- 10 Ekim 2014
- 32.671
- 146.969
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değil kiz kardesim oldukça güzel biridir,adamin yazdiklarini ayrintili okumadim ama dediginiz gibi sesinizi duydum günüm çok güzel gecti vs.Diksiyon; telaffuz, tonlama, esler, nefes ve duyguların titreşim yoluysa sese dönüştürülmesidir.
Sizin söylediğiniz ise en kabaca, adam aç gibi yürüyor diyeceksiniz, diksiyonu düzgün derseniz duayenlere hakaret olur.
Bayağı kırocan iltifatımsı şeyler yazmış, buna kanan kız kardeşiniz ise nasıl bir yoklukta, ağaç kavuğundan yeni mi çıktı, suratına bakan mı olmadı, inanın anlamadım.
Sizin için gereksiz bir ayrıntı diksiyon ama takıntılıyım, mazur görün.
Ama aynısı size yapılsa hoşunuza gitmezdi, her neyse kapatıyorum bu konuyu çok rahat ve çok profesyonel olduğunuzu anladım.Bakin şunu acikca yazdım yine yaziyorum
Telefon kurcalarim esimin telefonunu sık sık kurcalarim bunu fesatlık olarak degil
Bir seye bakcak oluyorum bir sey izlicek oluyorum o şekilde
Kiz kardesimin telefonu ile ailemle görüntülü konuşuyordum yoksa şifresini vs. bilmem
walla 28 yasinda kadin, demek ki boyle bir sey yapmayi cani istiyor. ne yapabilirsiniz kiMerhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin
Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Üzüldüm ama bana kızar diye sesimi cikarmadim
Üstü kapali sekilde bu tarz iliskilerin çok yanlis olduğunu söyledim.
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladimyine adamla mesajlasiyor
Ev halini atmis düğünlere gidiyorken atmis herseyini atıyor adama
Adamda bunu keklemek için diksiyonu düzgün cumleler kuruyor.
Ay çok sinir oldum ikisinede
Bende evliyim kiz kardesime nasil yaklasmam gerekli bilemiyorum.
28 yaşında,cahil desen o da değil. Kendi aklıyla anlamayan sizin lafınızla da anlamaz da ben sizin yerinizde olsam uyarırdım hemde kalbini kırarak bu öyle tipini/huyunu beğenmiyorum onla görüşme gibi bişey değil ki adam evli. Kardeşim sonuçta kızsa küsse nolacak ben üstüme düşeni yapmış olurumMerhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin
Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladimyine adamla mesajlasiyor
Anlamadım kardeşinizin hem telefonunu hem bilgisayarını mı karıştırdınız? Kardeşinizin yaptığı büyük bir hata ama sizinki de öyle. Ablam olsanız papaz olurduk. Görüşmeyi kesin kardeşinizle.Merhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin
Kardeşiniz çocuk değil ve yaptığı şey ‘hata’ değil, seçimdir.Önemli değil kiz kardesim oldukça güzel biridir,adamin yazdiklarini ayrintili okumadim ama dediginiz gibi sesinizi duydum günüm çok güzel gecti vs.
Kiz kardesime her daim iliskiler hakkinda yaşadığım deneyimleri anlatıyorum
Esimle iliskimi herseyimi anlattim bilsin evliligi diye.
TamamBen bilmiyorum ama sizi iyi niyetli bulmadim. Dert ettiğiniz şeyden bağımsız icten ice kardesinizi kiskandiginizi düşünüyorum.
Kariyer sahibi olması sindiremediginiz birsey olsa gerek. Bak o böyleydi de neler yapti ooooo tarzinda anlatiminiz var. Kariyer sahibi olup ahlaki yönden zayıf insan çok neticede.
Ayrıca bir defa öğrendikten sonra hala telefon pc takibi yapmaya devam etmek ahlaksızca birsey. Sizin derdiniz başka. Burda da kardeşini yuhalayalim diye konu açtığınızi düşünüyorum.
Ok.Kardeşiniz kendi seçiminin sonucunu yaşayacak. Yapacak bir şey yok. Sizin düşündüğünüzü düşünemeyecek yaşta değil. Demek ki böyle olmasını tercih etmiş, böyle oluyor. Adam da sosyal medyada mesaj atan dayılar gibi canlandı gözümde yazdıklarını okuyunca. Kardeşinizin mesajlarını okumaya devam etmeyin.
Bilgisayarda açıktı okumuş oldum bir şekilde dersiniz. Hem telefonunu hem bilgisayarını karıştırdığınızı bilmesin yani.Aileden bu sekilde seyler görmedik gayet ahlaklı yetistirmeye çalıştı ailemiz bizi.
Nasil dicegimi bilmiyorum esasında
Açık sözlü biriyim konuyu nasil acsam diye düşünüyorum.
İlk basta hic bir seyden habersiz bilgisayari kullanıyordum bildirim geldi watsap webden adamin adini gorunce bildirimde baktimBen o onun seçimi, koskocaman kadın gibi yorumlara katılmıyorum. Telefonunu kurcalayıp bunu marifetmiş gibi anlatmanız itici ve bunda baya da ısrarcısınız. ama onun dışında kardeşinizi önlemeye çalışmanızı anlıyorum.
Yakınım olan biri yanlış bir şey yaptığında söyleyemiyorsam o kadar da yakınım değildir. Bence bir yalan uydurup şurdan öğrendim deyip uyarın. Dinler dinlemez o onun bileceği iş ama kötü bir halt yediğinde yakınlarının bunu desteklemeyeceğini bilsin ayağını denk alsın en azından.
Evli bir adamla sevgiliyim demez tabi size. Bu ablaya anlatılacak birşey değil.İlk basta hic bir seyden habersiz bilgisayari kullanıyordum bildirim geldi watsap webden adamin adini gorunce bildirimde baktim
Sonra iki gun once birlikteydik o zaman annemler ile görüntülü konusurken telefon bendeydi adam yine mesaj atmisti.
Ben sifreyi girip bizzat kurcalamadim
kurcalamam garip degil kiz kardesim herseyi paylaşir sevgilisi olduğunda ayrıldığında ilk beni arar
Direk soyleyebilirim boyle bir sey gordum diye evet ama bu sekilde kırıcı olmak istemiyorum
Rencide etmeden konusmak istiyorum kendisi bana anlatsin diye bekliyorum ama anlatmicak sanirim…
Neden bilgisayar veyahutta telefon karıştirmak bu kadar ayıp yanlis anlamayın merakimdan soruyorum.Bilgisayarda açıktı okumuş oldum bir şekilde dersiniz. Hem telefonunu hem bilgisayarını karıştırdığınızı bilmesin yani.
Bende yerinizde olsam konuşurum, kardeşim bir konuda yanlış yapıyorsa susamam açıkçası, sonucu değiştirebileceginizi sanmasam da şansını deneyin en azından.![]()
Ben o onun seçimi, koskocaman kadın gibi yorumlara katılmıyorum. Telefonunu kurcalayıp bunu marifetmiş gibi anlatmanız itici ve bunda baya da ısrarcısınız. ama onun dışında kardeşinizi önlemeye çalışmanızı anlıyorum.
Yakınım olan biri yanlış bir şey yaptığında söyleyemiyorsam o kadar da yakınım değildir. Bence bir yalan uydurup şurdan öğrendim deyip uyarın. Dinler dinlemez o onun bileceği iş ama kötü bir halt yediğinde yakınlarının bunu desteklemeyeceğini bilsin ayağını denk alsın en azından.