• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

Valla kardeşim böyle birsey yapsa uyarı yaparım. Baktım dinlemiyor o saçlarını elime dolarim🙈 Kardeşimi kimseye meze etmem ve başka kadının da ahini aldırmam.
Şiddet şu bu diye kimse gelmesin bana bu benim yapım. Bu arada kardeşimi hiç dovmedim . Yanlışlar yapılır evet ama bu yanlış değil direk terbiyesizlik.

Ben adamla olan iliskisini uzun zamandır biliyorum.
Kimseye demedim buraya yazdım
Ben kardesimle övünurum neye ihtiyac duysa ben vardim
Evlendim yanimdaki en büyük yardimci kiz kardesimdi
Sizler bu düşünceye sahip iseniz bilemem
Kardesimin mesleki hayati boyunca fikirlerini babamdan almistir hepimiz onunla gurur duyduk mezuniyetinde evinin taşımasinda
Kiyafet alirken bile birbirimize fikirlesiriz
Ben ne istediysem sahip oldum kiskanilcak tek seyi egitim hayati oldu
Ben onun kadar hirsli azimli olmadim ve pişman da olmadim
Kardesime bu durumu yakıştıramadım onu bu durumdan incitmeden nasil kurturabilirim diye konu acmistim.
Ben sizi art niyetli bulmadım ama anlamadığınız nokta, yetişkin bir insan olması.
Daha önce dediğim gibi yapabileceğiniz iki şey var, konuşacaksınız ve derhal böyle bir rezilliğin içinden çıkmasını dikte edeceksiniz lakin o zaten bunu biliyor ve bile bile yapıyor.
İkincisi ise bildiğinizi belli edip gerekirse iletişimi kesecek, tavrınızı koyacaksınız hatta bununla tehdit edeceksiniz.

Bence bu tip şeyler tehdite, konuşmaya açık değildir.
Ya gözüne perde inmiş ya da kendi dünyasında ahlak sınırları bu şekilde, yapılacak bir şey kalmıyor.
Ne yaparsanız yapın, kendisi görmeden bu rezilliği, içinden çıkmayacaktır.

Çok zor bir durum, benim ablam böyle bir şeyde olsa üçüncü dünya savaşı çıkartır, tüm gemileri de yakarım ve geri dönüşü olmaz bende.
Güven bir kere sarsılan bir şey bana göre, o ilişki bitse bile yenisinin olmayacağının garantisi yoktur.
Hatalar insanlara mahsus olsa dahi evli bireyle birliktelik kurmak, gözümde hata değil bile bile ladestir.
Aşka saygı duyarım kimse seçemez, öl geber aşkından ama ilişki içinde olmak, o artık yol güzergahıdır ve hiçbir şekilde telafisi yoktur.

Kardesimin mesleki hayati boyunca fikirlerini babamdan almistir hepimiz onunla gurur duyduk mezuniyetinde evinin taşımasinda
Kardesime bu durumu yakıştıramadım onu bu durumdan incitmeden nasil kurturabilirim diye konu acmistim.
Banlanmışsınız ama yinede yazacağım adamla ilişkisini uzun süredir biliyorsanız, niye susuyorsunuz?
Madem susacaktınıznniye telefonunu karıştırıyorsunuz ?
Başta haklı buldum sizi telaşlaniyorsuniz kardeşiniz için diye ama öyle birşey yok ortada.
Magazin peşindesiniz.

Son düzenleme:
Bakmasaymışsınız iyiymiş telefonuna ama olan olmuş artık. Çok samimi iseniz uygun bir dille uyarın.

Eğitimli bilgili seviyeli düzeyli ve kültürlü ailelerde böyle şeyler konuşulur. Cia ajani gibi pusuda tel mesaj pc karistirilmaz.

Ayrica ben sizin nasil kirmadan soylerim hassasiyetinde biri olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü her turlu yolu bulunur.

Yetistirdiginiz laflar ve uslubunuza bakilirsa oyle naif insanı kirmaktan imtina eden bir yapiniz da yok.

Hala soylediklerimin arkasindayim. Size iyi eğlenceler

Neyi suç?
Pardon kardesim telefonunu kurcaladığım icin özür dilerim evli erkekler ile konusmaya devam et biz buna onay veriyoruz mu dicem
Evet kardesimin telefonunu esimin telefonunu kurcalarim
Ben kurcalarim kurcalamayana saygi duyarim👍🏻
Telefon karıştırmak her şekilde özel hayata müdahale etmektir. Evet kardeşinizin yaptığı hata ama isterseniz dövün isterseniz öğüt verin kardeşiniz başına bir iş gelmeden bunun yanlış olduğunu anlamayacak.

Evli bir adamla sevgiliyim demez tabi size. Bu ablaya anlatılacak birşey değil.
Siz konuyu açıp, uygun bir dille konuşun.
Annesine anlatıp onun da onayını alan metresler var.
Ablasına anlatan birini de biliyorum.
Var yani o tipler. Bu metreslik konusu eskisi gibi çook ayıp olarak görülmüyor maalesef. :olamaz:

Yani o adamın karısı şuraya aldatılıyorum sanırım kocam birisine bugün çok güzelsiniz yazmış kız da bi sürü foto atmış dese burda hem kıza hem adama saydırılır ama kızın ablası konu açınca neden telefonunu kurcaladın ne cürretle bla bla. Çok ilginç gerçekten.

