Kız mı olsun erkek mi..... Yeni cinsiyet takvimi

banada bakarmısın canım 14.08.86.sat 28 aralık..11 ocak ymurtlama ( teşekkür ederm :) )

yılımı yanlıs yazmısım ben 1981 olcaktı bı yanlıslık olmasın da :)

emelcıgım bır rıcam daha olcak ama 28 eylul 1981 dogumlu bırı aralık 2008 de hamıle kalırsa ne olur dıyo acaba
merak etme canım 81 olarak baktım ben
2008 yılı aralık ayı erkek görünüyor canım
banada bakarmısın canım 14.08.86.sat 28 aralık..11 ocak ymurtlama ( teşekkür ederm :) )

kaya5353 erkek görünüyor canım

kardeşimede bakarmısınız..yaş 28,sat 6 mart ..teşekkürler

merhaba canım bana da bakarsan sevinirim 13.05.1982 doğumluyum son adet tarihim 25.11.2012 şu an 20 haftalık hamileyim ve cinsiyetimiz hala kesinleşmedi...aslında doktorumuzun bir tahmini var ama...cevabını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim...

senınkıde erkek görünüyor

kızlar sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum yavrularınızı..

cevabin icin saol canim doguma bir ayimiz kaldi nerdeyse doktor hala kesin bisey soylemedi bir kizim var hayirli saglikli sihhatli birde oglusumuz olsun diyoruz galiba bu yuzden kesin bi cevap alamadik doktordan artik dogumda ogrenirim herkeste tutmus inss bizdede tutar..

inş tutar canım sağ salim bebeğinide kucagına alırsın

kardeşimede bakarmısınız..yaş 28,sat 6 mart ..teşekkürler
mart ayı erkek görünüyor ancak 28 yaşın içinde mi yoksa doldurdumu?

takvimde erkek görünüyor canım dr tahmini ile uyumlumu?

mart ayı erkek görünüyor ancak 28 yaşın içinde mi yoksa doldurdumu?

Takvimde erkek görünüyor canım dr tahmini ile uyumlumu?

evet eylülün gülü doktorumuz şimdiye dek iki kere erkek dedi haftaya belli olacak cevabın için çok teşekkür ederim kesin sonucu yazarım buraya allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

sen bunu nerden bılıyosun arkadasım bu arada adım ebru nolur bana yardım et.tekrar yazayım kı dıger mesajlarıma bakıp da ugrasma:) 28 eylul 1981 dogumluyum kız dogurmak ıstıyorum hangı aylar hamıle kalmam lazım ve adetten sonra kac gun saymalıyım acaba kusura bakma saskınım da:) işimi garantıye almak ıstıyorum ılk measımda dogum tarıhımı yanlıs yazmıstım da onun ıcın tekrar soruyorum ve bı tane de kızım olsun ıstıyorum bı tane oglan yeter sanırım :)

canım nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım kız şanslısın umarım olur.
olmadı yine... daha vardı adetime

olsun canım beraber deneriz bizde önümüzdeki aylarda.

merhaba..lütfen cevap yazın..ben 85 liyim yani 29 yaşındayım..8 nisanda yani dün adet oldum..hamile kalmayı düşünüyorum..hamile kalırsam acaba çocucuğumun cinsiyeti ne olur?

yaş 29,sat 8 nisan..çok teşekkürler şimdiden..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…