Kız kardeşiniz sizinle aynı şehirde üniversite okuyorsa?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
evliyim çocugum yok ve kiz kardesim benim yasadigim ilde universite okuyor. Ailem baska sehirde bu sene bizde kaldi fakat icim rahat etmiyor eşimin gozune bu durum batiyor mu diye. Ote yandan benim burda evim varken onun yurtta kalmasi da icime sinmiyor. Kardesimde israrla yurda gitmek istiyor oradaki arkadas ortami cazip geliyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?

evliyim çocugum yok ve kiz kardesim benim yasadigim ilde universite okuyor. Ailem baska sehirde bu sene bizde kaldi fakat icim rahat etmiyor eşimin gozune bu durum batiyor mu diye. Ote yandan benim burda evim varken onun yurtta kalmasi da icime sinmiyor. Kardesimde israrla yurda gitmek istiyor oradaki arkadas ortami cazip geliyor. Siz olsaniz ne yapardiniz?
Yurtta kalmasına müsade ederdim.
Hem eşime böyle bir şeyi dayatmak istemezdim, hemde gençtir, bu zamanlar bir kere yaşanıyor, kendi hayat tecrübesi olsun, arkadaşları ile vakit geçirsin isterdim.
Siz yine oradasınız ara ara gelir gider nasıl olsa...

Ara sıra size de gelsin kalsın otursun falan ama okul bitene kadar sürekli sizle yaşaması çok saçma. O zaman okul bitince o ilde bi iş bulsa ilerde, bu sefer de çalıştığı süre boyunca sizle mi yaşayacak?

Aynı evde 3 ev arkadaşı gibi olmak evliliğiniz açısından hiç iyi olmaz. Sonuçta eşiniz kız kardeşinizle birlikte yaşamak için evlenmedi sizinle. Bi şey demese de eminim o olmasa daha rahat eder. Empati yapın biraz.

Okulunu sizle aynı ilde okuyor diye bu sizle yaşaması gerektiği anlamına gelmiyor.
Yurtta kalması daha mantıklı zaten, kardeşiniz haklı, bırakın yurtta kalsın.

Son düzenleme:
Ben de olsam yurdu secerdim. Bazi seyleri yasamak lazim

Yok hayir demiyor ama rahat hareket edemiyor ikisi de insan evinde rahatca giyinmek dolanmak istiyor yeri gelince ordan hissediyorum
Bilmiyorum ya ama ben ablamın evinde rahat edemeyebilirdim sürekli belki kardeşiniz de edemez. Engel olmayın bence

Back
X