Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel hadi bizimle derdim ama biliyorum mümkün değil netten böyle:) siz de gidersiniz inşallah kafa dengi arkadaş bulup:)Çok şanslısınız, öyle tatil yapabileceğim bir arkadaşım olmadı hiç olsa kacirmazdim o fırsatı. İyi eğlenceler.
heehheh sana da iyi tatillerOh valla gidin eğlenin. Bende 21 yaşındayım ilk defa ailemden ayrı bir tatile gideceğim Pazar günü çok heyecanlıyım valla![]()
Oh valla gidin eğlenin. Bende 21 yaşındayım ilk defa ailemden ayrı bir tatile gideceğim Pazar günü çok heyecanlıyım valla![]()
aaaa bir kaçak gelmiş hoşgelmiş![]()
heehheh sana da iyi tatiller![]()
Süpersiniz:))
Evlenmeden önce o kadar çok istemiştim ki kız kıza tatili ama gidemeden evlendim maalesef
Bide oteliniz güzelse öyle musallat olacak tipler pek olmuyor
Bu sene kardeşimin tus çalışması gerekiyor diye ailecek tatile gitmedik ben de bir kız arkadaşımla tatil ayarladım ve bu gece yola çıkıyoruz.27 den gün alıyorum koca kızım yani düşünün ama tırsıyorumo kadar koruyucu ailede yetiştim ki sırf bu yüzden beni puanım yettiği daha iyi okula bile göndermediler şehir dışına diye,kız dediğin dizimin dibinde oturmalı derdi babam
bunu yıkmak için aslında böyle bişeye kalkıştım zor bela ikna ettim hala babam habire biri musallat olacak size deyip deyip korkutuyor ...., bence güzel de olacak ama biraz cesarete ihtiyacım var
gaz verin kızlar
olumsuz yazacak olan nolur yazmasın çünkü biletler otel izin vs ayarladık bile arkadaşımı satamam her halükarda gitcem ki zaten çok istiyorum ya çok feci büyüttüler beni artık rahat olmak istiyorum biraz (rahatlıktan kasıt dine aykırı vs değil oralara gelmeyin bile lütfen)
sürekli fotoğraf çooook iyi fikirKız kardeşimle ilk tatilimizde Alaçatı-Urla-Çeşme yapmıştık.
Benim ailemde sizinkiler gibi korumacı bir aile.
Tansiyon hastalığı olan insanlar.
Biz onların bizi aramalarına fırsat vermeden tatilde de olsak günlük rutin konuşmalarımıza devam ettik.
Arada fotoğraflarımızı gönderdik.
Bizde eğlendik onlarda bizim fotoğraflarımızı görünce sevindiler.
Böylece çokta endişelenmediler.
Şimdi bayramda Kapadokya yapmayı düşünüyoruz.
Hatta balon turu.
Sizde böyle bir yol izleyebilirsiniz.
İyi eğlenceler,keyfini çıkarmaya bakın.
senaryo şu : otel çalışanlarında yedek anahtar vardır biri kafayı takar size birinci senaryo, ikincisi birileri bize musallat olur takip eder gece rahatsız eder filan![]()
Bu sene kardeşimin tus çalışması gerekiyor diye ailecek tatile gitmedik ben de bir kız arkadaşımla tatil ayarladım ve bu gece yola çıkıyoruz.27 den gün alıyorum koca kızım yani düşünün ama tırsıyorumo kadar koruyucu ailede yetiştim ki sırf bu yüzden beni puanım yettiği daha iyi okula bile göndermediler şehir dışına diye,kız dediğin dizimin dibinde oturmalı derdi babam
bunu yıkmak için aslında böyle bişeye kalkıştım zor bela ikna ettim hala babam habire biri musallat olacak size deyip deyip korkutuyor ...., bence güzel de olacak ama biraz cesarete ihtiyacım var
gaz verin kızlar
olumsuz yazacak olan nolur yazmasın çünkü biletler otel izin vs ayarladık bile arkadaşımı satamam her halükarda gitcem ki zaten çok istiyorum ya çok feci büyüttüler beni artık rahat olmak istiyorum biraz (rahatlıktan kasıt dine aykırı vs değil oralara gelmeyin bile lütfen)