Doğuma Hazırlık Kız mı? Erkek mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iLLAa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ben bu bebeğin erkek olduğunu düşünüyorum..

en son doktor kiza benziyor demisti.icimden erkek geciyordu.bu sefer erkek olmasini cok istiyorum cunku 3.cocuk düsünmüyoruz.umarim canim senin düsündügün gibidir.yarin randevumuz var bakalim kesinlesirse yazarim canim.

slm arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istediğim bişey var. bebeği olanlardan
annenin doğ_tarhi
hamile kaldığı yıl
son adet tarihini yazarsanız seviirim cinsiyet tahmini ile ilgili bişey öğretildi onu denicem..cevaplarınızı bekliyorum.

canımmm,nolur bana da bakarmısınnn???
anne doğum tarihi:18.10.1982
baba doğum tarihi:30.09.1981
son adet tarihim: 12.01.2010 (25 günde bir)
cevabını dört gözle bekliyorum..

en son doktor kiza benziyor demisti.icimden erkek geciyordu.bu sefer erkek olmasini cok istiyorum cunku 3.cocuk düsünmüyoruz.umarim canim senin düsündügün gibidir.yarin randevumuz var bakalim kesinlesirse yazarim canim.

canımm eğer verdiğin bilgiler doğru ise bence allahın izni ile erkek..temmuz ayında doğum günün gelmeden hamile kaldınsa erkek diye düşünüyorum.. tabii herşeyden önce allahın takdiri.

sen hamile olduğunu ne çabuk öğrendinn?fisfisfis

banada bakabilirmisiniz lütfeeen...
anne doğum tarihi: 18.02.1986
baba doğum tarihi: 11.01.1986
son adet tarihi: 13 ocak 2010

canımm bak ben erkek dedim ama kesin değil. bi çok kişide farklı çıktı. seni yanıltmak istemem. sonuçta bi deneme bu. ben kesinliği var demiyorum.

adet döngüm 30-31 gün muhtemel yumurtlama 16-17. günler.
tabiki canım nasıl kesin olabilirki zaten eğleniyoruz.

sen hamile olduğunu ne çabuk öğrendinn?fisfisfis

yok canım hamile olup olmadığımı bilmiyorum,beklemedeyim..yarın hastalanmam gerekiyo normalde,bakalım,kısmet...hayırlıysa kızım olsun istiyorum ama hayırlısı en başta...

yok canım hamile olup olmadığımı bilmiyorum,beklemedeyim..yarın hastalanmam gerekiyo normalde,bakalım,kısmet...hayırlıysa kızım olsun istiyorum ama hayırlısı en başta...

hayırlısı cnm yaaa. allah gönlüne göre versin inşallah. bu hesap tutmadı çoğu kişide o yüzden yazmıyorum artık

sağol canım,olmadı zaten yine benim...:(

merhaba arkadaşlar.konu kapndı mı bilmiyorum.ama kafam karıştı.benim bildiğim adetten hemen sonra olursa kız idi,erkek diyenler var.ve yine bildiğim adetten epey sonra olursa erkek idi kız diyenler vaar.kız bebek isteyen kadın orgazm olmamalı diyorlar.ama marifetnamede.kimin suyu önce gelirse bebek o cinsiyette olur diyor.yani şimdi hangisi dogru.

ben de öyle düşündm cnm.
30 aralık yumurtlma günüm.
19 aralık son adet tarihim...24 ünde adetim bitti
24-25-27 aralıkta oldu...
bugün ile yarın da olsun,sonra 2-3 gün ara veririm,sonra yine devam...
öyle iyi olur dimi?...
yaa bu arada benim kafamı karıştıran bşy daha oldu bugün...işyerinde oturmaktan mı bilmiyrm,karnım ağrıdı bugün biraz,sonra biraz da akıntım oldu,çok az da göğüslerde şişkinlik..yoksa kendimi mi dinliyorum ben yaaa....30 aralıktır benim yumrtlama günüm...öyle çıkıyo hesaplamalarda....:bbo:
Kızın oldumu sesomu çok merak ettim

Back
X