• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

Coynes55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
294
153
53
Merhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin

Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Üzüldüm ama bana kızar diye sesimi cikarmadim
Üstü kapali sekilde bu tarz iliskilerin çok yanlis olduğunu söyledim.
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladim🙈yine adamla mesajlasiyor
Ev halini atmis düğünlere gidiyorken atmis herseyini atıyor adama
Adamda bunu keklemek için diksiyonu düzgün cumleler kuruyor.
Ay çok sinir oldum ikisinede
Bende evliyim kiz kardesime nasil yaklasmam gerekli bilemiyorum.

Merhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin

Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Üzüldüm ama bana kızar diye sesimi cikarmadim
Üstü kapali sekilde bu tarz iliskilerin çok yanlis olduğunu söyledim.
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladim🙈yine adamla mesajlasiyor
Ev halini atmis düğünlere gidiyorken atmis herseyini atıyor adama
Adamda bunu keklemek için diksiyonu düzgün cumleler kuruyor.
Ay çok sinir oldum ikisinede
Bende evliyim kiz kardesime nasil yaklasmam gerekli bilemiyorum.
Valla evli olduğunu bile bile konuşuyorsa siz dövsenizde kızsanızda yapacaktır anca kalbi kırılınca anlayabilir. Sonuçta yanlışı bile bile yapıyor.

Çekip konuşun.O aldatılan kadının yerinde Birgün kendinin de olabileceğini ve bunun dünyada ki en b..tan his olduğunu, hiçbir kadının bunu yaşamayı haketmedigini anlatin.
Ve ona deyin ki; sen 2. kadın olacak kadar değersizmisin?
Ben kendisine bu adamla ne olduğunu sordum.
Arkadasiz dedi ama ben kendim okudugum seyler hic hosuma gitmedi
Simdi konussam bana telefonumumu esiyorsun dicek
Bir cok seyini bana anlatir ama bunu anlatmıyor
Bir cok konusmada ona aldatmak çok kotu gibi seyler diyorum anlasin diye.

Dünyanın en büyük hatasını da yapsa başkasının hayatına bu kadar burnunu sokan insanlardan nefret ediyorum ben. Kardeşiniz hata yapıyor olabilir ama sizin yaptığınız suç...
Neyi suç?
Pardon kardesim telefonunu kurcaladığım icin özür dilerim evli erkekler ile konusmaya devam et biz buna onay veriyoruz mu dicem
Evet kardesimin telefonunu esimin telefonunu kurcalarim
Ben kurcalarim kurcalamayana saygi duyarim👍🏻

Evli olduğunu bile bile konuşan kardeşinize yazıklar olsun, adama daha da yazıklar olsun.
Kardeşiniz belli bir yaşa gelmiş, mesleğini eline almış. Siz ne derseniz deyin vız gelip tırıs gidecek. Yine de konuşun, alttan alttan anladığınızı ima edin. Valla ben böyle kız kardeşle arama mesafe bile koyarım hareketlerine devam ederse.
Ama siz de keşke telefonu kurcalamasaydınız. Çünkü elinizden bir şey gelmeyecek, üstüne kötü olduğunuzla kalacaksınız. Allah yardımcınız olsun.

Neyi suç?
Pardon kardesim telefonunu kurcaladığım icin özür dilerim evli erkekler ile konusmaya devam et biz buna onay veriyoruz mu dicem
Evet kardesimin telefonunu esimin telefonunu kurcalarim
Ben kurcalarim kurcalamayana saygi duyarim👍🏻
Kanuni olarak suç hanfendi. Başkasının özel konuşmalarını okumak suç. Bunu anlamayacak ne var? Dava etse ceza alırsınız.

