Doğuma Hazırlık Kız mı erkek mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzefemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
13
8
36
Merhaba arkadaslar bugun uye oldum mesajım görünecek mı onu bıle bılmıyorum.
Ben 13+4 hamıleyım bgn doktora sıra aldım gıdıcem. Cınsıyet bellımıdır.???
Gece ruyamda salatalık kayısı beyaz peynır falan gordum , alıp erkek cocuk yıgenler 4 yas bırlıkte kahv edıyorduk kayısı ya bakıyorum ama almıyorum ama salatalık alıyoruz yıyoruz. Erkek bebek gordum , gercekte uc kızı olan oğlu olmayan bır akranımızın oglu oluyor ruyada bıze gelıyorlar.

Gece ruyamda salatalık kayısı beyaz peynır falan gordum , alıp erkek cocuk yıgenler 4 yas bırlıkte kahv edıyorduk kayısı ya bakıyorum ama almıyorum ama salatalık alıyoruz yıyoruz. Erkek bebek gordum , gercekte uc kızı olan oğlu olmayan bır akranımızın oglu oluyor ruyada bıze gelıyorlar.

gördüğünüz rüyaları pek fazla kişiye anlatmamanızı tavsiye ederim, inşallah hayırlı şeylerin habercisidir... bebeğinizin kız mı erkek mi olduğunun en iyi tespitini doktorunuz yapıcaktır. burda ultrason görüntülerinden anlayıp tahminde bulunan arkadaşlar var ama rüya tabiri yaptıklarını sanmıyorum.:KK24: isterseniz doktorla görüştükten sonra usg fotoğrafını ekleyin belki öyle tahmin edilir :KK66:

Mrb benim tam 12 haftalıkken belli olmuştu.doktor tecrübeli ve cihaz iyiyse genelde 12. haftadan itibaren biliyorlar..bir de bebeğin pozisyonu uygunsa tabi.allah kız yada erkek hayırlı evlat versin inşallah

Bana cvp veren ler mesajınızı severek okduum cok tesekkur ederım dıkkate alacagım allahım yardımcınız olsun

Canim rüyalara çok kaptirma kendini bilinç atimizdakiler cikiyor bazen bebegin hayirli olsun hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtin varmiydi paylasirmisin benimle

Merhaba benim bebegimin cinsiyeti 12 haftalikken belli olmuştu. Belki sizinki de erken belli olur :) cinsiyeti belli olmadan once ruyamda hep kiz olarak goruyordum. Rabbim nasip ederse oglum olacak, insallah Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin.

nazzeynepp nazzeynepp belirtilerini yazarmisin canim. Hamile olduğunu öğrenmeden önceki benim bata 3 gün var merak ediyorum
Canim adet olacak gibi kasik ağrım oldu, göğüs hassasiyeti, belim agridi. Kokuya karşı çok duyarlı oldum. Eşimin parfümü dahi iğrenç kokmaya başladı. Beyaz renkli akintim oluyordu. Cok sık idrara çıkıyordum ve idrarda yanma oluyordu. Bir de çok yorgunluk ve uyuma isteği oluyordu. Işten eve gelip uyumayı iple çekiyordum. Normalde gece 1-2ye kadar otururum ama o dönemlerde saat 7-8gibi yatağa zor atıyordum kendimi. Mide Bulantim başlayınca test yaptim. Hatta dogum kontrol hapı kullanıyorum diye hamilelik hiç aklımdan bile geçmiyordu:) insallah hakkında hayırlısı olur canim :)

Bide şunu merak ediyorum Allahdan gelene razı olurum sağlıklı olsun farketmez ama kızım oldugu ıcın erkek bebek istıyorum benım ovulasyon gunum 16 temmuz gösteriyordu. biz 18 de korunmasız ilişkiye girdik bi de 13 de yaptık adetten sonra dogru mu ılerlıyoru erkek bebek için

Ben cinsiyetini ogrenmeden once bana erkek bebek patigi uzattilar ruyamda tek bir patik aldigimi gormedim almadim yani
o sekilde uyandim cok kiz bebegim olsun istiyodum ALLAHIM BU KIZ OLSUN SONRA HAMILE KALIRSAM ERKEK OLSUN ILK BEBEGIM KIZ OLSUN DIE HEP DUA ETTIM VE BENIM MELEGIM KIZIM 3 YASINDA . SUAN 5 HAFTALIK HAMILEYIM BAKALIM HAYIRLISI :)

Erkek bebek icin bende deneme yaptim digital ovi testiyle gulucuk ciktigi gece ve ertesi gun gece oldu iliski nasip kismet artik hayirlisi sagliklisi olsun en basta ama yumurtladigin gun ve ertesi gun iliski oneriolar erkek bebis icin 16 sinda yumurtladigina eminsen 13 cok erken 18 zi cok gec olur tutmayabilir

o erkek bebek kız bebek hesaplamalarını hiç bilmiyorum kızlar.Ovulasyon pozitif göründüğü gün ve ertesi gün ilişkiyle hamile kaldım. 11. haftada cinsiyet erkek dediler.

Insallah bende senin gibi hamile kaldim cok merak ediorum :) deneyim tuttumu acaba
Allah gönlüne göre versin. Ben bu hesaplamaları bilemediğime, paldır küldür girişmişim bu işe :) Çok kız istiyordum Allah biliyor. Ama hayırlısı ilk bebeğim belki ikinciye kısmet olur. Yani şimdi kız için ovulasyon pozitif olduğu gün olmayacak mı ilişki ben anlamadım.

Bilmiyorum artık ama ıkı gundur kasıklarımda agrı var. sol da üşütmede olabailir bilemiyorum bu arada kızlar ben 80 kiloyum ne olacak benım halim bıde kilo artısı olacak hamılelıkte

Back
X