• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin yaptığı büyük hata

Sanane karıştırırim sende benim velim degilsin
Fikrin yoksa zikrinde olmasin 🤪🤪
Trollük dediği de 5 yaş sataşması sksjkdndk
He ya kompleksi neyinde var ablam
Kanunlari kiz kardesim çok iyi biliyor merak etme
Simdi kiz kardesim bana dava acar tüh naparim yaaaaa😅😅
Üslubun çok çirkin, ablam filan... Biraz argo kaçabilir ama mahalle karısı üslubu gibi. Senin kardeşin de senin gibiyse açmaz tabii ki dava, sizin aile yapınızı bilemem ben. (Umarım değildir, aklı başında biridir, evli adamdan da uzak durur, telefon karıştıran abladan da.) Burdaki yorumlar sana fazla medenî geldi, algılayamadın sanırım ki bir anda tuhaf bir savunma mekanizması çıktı ortaya.

Sap gibi kalacağı sizin düşünceniz. Eski konularınızı okuyunca kurtulacağı fikri ağır basıyor.
Kurtulmak isteseydi gidebilirdi kardesim
Demekki ailesinden benden memnun mutlu bizimle
Hayatinin her doneminde insan yanlis yapar
Ben kardesimin yanlis yoldan gitmemesi için yazdim konuyu.

Trollük dediği de 5 yaş sataşması sksjkdndk

Üslubun çok çirkin, ablam filan... Biraz argo kaçabilir ama mahalle karısı üslubu gibi. Senin kardeşin de senin gibiyse açmaz tabii ki dava, sizin aile yapınızı bilemem ben. (Umarım değildir, aklı başında biridir, evli adamdan da uzak durur, telefon karıştıran abladan da.) Burdaki yorumlar sana fazla medenî geldi, algılayamadın sanırım ki bir anda tuhaf bir savunma mekanizması çıktı ortaya.
Aynen mahalle karisiyiz seni anlama seviyem düşük
O yüzden daha yazma hadi bays.

Kurtulmak isteseydi gidebilirdi kardesim
Demekki ailesinden benden memnun mutlu bizimle
Hayatinin her doneminde insan yanlis yapar
Ben kardesimin yanlis yoldan gitmemesi için yazdim konuyu.
Bunun böyle olup olmadığını çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Alttan alta laf sokmak yerine kardeşinizle açıkça konuşun.

Normal olmadığı kesin,yazı tarzından anlaşılıyor 😀 kendi kocasından da şüphesi var derdi başka bunun ahahaha kız kardeşini %100 kıskanıyor 😁
Hassas noktaya bastım ya cozuttu. Asla ama asla derdi kardeş değil endişesi de değil.

Ben burda metreslere neler dedim yillarca taniyan arkadaşlarım bilir.

Fakat bu konu sahibi iyi niyetli biri kesinlikle değil. Amaç kardeşi lincletmek.

Karşıdaki adamin evli olmasini bile umursamiyor gördüğü ilgiyi dahi kiskaniyor olabilir.

Şuan zafer onun zeki guzel akilli kardeş hata yapti ya. Of of bide baba duysa evlatlıktan reddeder. Bak sen bakkkk

Ay anlamadım Türkiye'de her şey tam olarak hak hukuka göre işliyor sanki. Konu sahibinin yaptığı şey yasalara aykırı ama burası hukuk bürosu değil yasalardan ziyade etik değerleri tartışmak daha doğru olur.

Sizin yaptığınıza bir şey demiycem kullandığınız yol yanlış olsa da erkenden bu durumu farketmeniz iyi olmuş. İş işten geçtikten sonra öğrenmeniz ya da belki de hiç öğrenmemeniz kardeşiniz açısından daha kötü olurdu. Ama bu durumda nasıl bir yol izlenmeli inanın bilmiyorum. Kız kardeşiniz çocuk değil maalesef ne yapıyorsa gayet bilinçli yapıyor..

Seviye gittikçe düşüyor, bakalım daha ne kadar düşecek 😂 Banlanmasa da izlesek bari.
Banlansam üyelik acmak bedava yine gelirim sıkıntı değil.
Hatta gelirim açtığın bir konuda sana yorum yazarım nerden bilebilirsin benim oldugumu
Seviyemi sen degil ben belirlerim
Seviyemin düştüğünü karşımdaki insan belirler.

