kız kardeşim ..

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
29
Merhaba Hanımlar..
Sanırım bu sefer kimseye söyleyemediğim bir konuda yardım isteyeceğim sizden. 17.12.2016 tarihinde isteme söz-nişan bir arada olcak.. Biraz güç oldu ama konumuz bu değil. Konumuz kız kardeşim..
Ben kız kardeşimin tavırlarından ötürü erkek arkadaşımı kız kardeşimden kıskanıyorum. Ama bunu böyle yapan kesinlikle benim kız kardeşim..
Eski konumu bilen bilir.. Eski erkek arkadaşıma mesaj atarak beni küçük düşürmeler...
Bi de tip olarak birbirimize çok zıtız ben sarışın o esmer.. Sürekli kendini benimle kıyaslıyor, nedense erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalıştığını farkediyorum.
İşte bu söylediğimden sonra ben çok sıkı fıkı olmalarını istemiyorum.
Annemde nedense onların kanki gibi olmalarını istiyor, ama ben böyle şeylere karşıyım.
Gerekmedikçe konuşmalarını uygun bulmuyorum, erkek arkadaşımda kesinlikle bir problem yok
kız kardeşim çok açık giyinir
ve dediğim gibi sanki erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalışıyor hareketlerinden anlıyorum.
Ben bu düşünceden nasıl uzaklaşırım
ya da ne yapmalıyım
ne yapmamalıyım

Yaşı kaç peki? Sizi kıskandığı ve kıskandırmaya çalıştığı belli.
Ama 24-25 yaşındaki bir insan bunu yapıyorsa verilecek tepki farklıdır, ergen birisi yapıyorsa farklı.

Geçiş süreci gibi düşünün. Elbette uyarın, hiç olmadı nişanlınıza lütfen çok samimi olma gibi bir şey dersiniz.

Yazmadan geçemem, kız kardeşiniz istediği gibi giyinebilir. Açık saçık giyiniyor demişsiniz, eğer kapalı olsaydı "kapalı olmasına rağmen böyle yapıyor" diyecektiniz. Konu kardeşinizin nasıl giyindiği değil ve olmamalı.

sevgilim kız kardeşimi sinsi buluyor ve pek yanaşmıyor
ama ben kız kardeşimin davranışlarından rahatsızım

Siz biraz fazla mı kıskançsınız, kız kardeşiniz biraz fazla mı rahat çözemedim?

Benim sözlüm arkadaşlarıma "kardeşim" diye hitap eder mesela. Sizin erkek arkadaşınız da bence "kardeşim" kelimesini sınır olarak araya çekmeli, çekmediyse.

Hımmm sende kardeşinin yanında sevgilinle iyi geçin böyle bir.niyeti varsa uzaklaşır. .

Sakın kendisine ,Annene ve eşine bu konudan.bahsetmeyesinn. annen kizkardesin olayi büyütür ve sen cok suçlu duruma dusersin. Sevgilininde aklını çelme.

Sinsi mi buluyor?
Bence siz ne olursa olsun kız kardeşinize laf söyletmeyin ilerde en ufak sorununuzda bunu size karşı kullanır. En safı bile 'senin ailen çok mu iyi' diyor çünkü. Eline koz vermeyin. Ona bu durumu da çaktırmayın zaten haz etmiyorsa kız kardeşinizle otomatikman yakın olmaz sizin de aklınıza pis fikirler gelmez.

Kiskanc
bilmem bence bana inat yapmaya çalışıyor gibi geliyor
ailesinin kardeşin senden daha güzel desinler diye yapmaya çalışıyor gibi geliyor
bilemedim yine de
Kiskanclik kotu bi duygudur anliyrm seni snde fzla yanyana getirmemeye calis soz ve nisandan snra ozmn sorn ortadan kalkar zorunlu olmadikca gorusturme ancak boyle onlem alablrsn gicik kaptysan kardesine

İyi işte sen uzak tut nisanlını oda farkında belli ki ne yapmaya çalıştığının yadırgamaz seni kardeşin de küçük değil ki geçer gider diyelim bence ne yaptığının gayet farkında ama annen ne yapmaya çalışıyor ben onu anlamadım senin gördüklerini o görmüyor mu ?

o görmüyor

Nişanlınla bu durumu kesinlikle konuşma. Aklına karpuz kabuğu düşürme. Şimdilik çok bir araya getirememeye çalış. Birçok kızkardeş gibi seni kıskanıyor. Evlenince hayattaki en yakın dostun o olacak.

annem üçünüz beraber bi yerlere gidin diyor ama ben istemiyorum
bu sefer ben suçlu oluyorum annemin gözünde ama ben istemiyorum kardeşimin davranışlarından sonra

Gereksiz kıskançlık bence... algıda seçicilik söz konusu. Yeni bir süreç, hayatınıza yeni biri giriyor sonuçta aile ortamında bir farklılık söz konusu.
Kardeşine açık giyme eniştenin yanında vs. diyebilirsin. Onun dışında ne kadar samimi olabilir ki ? Nişanlında mesafeli davranıyorken.

annem üçünüz beraber bi yerlere gidin diyor ama ben istemiyorum
bu sefer ben suçlu oluyorum annemin gözünde ama ben istemiyorum kardeşimin davranışlarından sonra
Aksineee kabul et sevgilinizde hoslanmiyomus madem o yokmus gibi davranin. Siniri bozulsun dahada gelmek istemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…