- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
bilmem bence bana inat yapmaya çalışıyor gibi geliyorNedn boyle bisey yapmaya calisiyo peki
1 yaş varYaslariniz kac kiz kardesinin ve senin aranda kacyas var
sevgilim kız kardeşimi sinsi buluyor ve pek yanaşmıyor
ama ben kız kardeşimin davranışlarından rahatsızım
Kiskanclik kotu bi duygudur anliyrm seni snde fzla yanyana getirmemeye calis soz ve nisandan snra ozmn sorn ortadan kalkar zorunlu olmadikca gorusturme ancak boyle onlem alablrsn gicik kaptysan kardesinebilmem bence bana inat yapmaya çalışıyor gibi geliyor
ailesinin kardeşin senden daha güzel desinler diye yapmaya çalışıyor gibi geliyor
bilemedim yine de
İyi işte sen uzak tut nisanlını oda farkında belli ki ne yapmaya çalıştığının yadırgamaz seni kardeşin de küçük değil ki geçer gider diyelim bence ne yaptığının gayet farkında ama annen ne yapmaya çalışıyor ben onu anlamadım senin gördüklerini o görmüyor mu ?sevgilim kız kardeşimi sinsi buluyor ve pek yanaşmıyor
ama ben kız kardeşimin davranışlarından rahatsızım
o görmüyorİyi işte sen uzak tut nisanlını oda farkında belli ki ne yapmaya çalıştığının yadırgamaz seni kardeşin de küçük değil ki geçer gider diyelim bence ne yaptığının gayet farkında ama annen ne yapmaya çalışıyor ben onu anlamadım senin gördüklerini o görmüyor mu ?
annem üçünüz beraber bi yerlere gidin diyor ama ben istemiyorumHımmm sende kardeşinin yanında sevgilinle iyi geçin böyle bir.niyeti varsa uzaklaşır. .
Sakın kendisine ,Annene ve eşine bu konudan.bahsetmeyesinn. annen kizkardesin olayi büyütür ve sen cok suçlu duruma dusersin. Sevgilininde aklını çelme.
Aksineee kabul et sevgilinizde hoslanmiyomus madem o yokmus gibi davranin. Siniri bozulsun dahada gelmek istemesinannem üçünüz beraber bi yerlere gidin diyor ama ben istemiyorum
bu sefer ben suçlu oluyorum annemin gözünde ama ben istemiyorum kardeşimin davranışlarından sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?