Ay anlamadım Türkiye'de her şey tam olarak hak hukuka göre işliyor sanki. Konu sahibinin yaptığı şey yasalara aykırı ama burası hukuk bürosu değil yasalardan ziyade etik değerleri tartışmak daha doğru olur.

Sizin yaptığınıza bir şey demiycem kullandığınız yol yanlış olsa da erkenden bu durumu farketmeniz iyi olmuş. İş işten geçtikten sonra öğrenmeniz ya da belki de hiç öğrenmemeniz kardeşiniz açısından daha kötü olurdu. Ama bu durumda nasıl bir yol izlenmeli inanın bilmiyorum. Kız kardeşiniz çocuk değil maalesef ne yapıyorsa gayet bilinçli yapıyor..
Kardesim esimin telefonunu kurcaladigimi bilir kendisine söylerim
Abla sana dava accam telefon niye kurcalıyorsun demedi.
Esimin yaninda kurcalarim oda benim telefona bakabilir buraya yazdigimi da bilir
Çok mu ayip
Bakmayinca da aldatmis esim beni deriz
Bakinca suc islemiz gibi ne yapsak ki

Banlansam üyelik acmak bedava yine gelirim sıkıntı değil.
Hatta gelirim açtığın bir konuda sana yorum yazarım nerden bilebilirsin benim oldugumu
Seviyemi sen degil ben belirlerim
Seviyemin düştüğünü karşımdaki insan belirler.
Üyelik açmak bedava değil. 2.üyeliği asıl hesabınız ban alınca açamazsınız, bir takım kuralları var onun. Kendi konunuza başka üyelikle gelemezsiniz mesela.

Ne vereyim ablamaaa ağzıyla konuşan birininde seviyeden bahsetmesi. Insanda ne eksikse en çok onu konuşurmuş,seninki de o hesap 🤮
Kiz sen mahalle karisi diyorsun bana hala yorum yapıyorsun
İcinde bir yerlerde ukte kalmis
Gel senide kadroya alalim mahalle karisi yapalim belki muhtar olursun ha ne dersin😅😅

Kardesim esimin telefonunu kurcaladigimi bilir kendisine söylerim
Abla sana dava accam telefon niye kurcalıyorsun demedi.
Esimin yaninda kurcalarim oda benim telefona bakabilir buraya yazdigimi da bilir
Çok mu ayip
Bakmayinca da aldatmis esim beni deriz
Bakinca suc islemiz gibi ne yapsak ki
Yaaaani sistematik olarak birinin telefonunu karıştırmak da çok sağlıklı bir davranış değil tabi. Aldatacak birini telefonunun karıştırılması zaten durdurmaz ama sizin konunuzda esas meselenin unutulup yasaların konuşulması da absürt olmuş.

Hassas noktaya bastım ya cozuttu. Asla ama asla derdi kardeş değil endişesi de değil.

Ben burda metreslere neler dedim yillarca taniyan arkadaşlarım bilir.

Fakat bu konu sahibi iyi niyetli biri kesinlikle değil. Amaç kardeşi lincletmek.

Karşıdaki adamin evli olmasini bile umursamiyor gördüğü ilgiyi dahi kiskaniyor olabilir.

Şuan zafer onun zeki guzel akilli kardeş hata yapti ya. Of of bide baba duysa evlatlıktan reddeder. Bak sen bakkkk
Ben adamla olan iliskisini uzun zamandır biliyorum.
Kimseye demedim buraya yazdım
Ben kardesimle övünurum neye ihtiyac duysa ben vardim
Evlendim yanimdaki en büyük yardimci kiz kardesimdi
Sizler bu düşünceye sahip iseniz bilemem
Kardesimin mesleki hayati boyunca fikirlerini babamdan almistir hepimiz onunla gurur duyduk mezuniyetinde evinin taşımasinda
Kiyafet alirken bile birbirimize fikirlesiriz
Ben ne istediysem sahip oldum kiskanilcak tek seyi egitim hayati oldu
Ben onun kadar hirsli azimli olmadim ve pişman da olmadim
Kardesime bu durumu yakıştıramadım onu bu durumdan incitmeden nasil kurturabilirim diye konu acmistim.

Back
X