Selam bayanlar,
kiz kardesimi 6 senedir ciktigi erkek arkadasinin ailesi istemeye geldiler...
Mustakbel damadin ailesi gercekden cok seker, hepsi cok candan ve iyi insanlar...ailemin erkek tarafinin ailesine cok kani isindi 2-3 görüsmeyle bile...Masallah....
AMA sanki cocuk istemiyor kiz kardesimle evlenmek, sanki ailesinin zoruyla evlenecekler mis gibi hissediyoruz annem ve ben...INSALLAH yaniliyoruzdur...
Annemle benim böyle hissetmemisin nedenleri misal olarak sunlar:
--> cocuk söz kesildikden sonra pek sevinmemis gibiydi
--> oglanin cok tatli kiz kardesleri ve annesi var, onlarla sohbet ederken söyle yorumlar yaptilar:
"bizim oglumuz kapali kutu....cicegi ve cikolata tabagini bile kiz kardesleri almaya gitmisler..
oglan sirf sabah kalmis, hazirlanmis kiyafetlerini giyinmis ve bize dogru yola cikmislar...
(belkide ilgisiz degilde yorgunlukdandir, cünki yurt disinda (almanya disinda) calisiyor ve isi geregi cok seyehat etmesi gerekiyor...
--> erkegin ailesi kiz kardesime dediki sürekli..."Kizim ne zaman yüzük takilcak, artik yüzükleri alinda nisaninizi yapalim..."
Kiz kardesimde söyle cevapladi: "Bana evlenme teklifi yapmadi, yüzügüde oglunuz söylemesi lazim , ben ne yapabiliirim..."
kadin dekiki sonra. "Kizim senin duruma ben üzüloyurum"
oglanin kiz kardesleride dediki kardesime: "Biraz yirtici ol, isteklerini kardesimize söyle" vs...
oglani cagirdi annesi yanimisa dediki ne zaman yüzük almaya gidiyorsunuz: "oda dediki zamanim olduguna önümüzdeki hafta gideriz"
--> yüzük alcaklaridi bu hafta, isi geregi yine Dubai ya giti oglan..
--> oglanin annesi kiz kardesimin is yerine geliyor bazen...bu haftada gelmis...ve kiz kardesime demiski: " Bana neden kimse bisey demiyor..neden islerinizi haletmiyorsunuz gibi laflar etmis...ve kadin aglamis....
Simdi bizde annemle söyle düsündük önümüzdeki zaman icinde oglanin kendiliginden evlilik yolunda ilerleme yapmasa...kesin bunda bi is var....
Cok korkuyoruz coook...benim basimdan zaten görülmemis bi sekilde kötü bi evlilik gecti...
Lütfen saglikli düsünerek biraz akil verebilirmisiniz bize?
Cok tesekkür ederim..