- 14 Mart 2012
- 110
- 0
- 96
- Konu Sahibi eylulungulu
-
olsun canım beraber deneriz bizde önümüzdeki aylarda.
canım sana bakmayıp kime bakacağım baksmada bir daha bakarız canım mayıs kız haziran temmuz erkek agustostan(dahil) -aralık(dahil) a kadar kız bak her işta var bir hayır yaza kalması daha garanti olmuş inş kızına kavuşursun...cnm banda bakarmısın bende düşünüyorum bu yaz diş tedavim bitmiycek bu ayda bitseyi eğer mayısta düşünüyodum doğum tarihim 28 ocak 1989 yoksa sen bana bakmşmıydın hatıryalamadım cnm:26:
26 temmuz 1985..sat 8 nisan
ekled
ayy sağol cnm benimoo iyi bare ağustostan aralığa kadar tutturuz insallah evet herseyde vardır bi hayır amin insallah cnm teşekkürler
ekledim canım arkadaş listeme seni.süper anneler 2011 topiğine gel biz ordayız..ekled
olur canım seninin bu konuda bilgin ve araştırman çok banada yardımcı olursan sevinirim arkadaş olarak eklesen nasıl oluyor bilmiyorum yeni sayılırım beni de aranıza al canım
nisan kız mys haziran erkek, kasım aralık erkek canımmmeylulcum banada bakarmsin dogum tarihim 25 haziran 1983
banada bakarmısın canım 25 eylül 1983 doğumluyum ...peki yıl dönsede aylar aynı değilmi ben seneye düşünyorumda hamile kalmayı o bakımdan dedim
nisan kız mys haziran erkek, kasım aralık erkek canımmm
eylülcüğüm bnada bakar mısın? 27.10.1989 sat 30,03,2013 teşekkürler
inş tutar canım sağ salim bebeğinide kucagına alırsın
eylülcüğüm bnada bakar mısın? 27.10.1989 sat 30,03,2013 teşekkürler
mart haziran ağustos kız görünüyor.. nisan mayıs temmuz eylül erkek
mart haziran ağustos kız görünüyor.. nisan mayıs temmuz eylül erkek
çok teşekkür ederim cnm
rica ederımçok teşekkür ederim cnm
merhaba canim rica etsem banada bakarmisin 04.09.1989 yani 23 yasim son adet tarihim 30 ocak yani subatta kaldim:))))
şubat erkek görünüyor canım sag salım bebeğine kavuşman dileğiyle
yaşım 29,son adet başlangıç tarihi:15 aralık,ovulasyon dönemi:29 aralık.bakarmısın benimkine de...doğrumu çıkıcak.eğer çıkarsa.biraz bilgi verimisin.neye göre hesaplanıyor.
merak etme canım 81 olarak baktım ben
2008 yılı aralık ayı erkek görünüyor canım
kaya5353 erkek görünüyor canım
yıl değişse de eylül olana kadar senın ıcın aylar degısmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?