• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

e sen şimdi bu konuyu kardeşine o...pu adama da başka bir küfür diyelim diye mi açtın ben onu anlamadım.
28 yaşında kadın, hatası da sevabı da kendine.

Yıl olmus 2022 hala esının kardesının telefonunu karıstıranlar var.Ezıklık.Kocan aldatıyorsa zaten karısmasan da patlar bı yerde.Nereye kadar surdurebılır yanı?Kardesınınkını karıstırmak falan tam kendını bılmezlık zaten.Ne munasebet?Gelsın kardesim benım kocamla wp yazısmalarımı okusun?
Evlı adamla gezmek kendı karaktersızlıgı,karaktersılıgını yuzune soyler gecerim.Gerısı kendıne kalmıs.
sadakatsiz dizisindeki adamın da telefonunda hiçbir şüpheli durum yoktu. şifre de yoktu, telefon ortalık yerdeydi.
ama adam sevgilisiyle gizli kullandığı ikinci telefonundan iletişim kuruyordu.

Telefon kurcalamak suç ve kişilik haklarının ihlalidir. Hadi diyelim bunu umursamıyorsunuz, en yakınlarınızı sürekli kontrol altında tutmak ve bir görev gibi kimlerle konuştuğunu takip etmek yorucu olmuyor mu ya? Kız kardeşiniz telefonuna bakıyorsunuz diye evli adamla flört etmeyecek, kocanız sizi telefondan yakalamasın diye aldatmayacak. Öyle bir dünya mı var, yani yakalanırım korkusuyla bok yemeyecek olan zaten yerin dibine batsın.

Merhaba konu kiz kardeşim ,28 yasinda ,çok güzel bir meslegi var.eğitimli yüksek lisans yapmış biri. işi ile alakali seminerlere katılır ; gerek online gerek yüz yüze .neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim, arkadaşım dedi , evli olduğunu soyledi adamin

Konu sahibi adamın evli olduğunu birisinden öylesine duymuş. Adamın gerçekten evli olduğu ne malum? Gerçekten böyle bir şüphesi olan insan alır kardeşini karşısına madem çok da samimisiniz ya, hadi bizi tanıştır da sevgilisi hakkında bilgi ister vs önce olayın doğruluğunu araştırır.
Konu sahibi zaten inanılmaz seviyesizleşmiş. Ya siteyi aklı sıra trollemiş o mesajlarıyla , ya da kardeşini öyle bir kıskanıyor ki burda linçletip rahatlayacak (ki bu yüksek ihtimal)

Adamın evli olduğuna emin misiniz ?

Adamın gerçekten diksiyonu düzgün olabilir. 😊

Öte yandan adam evliyse ve kız kardeşiniz bilerek bu iletişime devam ediyorsa yapacak bir şey yok. O, onun ahlaki sorunu.

Ancak evli olduğunu bilmiyorsa söylemek lazım.

İnsanlar belli bir yaştan sonra kendilerine asla müdahale ettirmezler.
O sebeple müdahale edemeyeceğimiz alanlara girmek bizi ancak huzursuz eder.
Siz o konuşmaları okumasaydınız bu denli rahatsız olmazdınız.
E öğrendiniz mesela ne değişti?

Adam evli ve bunu ablasına söyleyen kız kardeş zaten.

Konu sahibi , kardeşine muhtemelen mesaj bildirimi vb görüp "bu kim" demiş ki; kardeşi de "arkadaşım" demiş.

Sevgilin mi vb bir soru sormuşsa da ; kız "yok öyle bir şey , adam evli" diyerek ; adamın evli olduğunu söylemiş dahi olabilir.

Konu sahibi noktalama işaretlerinden kaçındığı için , fark etmemiş olabilirsiniz.

Merhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin

Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Üzüldüm ama bana kızar diye sesimi cikarmadim
Üstü kapali sekilde bu tarz iliskilerin çok yanlis olduğunu söyledim.
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladim🙈yine adamla mesajlasiyor
Ev halini atmis düğünlere gidiyorken atmis herseyini atıyor adama
Adamda bunu keklemek için diksiyonu düzgün cumleler kuruyor.
Ay çok sinir oldum ikisinede
Bende evliyim kiz kardesime nasil yaklasmam gerekli bilemiyorum.
Merhaba evli olduğunu bile bile neden hala konuşuyor kardeşiniz anlamadım bu en başta insanın kendine ihanetidir alın karşınıza açık açık konuşun

Back
X