Kız mı olsun erkek mi..... Yeni cinsiyet takvimi

olsun canım beraber deneriz bizde önümüzdeki aylarda.[/QUOTE]

olur canım seninin bu konuda bilgin ve araştırman çok banada yardımcı olursan sevinirim arkadaş olarak eklesen nasıl oluyor bilmiyorum yeni sayılırım beni de aranıza al canım

cnm banda bakarmısın bende düşünüyorum bu yaz diş tedavim bitmiycek bu ayda bitseyi eğer mayısta düşünüyodum doğum tarihim 28 ocak 1989 yoksa sen bana bakmşmıydın hatıryalamadım cnm:26:

ekled​
olsun canım beraber deneriz bizde önümüzdeki aylarda.

olur canım seninin bu konuda bilgin ve araştırman çok banada yardımcı olursan sevinirim arkadaş olarak eklesen nasıl oluyor bilmiyorum yeni sayılırım beni de aranıza al canım[/QUOTE]
ekledim canım arkadaş listeme seni.süper anneler 2011 topiğine gel biz ordayız..

cnm banda bakarmısın bende düşünüyorum bu yaz diş tedavim bitmiycek bu ayda bitseyi eğer mayısta düşünüyodum doğum tarihim 28 ocak 1989 yoksa sen bana bakmşmıydın hatıryalamadım cnm:26:
canım sana bakmayıp kime bakacağım baksmada bir daha bakarız canım mayıs kız haziran temmuz erkek agustostan(dahil) -aralık(dahil) a kadar kız bak her işta var bir hayır yaza kalması daha garanti olmuş inş kızına kavuşursun...
26 temmuz 1985..sat 8 nisan

nisan ayı kız görünüyor bacım

banada bakarmısın canım 25 eylül 1983 doğumluyum ...peki yıl dönsede aylar aynı değilmi ben seneye düşünyorumda hamile kalmayı o bakımdan dedim

ekledim canım arkadaş listeme seni.süper anneler 2011 topiğine gel biz ordayız..

tamam canım

Son düzenleme:
ekled​

olur canım seninin bu konuda bilgin ve araştırman çok banada yardımcı olursan sevinirim arkadaş olarak eklesen nasıl oluyor bilmiyorum yeni sayılırım beni de aranıza al canım

canım sana bakmayıp kime bakacağım baksmada bir daha bakarız canım mayıs kız haziran temmuz erkek agustostan(dahil) -aralık(dahil) a kadar kız bak her işta var bir hayır yaza kalması daha garanti olmuş inş kızına kavuşursun...

nisan ayı kız görünüyor bacım[/QUOTE]

eylül merhaba banada bakarmisin? 27 10 1989 sat 31.03.2013

eylulcum banada bakarmsin dogum tarihim 25 haziran 1983
nisan kız mys haziran erkek, kasım aralık erkek canımmm

banada bakarmısın canım 25 eylül 1983 doğumluyum ...peki yıl dönsede aylar aynı değilmi ben seneye düşünyorumda hamile kalmayı o bakımdan dedim

yıl değişse de eylül olana kadar senın ıcın aylar degısmez canım

merhaba canim rica etsem banada bakarmisin 04.09.1989 yani 23 yasim son adet tarihim 30 ocak yani subatta kaldim:))))

yaşım 29,son adet başlangıç tarihi:15 aralık,ovulasyon dönemi:29 aralık.bakarmısın benimkine de...doğrumu çıkıcak.eğer çıkarsa.biraz bilgi verimisin.neye göre hesaplanıyor.

yaşım 29,son adet başlangıç tarihi:15 aralık,ovulasyon dönemi:29 aralık.bakarmısın benimkine de...doğrumu çıkıcak.eğer çıkarsa.biraz bilgi verimisin.neye göre hesaplanıyor.

bebeğin kız görünüyor ancak yaş hesabının doğru olup olmadığını teyıt etmek için doğum tarihini ayrıntılı yazarsan sevinirim..bir takvim var canım ona göre bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…