sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.
sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.
merhaba kızlar. ilk önce şöyle söliyim arkadaş bulma konusunda bi sıkıntım bugüne kadar hiç olmadı hatta burnu havada olmama rağmen insanlar kendileri gelip arkadaşım olurlar. çok samimi olduğum farklı gruplardan kız arkadaşlarım vardı. birbirimize karşı çok uyumluyduk kardeş gibiydik hık desek gülerdik birbirimizi anlardık hiçbişi demesem bile üzgün olduğumu anlarlardı. herneyse yeri geldi samimiyetin verdiği cesaretle hadlerini aşarak konuşmaya başladılar. bende herzaman hakkını savunan biriyimdir. haddini bilmelerini sağlarım en yakınlarım da olsa. çok da kinciyimdir böle kötü huylarım var işte. nese neticede hepsiyle küstük. barışmak istediler ama kinciliğim buna engel oldu. hiç de pişman diilim hayatta konuşmam da zaten ama niyeyse o kızkıza muhabbetleri nasıl özlüyorum. salak salak takılmalarımızı bile özledim her lafa güldüğümüz şeylere dedikodular yaptığımız günleri özledim. başka arkadaşlarım da var ama onlarla uyumlu diiliz öle çok eğlenceli geçmiyo diğerleriyle. bide yapmacık biri olamıyorum eğer uyumlu diilsek samimiyet kuramam. kısacası o samimi kız muhabbetlerini çok arıyorum ya hatta sürekli kendimi sevgilime makyaj malzemelerinden falan konuşurken buluyorum. sıkıldığını bildiğim halde saatlerce mağazalarda rehin alıyorum onu yani sevgilime de yazık dimi:) siz siz olun yakın arkadaşlarınızı kırmayın bazıları benim gibi fazlaca hassas olabiliyo. onlara okadar kızgınımki mahvettiler herşeyi
bir süre sonra arkadaşsızlığa alışırsınız böyle bir sorununuz kalmaz birde herkes sizle arkadaş olmak istiyorsa siz onları neden özlüyorsunuzki yanlış yaptıkları halde
ben yazsam bu kadar olur yani kendini üç kelimeyle anlat deseler biri mutlaka kincilik olur benimde ,diğer yazdıklarında bana çok uyuyo bu yüzden seni en iyi ben anlarım sanırım haa bu arada burcum koç ne vardı bi kaç ay erken veya geç doğaydım ,koçlar zor insanlar her anlamda kendimi şanssız hissediyorum koç olduğum için
demekki burçtan gelen bişi de olabilir yada yaptıkları çok koydu bana ondan da olabilir. burçla ilgili araştırma yaparken genelde koç kadınları yalnız kalıyo diye okumuştum:) biraz fazla içerliyoruz ama olsun olması gereken bu bence yani yakınlardan da kötülük gelicekse yine devam mı edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?