Herkes kendi seçimlerinin bedelini öder. Babam da olsa kocam da olsa telefonumu zırt pırt karıştıramaz. Aşırı tilt oluyorum. Ayıp bir şey. Şahsen ben kardeşinizin çok ileri gideceğini düşünmüyorum giderse de bedelini öder zaten. Sizin bu kadar dert etmenize gerek yok. Korkmayın eniştesine sarkmaz. ☺️

Annesine anlatıp onun da onayını alan metresler var.
Ablasına anlatan birini de biliyorum.
Var yani o tipler. Bu metreslik konusu eskisi gibi çook ayıp olarak görülmüyor maalesef. :olamaz:
Ablayı bilmem ama annenin bildiği ilişkide adam zengindir, maddi menfaat sağlanıyordur, o durumda sessiz kalma olur maalesef ya da aynı yolun yolcularıdırlar bir şekilde o da mümkün.
Normal bir anne, kızının metres olmasına onay vermez diye düşünüyor, umuyorum. 🥴

Konusmaktan, uyarmaktan başka ne yapabilirsiniz ki? Dinler dinlemez kendi tercihi. Dogrularla yanlislarla herkesin kendi hayatı sonucta

Ablayı bilmem ama annenin bildiği ilişkide adam zengindir, maddi menfaat sağlanıyordur, o durumda sessiz kalma olur maalesef ya da aynı yolun yolcularıdırlar bir şekilde o da mümkün.
Normal bir anne, kızının metres olmasına onay vermez diye düşünüyor, umuyorum. 🥴
Yok adam öyle aman aman zengin değildi ama anne dediğimiz kişi o yolun yolcusuydu. Eşini aldattığı için boşanmışlar, kızlarını da yanına almış bu tür ilişkilere izin veriyordu.
Ya çok değişik kafalar, bi yerden sonra anlayamıyorum istesem de 🤦🏻‍♀️

Yok adam öyle aman aman zengin değildi ama anne dediğimiz kişi o yolun yolcusuydu. Eşini aldattığı için boşanmışlar, kızlarını da yanına almış bu tür ilişkilere izin veriyordu.
Ya çok değişik kafalar, bi yerden sonra anlayamıyorum istesem de 🤦🏻‍♀️
Ay ben de böyle analı kızlı bir nesil tanıyorum, düşün anneanne böyle anne böyle o anadan olan da böyle. Kız sınıf arkadaşımdı. En son zengin bi herif buldu evlendi, adam burnunu çıkarttırmıyordu dışarı.

Merhaba konu kiz kardeşim 28 yasinda çok güzel bir meslegi vareğitimli yüksek lisans yapmış biri işi ile alaki seminerlere katılır gerek online gerek yüz yüze neyse katıldığı seminerde biriyle tanismis sanirim arkadaşım dedi evli olduğunu soyledi adamin

Neyse ben biraz sınırımı açtım bilgisayarına bagli idim watsap web acikti girip baktığimda bu adamla sevgilisi gibi konuşmuştu
Üzüldüm ama bana kızar diye sesimi cikarmadim
Üstü kapali sekilde bu tarz iliskilerin çok yanlis olduğunu söyledim.
Aradan bayagi zaman gecti iki gün önce birlikteydik ben bu kez telefonunu kurcaladim🙈yine adamla mesajlasiyor
Ev halini atmis düğünlere gidiyorken atmis herseyini atıyor adama
Adamda bunu keklemek için diksiyonu düzgün cumleler kuruyor.
Ay çok sinir oldum ikisinede
Bende evliyim kiz kardesime nasil yaklasmam gerekli bilemiyorum.
Konu sahibi adamın evli olduğunu birisinden öylesine duymuş. Adamın gerçekten evli olduğu ne malum? Gerçekten böyle bir şüphesi olan insan alır kardeşini karşısına madem çok da samimisiniz ya, hadi bizi tanıştır da sevgilisi hakkında bilgi ister vs önce olayın doğruluğunu araştırır.
Konu sahibi zaten inanılmaz seviyesizleşmiş. Ya siteyi aklı sıra trollemiş o mesajlarıyla , ya da kardeşini öyle bir kıskanıyor ki burda linçletip rahatlayacak (ki bu yüksek ihtimal)

Ay ben de böyle analı kızlı bir nesil tanıyorum, düşün anneanne böyle anne böyle o anadan olan da böyle. Kız sınıf arkadaşımdı. En son zengin bi herif buldu evlendi, adam burnunu çıkarttırmıyordu dışarı.
Benim tanıdığım kız da evlendi ama gördüğüm kadarıyla tam kafa dengi gönlüne göre birini buldu.
Şaşıyorum ya ben yanlışlıkla birini kırsam 1 yıl boyunca ilahi adalet işler, millet neler neler yapıyor tık demiyor :KK53:

Yıl olmus 2022 hala esının kardesının telefonunu karıstıranlar var.Ezıklık.Kocan aldatıyorsa zaten karısmasan da patlar bı yerde.Nereye kadar surdurebılır yanı?Kardesınınkını karıstırmak falan tam kendını bılmezlık zaten.Ne munasebet?Gelsın kardesim benım kocamla wp yazısmalarımı okusun?
Evlı adamla gezmek kendı karaktersızlıgı,karaktersılıgını yuzune soyler gecerim.Gerısı kendıne kalmıs.

Adamın gerçekten diksiyonu düzgün olabilir. 😊

Öte yandan adam evliyse ve kız kardeşiniz bilerek bu iletişime devam ediyorsa yapacak bir şey yok. O, onun ahlaki sorunu.

Ancak evli olduğunu bilmiyorsa söylemek lazım.

İnsanlar belli bir yaştan sonra kendilerine asla müdahale ettirmezler.
O sebeple müdahale edemeyeceğimiz alanlara girmek bizi ancak huzursuz eder.
Siz o konuşmaları okumasaydınız bu denli rahatsız olmazdınız.
E öğrendiniz mesela ne değişti?

Back
X