- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
o zaman da ben üzülürümAksineee kabul et sevgilinizde hoslanmiyomus madem o yokmus gibi davranin. Siniri bozulsun dahada gelmek istemesin
Ne münasebet canım başbaşa git sen sevgilinle ablasıyla eniştesini yatakta basan insanlar var. youtubede bi programı arayıp kaç kişi anlatmıştı ablamla kocam karseşimle kocam sevgili diye. bak ben 48 yasında bir ablanım annen yasındayımdır beni dinle sen. kardesini ikinizden uzak tut niyeti bozuko zaman da ben üzülürüm
ya sadece benim kız kardeşim biraz fazla rahat her konuda
Senin gecen seferki konunda kiz kardesin annene seni yalan yanlis dolduruyordu w.upptan yanlismi hatirliyorum kavga falan cikiyordu
Anne baba ayri siz babada kaliyordunuz
Surekli onu kayirip size kotu davrandigini yazmistiniz eger o kisiyseniz yorumum ayni
Anne ile mesafeli olacaksiniz anlattiginiza annenizin sizinle bir sorunu var veya cok hirsli bir kadin bilemedim.Sorunlarin kaynagi henuz cahil olan kardesiniz degil annenizin kardesinizi yonlendirmesi
Yanlış anlama kız kardeşini kıskanıo olablrmsn fizik ve yüz olrk senden bi tık ondemi acaba
Zamaninda kardesinden bahsedip asiri tepki alan uye sizmisiniz? oyle bisey hatirliyorum. herkes cok uzerinize gelmisti.1 yaş var
ben 21 o 20
Acikca konussaniz cozum bulamazsiniz bence. Bu durumda kardesinize kendini iyi guzel ozel hissettire bilirsiniz. Sizi kiskandigi icin boyle davranislarda bulunuyordur. Siz ona guvendiginizi onu begendiginizi onun da cok guzel mutlu bir iliskisi olacagi yonunde olumlu sozlerle ondaki etkiyi degistirebilirsiniz.Merhaba Hanımlar..
Sanırım bu sefer kimseye söyleyemediğim bir konuda yardım isteyeceğim sizden. 17.12.2016 tarihinde isteme söz-nişan bir arada olcak.. Biraz güç oldu ama konumuz bu değil. Konumuz kız kardeşim..
Ben kız kardeşimin tavırlarından ötürü erkek arkadaşımı kız kardeşimden kıskanıyorum. Ama bunu böyle yapan kesinlikle benim kız kardeşim..
Eski konumu bilen bilir.. Eski erkek arkadaşıma mesaj atarak beni küçük düşürmeler...
Bi de tip olarak birbirimize çok zıtız ben sarışın o esmer.. Sürekli kendini benimle kıyaslıyor, nedense erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalıştığını farkediyorum.
İşte bu söylediğimden sonra ben çok sıkı fıkı olmalarını istemiyorum.
Annemde nedense onların kanki gibi olmalarını istiyor, ama ben böyle şeylere karşıyım.
Gerekmedikçe konuşmalarını uygun bulmuyorum, erkek arkadaşımda kesinlikle bir problem yok
kız kardeşim çok açık giyinir
ve dediğim gibi sanki erkek arkadaşıma güzel görünmeye çalışıyor hareketlerinden anlıyorum.
Ben bu düşünceden nasıl uzaklaşırım
ya da ne yapmalıyım
ne yapmamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?