Evli olduğunu bile bile konuşan kardeşinize yazıklar olsun, adama daha da yazıklar olsun.
Kardeşiniz belli bir yaşa gelmiş, mesleğini eline almış. Siz ne derseniz deyin vız gelip tırıs gidecek. Yine de konuşun, alttan alttan anladığınızı ima edin. Valla ben böyle kız kardeşle arama mesafe bile koyarım hareketlerine devam ederse.
Ama siz de keşke telefonu kurcalamasaydınız. Çünkü elinizden bir şey gelmeyecek, üstüne kötü olduğunuzla kalacaksınız. Allah yardımcınız olsun.
Telefon kurcalamaktan çekinmiyorum bu konuda çok rahatim çok profesyonelim…

Bekar erkeklerin kökü kurudu demek ki. Şaka bir yana artık evliler daha cazip hale gelmeye başladı ikili ilişkilerde

Diksiyonu düzgün cümleler kuruyor derken?

Tüm konuda buna takıldım, evet😂
Bugün çok güzelsiniz hanımefendi
Sesinizi duydum çok mutlu oldum gibi
Sacma sapan mesajlar
Ben msjlari tamamini okumadim göz gezdirdim
Adama her anın fotoğrafini yollamis medya kismina baktim.

Madem mesajlarını okuyup, öğrendiniz konuşun açık açık kardeşinizle.
Öyle imali laflarla bir yere varamazsınız.
Hoş konuşsanız bile fayda edeceğini sanmıyorum.
28 yaşında koca kadın, bilmiyor mu, yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu?
Adam kesin karısından boşanma aşamasinda falandır. Bir sürü bahane duyarsınız kendisinden.

Karşınızdaki 28 yaşında bir kadın, 18 yaşında çocuk değil. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmesi gereken yaşta. Buna rağmen bu yanlışı sürdürüyorsa bu artık onun hatası ve onun bileceği iştir. Ve sizinde 28 yaşında koca kadının telefonunu karıştırmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerek. Daha doğrusu kimsenin telefonunu karıştırmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerek.

Madem mesajlarını okuyup, öğrendiniz konuşun açık açık kardeşinizle.
Öyle imali laflarla bir yere varamazsınız.
Hoş konuşsanız bile fayda edeceğini sanmıyorum.
28 yaşında koca kadın, bilmiyor mu, yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu?
Adam kesin karısından boşanma aşamasinda falandır. Bir sürü bahane duyarsınız kendisinden.
Aileden bu sekilde seyler görmedik gayet ahlaklı yetistirmeye çalıştı ailemiz bizi.
Nasil dicegimi bilmiyorum esasında
Açık sözlü biriyim konuyu nasil acsam diye düşünüyorum.

Karşınızdaki 28 yaşında bir kadın, 18 yaşında çocuk değil. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmesi gereken yaşta. Buna rağmen bu yanlışı sürdürüyorsa bu artık onun hatası ve onun bileceği iştir. Ve sizinde 28 yaşında koca kadının telefonunu karıştırmamanız gerektiğini öğrenmeniz gerek.
Bakin şunu acikca yazdım yine yaziyorum
Telefon kurcalarim esimin telefonunu sık sık kurcalarim bunu fesatlık olarak degil
Bir seye bakcak oluyorum bir sey izlicek oluyorum o şekilde
Kiz kardesimin telefonu ile ailemle görüntülü konuşuyordum yoksa şifresini vs. bilmem

Bugün çok güzelsiniz hanımefendi
Sesinizi duydum çok mutlu oldum gibi
Sacma sapan mesajlar
Ben msjlari tamamini okumadim göz gezdirdim
Adama her anın fotoğrafini yollamis medya kismina baktim.
Diksiyon; telaffuz, tonlama, esler, nefes ve duyguların titreşim yoluysa sese dönüştürülmesidir.

Sizin söylediğiniz ise en kabaca, adam aç gibi yürüyor diyeceksiniz, diksiyonu düzgün derseniz duayenlere hakaret olur.
Bayağı kırocan iltifatımsı şeyler yazmış, buna kanan kız kardeşiniz ise nasıl bir yoklukta, ağaç kavuğundan yeni mi çıktı, suratına bakan mı olmadı, inanın anlamadım.
Sizin için gereksiz bir ayrıntı diksiyon ama takıntılıyım, mazur görün.

Back
X