorumluluğunu almakla hata mi yaptım ? Nasıl yaklasmaliyim? Sorumlu olduğum ailem insanlar var onlardan da köşe bucak kaçıyor kimseyle tek kelime konuşmuyor cildiracam 5 sene nasıl geçecek? Bu insanlar daha ne kadar bu tavrına katlanır ki ben katlanamazken? Bi akıl verin yol gösterin nasıl davranayim ?
Liseye yeni başladığına göre 13-14 yaşındadır.Okullar yeni açıldı henüz adapte olamamıştır yeni bir ev,yeni bir çevre okul ve arkadaşlar zorlanması gayet normal sık sık okuluna gidin ögretmenleriyle-rehberlik servisi ile görüşün arkadaş çevresini görün okula giderken her seferinde kardeşinize söylemeyin ben okula gitmek istiyorum diye söylerseniz gelmenizi istemez.İyi geceler hanımlar ben Erzurum'da kV ile yaşıyorum gayet mutlu bir evliliğim var baba evinde sıkıntılı zamanlarim oldu babamdan yana.. babam aksidir dediğim dediktir. . Bazı huylari cekilmezdir. . Tam o sıkıntılı zamanlarımda eşim çıktı karşıma tuttu elimden kurtardı. . Gelelim kız kardeşime bu sene liseyi kazandı psikolojisi çok değişti babamdan dolayi.. onda kendimi gördüm kurtarmak istedim aldım yanıma benimle kalıyor.. gelin görün ki eski neşeli civil civil kız gitmiş yerine aksi söz dinlemeyen elinden tlf düşürmeyen bi kız gelmiş.. okula gidiyor 5te geliyor saat 10da da eşimle KP işten geliyor o arada ben yardım istemesem dünya umrunda değil biz yokmusuz kendi yokmuş gibi davranıyor.. kulaklığı takıyor hep yabancı müzik dinliyor.. sofrada bişey yemeden kalkıyor uyuyacağım diye ama 11 buçuk 12 de yatıyor.. bişey desem ters cevaplar veriyor. .. sorumluluğunu almakla hata mi yaptım ? Nasıl yaklasmaliyim? Sorumlu olduğum ailem insanlar var onlardan da köşe bucak kaçıyor kimseyle tek kelime konuşmuyor cildiracam 5 sene nasıl geçecek? Bu insanlar daha ne kadar bu tavrına katlanır ki ben katlanamazken? Bi akıl verin yol gösterin nasıl davranayim ?
tamda ergenlik dönemiİyi geceler hanımlar ben Erzurum'da kV ile yaşıyorum gayet mutlu bir evliliğim var baba evinde sıkıntılı zamanlarim oldu babamdan yana.. babam aksidir dediğim dediktir. . Bazı huylari cekilmezdir. . Tam o sıkıntılı zamanlarımda eşim çıktı karşıma tuttu elimden kurtardı. . Gelelim kız kardeşime bu sene liseyi kazandı psikolojisi çok değişti babamdan dolayi.. onda kendimi gördüm kurtarmak istedim aldım yanıma benimle kalıyor.. gelin görün ki eski neşeli civil civil kız gitmiş yerine aksi söz dinlemeyen elinden tlf düşürmeyen bi kız gelmiş.. okula gidiyor 5te geliyor saat 10da da eşimle KP işten geliyor o arada ben yardım istemesem dünya umrunda değil biz yokmusuz kendi yokmuş gibi davranıyor.. kulaklığı takıyor hep yabancı müzik dinliyor.. sofrada bişey yemeden kalkıyor uyuyacağım diye ama 11 buçuk 12 de yatıyor.. bişey desem ters cevaplar veriyor. .. sorumluluğunu almakla hata mi yaptım ? Nasıl yaklasmaliyim? Sorumlu olduğum ailem insanlar var onlardan da köşe bucak kaçıyor kimseyle tek kelime konuşmuyor cildiracam 5 sene nasıl geçecek? Bu insanlar daha ne kadar bu tavrına katlanır ki ben katlanamazken? Bi akıl verin yol gösterin nasıl davranayim ?