• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

Siz kardeşinize mesajlarını okuduğunuzu söyledikten sonra zaten oturup nasihat dinlemez bence. Yapacağı şey size kızıp kestirip atmak olur. Bir çok üyenin de dediği gibi kendi seçimlerinin farkında olacak yaşta. O yüzden söyleyeceğiniz hiçbir şey onu bu yoldan döndürmez. Kendisi yaşayıp görsün
Aynen bende mesajlarini okudum diyemem
Esasinda pat pat diye konusan biri olsam soylerdim
Ama kendisini kırmak istemiyorum
Salaklik ettiginin farkina varmasini bekliyorum.

İster 28 ister 38 ister 18 olsun,kardeş değil arkadaş eğri saçma sapan bir yolda gidiyorsa bunu değil kardeşi arkadaşı olsun önlemek istemesinin neresinde suç var ? Çünkü onları üzecek olan şey bizleri daha çok üzer . Bu kk her sene bir level atlıyor şaşırtıcı,neredeyse aferin iyi etmiş kardesiniz diyecekler şaka gibi .
Konu sahibesi demek ki biseylerden şüphelendiniz, gördünüz kaldı ki arkadaşı söylemiş evli olduğunu,size uyarmak düşer korkularinizi gayet iyi anlıyorum ama uyarıdan sonrası kendi bileceği iş kendi düşen ağlamaz deyin yapacak bişey yok kazık kadar olmuş çokta eğitimli,kariyerli olsun .

Kardeşini önlemeye çalışmıyor ki @Mirta . Konu sahibi kendisinin çok açık sözlü biri olduğunu söylemiş.

Açık sözlü insan , hele ki konu kardeşiyse 40 dereden su getirmez ; dosdoğru konuşur kardeşiyle.
Açık sözlüyüm evet ama böyle pat diye de söylemek istemiyorum kıskandığım için 😜

Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.

Ben evliyim esime güveniyorum ama hayatta her zaman bir ihtimal vardir diyorum dönem dönem bakiyorum mesaj iceriklerini okumam göz atarim.
Bunun nesi yanlis

Mesela kiz kardesimin yazistigi adamin esi de ayip diye esinin telefonunu kurcalamıyor büyük ihtimalle ama aldatıyor kocasi
Kardesim ayni tabaktan yemek yedigim insanin telefonuna bakmak bence ayip degil öyle yetismektik birbirimize çok bagli kardesler olarak yetistik.

Kız kardeşiniz de sizin eşinizle özel yazışmalarınızı okusun o zaman. Ne saçma bir mantık. 😠

Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.

Ben evliyim esime güveniyorum ama hayatta her zaman bir ihtimal vardir diyorum dönem dönem bakiyorum mesaj iceriklerini okumam göz atarim.
Bunun nesi yanlis

Mesela kiz kardesimin yazistigi adamin esi de ayip diye esinin telefonunu kurcalamıyor büyük ihtimalle ama aldatıyor kocasi
Kardesim ayni tabaktan yemek yedigim insanin telefonuna bakmak bence ayip degil öyle yetismektik birbirimize çok bagli kardesler olarak yetistik.
Gerçekten kişisel eşyalarını karıştırdığınızı öğrenince normal karşılayacağını mı düşünüyorsunuz kardeşinizin? Ya da sizden korkacağını çekineceğini? Aşırı tepkiler verecektir, kapıyı çarpıp gitse terketse sizi, kim tutabilir onu? Koca kadın, işi gücü var. Nasıl tutacaksınız?

Diksiyonu düzgün cümleler kuruyor derken?

Tüm konuda buna takıldım, evet😂
Burhan Altıntop'un ağzında çakıl taşıyla konuşması geldi aklıma 😂

Ne yapıyor ki, seksi bir ses tonuyla şiir okuyor gibi mi konuşuyor acaba?

Bu arada diksiyon sesli konuşma için denir, o yüzden ses kaydı filan hayal etmiştim ama kastetmek istediğiniz düzgün bir Türkçe ile yazması mıydı acaba...

İster 28 ister 38 ister 18 olsun,kardeş değil arkadaş eğri saçma sapan bir yolda gidiyorsa bunu değil kardeşi arkadaşı olsun önlemek istemesinin neresinde suç var ? Bu kk her sene bir level atlıyor şaşırtıcı,neredeyse aferin iyi etmiş kardesiniz diyecekler şaka gibi .
Konu sahibesi demek ki biseylerden şüphelendiniz, gördünüz kaldı ki arkadaşı söylemiş evli olduğunu,size uyarmak düşer korkularinizi gayet iyi anlıyorum ama uyarıdan sonrası kendi bileceği iş kendi düşen ağlamaz deyin yapacak bişey yok kazık kadar olmuş çokta eğitimli,kariyerli olsun .
Elitiz enteliz bu elitlik ne kardes dinler ne arkadas kiskandigimi bile diyen oluyor😂
Ayni tabakta yemek yedigim canimdan kanimdan insanin hatasini duzeltmek istiyorum
Nasil konussam diye öneri istiyorum
Ama kadinlar klubü her defasında beni pişman ediyor
Ama bu kez kötü yorum yapanlari trollemeyi sevdim😂😬😬

Bunun nesi yanlis

Kardeşinize bilgisayarını, telefonunu karıştığınızı rahatça söyleyebilirsiniz o zaman değil mi? Çok doğal ya bu sizin için.
Ben anlamadım bize neyi soruyorsunuz su durumda?
Bu kadar aranızda sınır olmadığını düşündüğünüz kardeşinizle mesajları ilk gördüğünüz an konuşsaydiniz, neden konuşmadınız?
Çelişiyorsunuz kendinizle.

