Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Madem kusmus kardesinize sevmiyormus sogumud yok sayiyormus kizin maasini da yok saysin.tum konudam cikarimim bu ku? Olan olmus evet bu.bosanma yoluna girene kadar para biriktirsin kardesiniz

Bende hemsireyim. Bak elbet iyileri vardır ama doktorlarin d.hekimlerinin kadınlara bakışını en iyi hemşireler biliyorlar, bilmeliler. Toplum öyle bir tanrisallik yüklüyorki adamlar bir süre sonra adriana lima olsan sıkılıyor adam senden. Adam iyi niyetli bile olsa rahat birakmiyorlarki adamlari. Geçmiş olsun. Muhtemelen bosanirlar 2 sene sonra 25 yaşında biriyle tekrar evlenir disci bey.

bunun okul okumakla alakası yok hanımlar bazı kadınlar okul okusun okumasın elinde maddi gücü olsun olmasın farketmeksizin kocaya bağlı muhtaç hale geliyor.aldatsada sövülsede boşanmıyor sindiriyor. erkekler sallamıyor kadınları,kadınlar dert ediniyor evliliği kurtarıp düzeltmek için kendini paralıyor. hayırlısı diyelim ama konu sahibi siz boşuna kendinizi paralamayın kardeşinizin evliliği siz destek olup akıl verin ama çokta üstelemeyin kendisinin görmesi gerek bazı şeyleri.

Size ne oluyor ki? Sevmiyorsa sevmiyordur bunda sinirlenecek birsey yok. Kardesiniz istedigi kadar mukemmel olsun sevgi bittiyse anlamsiz.
Belki de sevgi bitmemistir ama kardesinize naz yaptigi icin ders vermek istiyor da olabilir ama yine de boyle davranan bir adamin kaybetme korkudu yok, sevgisinin oldugunu da soyleyemem.
Siz karisip ne oluyor diye sorunca duzelmeyecek sonucta. Aralarindaki mesele...

Çoğu doktorda gördüğüm şey iki çocuğu ile karisi dururken hemşireden bi çocuk daha yapanı da duyduk. Elli yasında iki çocuklu başka bir doktorun 21 yasında tıbbi sekreteri ile evleneni de. Hepsi genellenemez ama çoğu boyle maalesef.
Ama en büyük hata da kardeşinizde gerçekten anlamıyorum ben evlendigim günden beri Çalışmadığım halde bi kere olsun eşimden para istememisimdir. Para kartım cebimdedir. Nakit aldığı tüm parayı eşim eve getirir çünkü senin benim param yoktur. Herkes ortak paradan alacagini alır. Hele de ben çalışacağım da eşime maaş kartını vericem ne demek yani böyle saçmalık var mi? Adamın zaten ego tavan, kardesiniz daha da fazla artırmış. Bu erkeğe bu kadar yüz verilirse de sonuçları kotu olabiliyor. Çocuğunu da bana alışmasını diye sevmeyen bir baba "doktor" olsa ne olur, keşke doktor olmasaymis da sevgi dolu bir baba olsaymis bin kat daha iyidir.

Adam kendini beğenmiş in önde gideni belli ki.. maşallah kardesiniz de kendisini adamin önünde paspas etmiş. Niye bu kadar kendini ezdirdi. Hiç kimse vazgecilmez değildir kimse kişinin kendisinden kıymetli değerli değildir.
Maaş kartını alsın hemen, barışalım demesin asla. Eşi adım atmadan kendisi konuşmasın . Alsın çocuklarını gezsin tozsun. Umurunda değil gibi davransin. Kaçan kovalanir .. bu adam yontulacak bir oduna da benzemiyor Allah kolaylık versin

Zaten kimi görsem böyle kocasina kul köle olan her istedigini yapan kavga oldugundan alttan alan hep ya aldatiliyo ya soguyo kadindan.cünku pislikler buldukca bunuyo.lütfen söyle erkeklere yüz vermeyin yahu.sonra kendilerini bi b.. saniyolar.kardesin en basta maas kartini alsin elinden.sonrada bosasin.

