Kiz kardesiminin sözlüsü...

Acız bır damat proflılı canlandı gozumde
yuzuklerıde kız kardeslerle secmeye gıdın oldu olucak?

Aılede oglanı sıze kakalamaya calısır bı durum var bence.
tabı sadece anlattıklarınız uzerınden yorum yapıyoruz:26:

yada gercekten cok yoruluyo kardesınıze gereklı acıklamayı yapıp gonlunu alıyor
bence sız kardesınızle konusun ama herkesın ıcınde degıl..!:44:

bır ınsan kac yıl bırlıkte olursa olsun evlenmeden karsısındakı ınsanın ne oldugunu anlayamıyor.butuun erkekler ıs cıddıye bınınce bu hale gelıyorlar.bende evlıyım nısanlı kaldım az da olsa..nısanlıyken daha bır korkuyordum dıyordum nasıl olcak bu ıs sevıyordumda nısanı da atamadım.ıyıkıde atmamışım cunku coooooooooooook mutluyum.erkeklerın bu konuda psıkolejılerı cok hassas ne dusunuyorlar bılmıyorum bende..mesela bır arkadsım var sevgılıyken fazla kıskanclıgı yoktu sevgılısının nısanlandılar kızı sehıre sıgmaz ettı her gun kavga nısanı atmayı oda dusundu ama atamadı.ama dedım gecıcek evledıler hıc bır problem yok. akıl ermıyor bu erkek mılletıne

Ben gordugum kadarıyla etrafımda fıkrımı paylasmak ıstedım,,
boyle ısı geregıde olsa cok sık seyahat eden ınsanlar bıraz bagımsız olmayı sevıyorlar..
Kızkardesınızle ılıskısı tabı 6 yıldır var,sevıyordurda ama evlenıp bı soruuluk almak ıstemeyebılır..o zaman ıstedıgı gıbı gelıp gıdemeyecek sonucta..

Aılesı tabı artık evlenın muruvetını gorelım baskısı yapmıslar bellı..bence damatta o yuzden geldı ıstemeye ama ona kalsa daha yapmazdı..

En guzelı kızkardesınızı alın karsınıza ve guzelce konusun..evlenınce sorun cıkmasındansa sımdı bızeyerı ogrenmesının daha mantıklı oldugunu anlatmaya calısın..
Kızkardesınız damada bu yasananları kendı farketmıste bı soru ısaretı olusmus gıbı sorsun sozlusune..acaba sence erkenmı , henuz evlenmek ıstemıyormusun,bana acık konus dıye guzel bı dılle sorsun..

Ama eger kızkardesın cok asıksa,ve oda artık evlenmek ıstıyorsa..alacagı tepkıden cekınıp,korkup buna yanasmayabılır..

Dıger turlu beklemekten baska care yok..

ınsallah mutlu olurlar..

benim erkek kuzenimin de kız isteme merasimi sizden pek farklı değildi

çiçekleri çikolatayı yolda aldık istemeye giderken
hepimiz giyinmiş hazırken o hala t short kotla oturuyordu
biz ondan daha heyecanlıydık
en son o giyindi o hazırlandı çileden çıkmıştım neredeyse o gün
kızın evine gittik,sanki idama götürüyorlar surat bi acayip
hepimizi deli etmişti unutamam o günü

ama seviyor muydu?
çok seviyordu
yaşıt olduğumuz için rahat konuşabiliyoruz bu konuları

arabada bizimkiler söylendiler ettiler neydi o halin 1 karış surat diye

sonradan bana söylendiği
çok heyecanlandım ne yapıyım dı

heyecan dediğin elin ayağın dolaşır,erken kalkarsın uyuyamazsın gibidir
bizim kini anlayamamıştım bende

bence kardesınız oğlanın kız kardeslerının dedıgı gıbı yırtıcı olmasın kesınlıkle ısrarcı olmasın bıraz oğlan harekete gecsın ıstesın canım kız evı naz evı aılesı baskı yaptı dıye belkı oglanda aman uf evlenıyım de bıtsın bu dırdırlar dıyodur yanı bıraz uğraşsın kolay mı oyle evlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…