merhaba bayanlar
bir tane kızım var 2. düşünmeye başladık hamile kaldım fakat 4.5 haftalıkken düşük yaptım
şimdi tekrar hamileyim 4 haftalık ve bugun ögrendimki kız kardeşimde 3.5 haftalık hamileymiş
bana garip geldi sevincegimi sevinmeyecegimi bilemedim
benim gibi olan varmı aranızda nasıl bir duygu oluyor ??
merhaba bayanlar
bir tane kızım var 2. düşünmeye başladık hamile kaldım fakat 4.5 haftalıkken düşük yaptım
şimdi tekrar hamileyim 4 haftalık ve bugun ögrendimki kız kardeşimde 3.5 haftalık hamileymiş
Mrb cnm,biz de şuan ablamla birlikte hamileyiz,benim ilk bebeğim,onun 2. olucak kısmetse,bir kızı var ve Rabbim 16 sene sonra yeniden yüzüne güldü ve şuan 12. haftada,bende 16. haftadayım,inş Rabbim ikimizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder,ben en çok kısmetse çocuklarımız akran olucak diye seviniyorum,en azından bebişim yanlız büyümicek inş..!sadece çocuklar büyürken anlaşabileceklermi anlaşamicaklarmı biraz tereddütlü oluyo insan ister istemez,yine de ilk başta ikisinin de sağlıklı olması...!
arkadasım ikinizde saglıkla sıhhatle bebeşlerinize kavusun inşallah
bizim sanırım hamilelik haftalarımız aynı ama napalım kkısmet olunca Rabbim verdi diyoruz şükrediyoruz
benimle aynı insanlara olması cok iyi geliyor bana inanın yanlız olmadıgımı hissediyorum
sagol :)
Bence çok güzelbişey bunda tedirgin olacak ne var anlamadım.yoksa ailede ilgi bölünecek diye mi
Bence mutlu olun ve abla kardeş hamileliğinizin keyfini çıkarın...
merhaba bayanlar
ben ablamdan 3 hafta öndeyim
onunda hamile olduğunu duyunca sevinçten havalara uçtum..tanımadığım insanların bile hamile olduğunu duymak hoşuma gidiyo..birde karnı burnunda olanlar daha sevimli geliyor gözüme..
siz neden tuhaf oldunuz ki...:26: yoksa ben mi garibim
arkadaşlar inanın cok sagolun yaa içimi actınız
ben hep kardeşimin dügünü kınası dogumu hakkında cok planlar yaptım
şimdi beraber olunca dedim hiç bişeyinde bulunamıcam
tabi ozmana Rabbim neler gösterir bilmiyoruz ama
ben taa 3 ay önceden kardeşimin bebek adı yokkan bile örgüler örmeye başladım mutlu olmaz sevinmez olurmuyum
ne bilim belkide duygusallıktan kaynaklı biseydir benimki
ama hepinize cok tesekkür ederimm cokkk
vee tüm ahmile arkadaslarım ablaları hayırlısıyla kucaklarına alsın bebişlerini inşallah
Bence çok güzelbişey bunda tedirgin olacak ne var anlamadım.yoksa ailede ilgi bölünecek diye mi
Bence mutlu olun ve abla kardeş hamileliğinizin keyfini çıkarın...
İlgi bölünücek diye bir tedirginlik yok arkadaşım,yazdığımı yeniden doğru bi şekilde okursan,ileride çocuklarımız anlaşabilicekmi yoksa anlaşamicakmi diye bir tereddütüm var dedim,yanlış anlaşılmasın..yoksa benim kadar kimse sevinemez ablamın mutluluğuna...
tam ayni zamanda kalmadik ablamla ama 4 ay ara ile hamile kaldik , o benden 4 ay sonra hamile kaldi, guzel bir duygu simdi yavrularimiz beraber oynuyor:)