Kızını alışmasın diye kucağına almayan karaktersizden koca olur mu?
Başkası yoksa bende bişey bilmiyorum.
Alsın kızını çıksın evden ya daha neyin peşine gidip şımartıyor bunu.
Terbiyesiz.
Yüzünüde göstermesin ona. Nasıl sinirlendim

Benim eski koca da heykeldi. Ayrılırken de ağzıma geleni saydım yine tepki yok. Ben de biri var diye düşündüm ama şimdi de boşanmıyor manyak.
Bu doktor beyden bir halt olmaz. Okumuş etmiş kadına Allah bilir neler yapıyor da iyice sinmiş. Düşünmekten aciz olmuş.
Bu iş biraz kardeşinle alakalı. Her türlü evliliği devam ettirmek isterse eder sen birşey yapamazsın.
Ona birakmalı ve dua etmelisin onun için.

Eşiyle küsüp ona trip atan,sizin deyiminizle naz yapan kişi eşine psikolojik şiddet uyguluyordur. Istiyorsaniz da araştırabilirsiniz.
Kız kardeşiniz hatalı. Küsmek,kusulen kişiyi yıpratıyor. Sonuçlarına katlanması lazım küsen kişinin.
Kardesinizin durumu kötü olmus. Anlamıyorum 2 eğitimli insan var konusmak var,hatta tartışmak var,aile terapisti var,psikologu var. Küsmek niye?
Siz eniste icin heykel meykel diyorsunuz ama kendi elleriyle yapmış herşeyi,bebege altin takarken karisindan para almak,karısının maaş ne kartını almak,cocugunu kucağına almamak falan.
Bunlar bana tanıdık geldi hem de fazlasıyla
Aynen boyle bir arkadaşım var. Evlendi,bileziklerini altinlarini falan kocasına verdi. Neymis boşanacakmış da ondan vermis. Asıl o zaman vermemesi lazim da neyse
Bir kızları var 2 yaşında. Kucagina almiyor. Neymis babadan cekinsinmis,ha ha ha.
Annesine götürüyor. O da yetmiyor annesini falan eve çağırıyor kız hizmet ediyor bilmemne
Ben bosanamam bu cocugu babasiz büyütmeye hakkım yok diyor.Klasik!
Iyide cocugun zaten baba ile bir bağ-ı alakasi da yok. Bosansalar babasını hatirlamayacak bile.
Bunu da aynen kendisine söyledim
Koca ilgisiz,sürekli arkadaşlarıyla icmelerde gezmelerde bekar gibi.
Peki bunu kim yapti
Tabi ki arkadasim. Eve gelen adamin çorabını çıkartırsan ona hergun yemekler sofralar yaparsan koca kölesi olursan,birde bir yere gidecekken kocadan izin alırsan daha neler neler boyle olur iste
Hic kimse elleriyle yaktığı atesi,gözyaşlarıyla söndüremez
Maas kartını geri alsın. Siz bence de karismayin. Yarin aralari cok cok iyi olursa siz kötü olcaksınız. Siz ve anneniz .
Bilirsiniz bu isler hep böyledir zaten

maaş kartını alsın, adamı evden def etsın , bosansın alsın nafakasını hayatına baksın... neden hala boyle bır adam ıcın evlılık yurutmeye calısıyor kı kadını gectım cocuguna sevgısı saygısı olmayan adamı napacak ??

Evire çevire bir güzel benzeteceksin görecek nazlanmayı koca herif

Ohaa kızını alışmasın diye sevmiyor mu? Adam ayrılmayı kafaya koymuş zaTen kardeşin boşuna uğraşıyor.başka biri olunca söyleyen erkekte sayılıdır genelde hep inkar ederler

Hiç geri atım atıp totosunda dolanmayacak dişe diş diyecekti.
Bari konuş da bu saatten sonra desin. Maaş kartını da alsın. Yok yeaaa sabahtan akşama kadar çalışacağım beyzade bana harçlık verecek.

Kardeşiniz in mesleği var çok şükür ki.seye de muhtaç diil karşısına geçip senden soğudum diyen adama daha ne kadar katlanabilir ki aklını kullansın ve ayrılsın boyle hayat geçmez zamanla da unutur merak etmesin zamanla neler geçmiyor ki

Hadi kardeşiniz naz yaptı ona küstü diyelim , çocuğun ne suçu var ki alışmasın diye kucağına almıyormuş, sizi üzmek için söylemiyorum ama bu adam yakında boşanalım diyecek gibi duruyor, naz yapmayla küsülmez bahane , başka bir var gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…