Aynen bende mesajlarini okudum diyemem
Esasinda pat pat diye konusan biri olsam soylerdim
Ama kendisini kırmak istemiyorum
Salaklik ettiginin farkina varmasini bekliyorum.
Tepkinizi bildiği için size anlatmamış. Bir yerde dayanamayıp anlatır belki. Bence o size gelip durumu anlatıncaya kadar bekleyin. Diğer türlü ters tepebilir

Gerçekten kişisel eşyalarını karıştırdığınızı öğrenince normal karşılayacağını mı düşünüyorsunuz kardeşinizin? Ya da sizden korkacağını çekineceğini? Aşırı tepkiler verecektir, kapıyı çarpıp gitse terketse sizi, kim tutabilir onu? Koca kadın, işi gücü var. Nasıl tutacaksınız?
Valla hic tutmayiz babama soylesem evlatliktan red eder? Babami kim tutar 😬😬

Elitiz enteliz bu elitlik ne kardes dinler ne arkadas kiskandigimi bile diyen oluyor😂
Ayni tabakta yemek yedigim canimdan kanimdan insanin hatasini duzeltmek istiyorum
Nasil konussam diye öneri istiyorum
Ama kadinlar klubü her defasında beni pişman ediyor
Ama bu kez kötü yorum yapanlari trollemeyi sevdim😂😬😬
Burada sizin duygu durumunuzu norm veya kurallara göre yargılamak kimsenin haddi değil kötü olan bişey varsa o da kardesinizle karşıdaki erkek müsveddesinin yediği haltlar,o yüzden sizin şuan yapmanız gereken şey kardeşinizi kırmadan incitmeden empati kurmasını sağlayarak bu durumu bitirmeye çalışmanız. Kadın 50 yaşında kocasını aldatıyor ,diğer kız kardeşi ve erkek kardeşi evini açmıyor ? Hangisi abla kardeş ilişkisi veya genel eve düştü diye insan kardeşini arkadaşını kurtarmak istemez mi ? Evet örneklendirme biraz abartı oldu ama sonuçta ortada bir "ahlaksızlık " var . Karşınıza alın güzelce konuşun umarım bu saçmalığı devam ettirmez

Sevgilisi ile olan konusmasini asla okumam
Konu etik olmayan konu biz entel olamadik o levele gelemedik ablacim.
Ay ne enteli ya bu lafı da nerden öğrenmişseniz. Türkiye Cumhuriyeti'nde var olan kanunlardan bahsediyor insanlar, siz başka ülkede mi yaşıyorsunuz?

Bir kompleksiniz var sanırım ki entel değilik köylüyük möylüyük diyorsunuz sürekli. Espri değil bayağı bildiğin aşağılık kompleksi gibi görünüyor dışarıdan, söyleyeyim dedim.

28 yaşındaki kadını keklemek için diksiyonu düzgün cümleler kurmak yetiyorsa kadında sıkıntı var demektir
28 yaşındaki kadına hiçbir şey yapamazsınız kendi kararını kendisi verecek
20 yaşında kız kardeşim var ona bile ben kendi hayatın kendi kararın ben karışmıyorum diyorum.

Evli insanlarla konuşmak için kşmsenin onayına ihtiyacı yok ki kimsenin herkesin kendi hayatı

Burada sizin duygu durumunuzu norm veya kurallara göre yargılamak kimsenin haddi değil kötü olan bişey varsa o da kardesinizle karşıdaki erkek müsveddesinin yediği haltlar,o yüzden sizin şuan yapmanız gereken şey kardeşinizi kırmadan incitmeden empati kurmasını sağlayarak bu durumu bitirmeye çalışmanız. Kadın 50 yaşında kocasını aldatıyor ,diğer kız kardeşi ve erkek kardeşi evini açmıyor ? Hangisi abla kardeş ilişkisi veya genel eve düştü diye insan kardeşini arkadaşını kurtarmak istemez mi ? Evet örneklendirme biraz abartı oldu ama sonuçta ortada bir "ahlaksızlık " var .
Kiz kardesim evlilik adi altinda bir kac kez ciddi iliskileri oldu maalesef anlasamadilar bitti.
O adamda bu duygusal bosluktan yararlanıyor kardesimde iltifat va gibi sozleri duyunca mutlu olduğunu sanıyor.
Ben elimden geleni yapicam bu durumda isterse bana kizsin.

Back
X