Herkese merhaba yeniden.
Ben 11.sınıfa giden lise 3 öğrencisiyim. Benim sınıfımda iki tane kız var; ikisi çok yakın ben de o ikisiyle de yakınım, en yakın arkadaşım dışında yakın olduğum bir o ikisi var işte. Adlarına Selin'le Elif diyeyim. Neyse bu iki arkadaşım yan sınıftan bir tane kızla da çok yakındılar. Hatta baya iyiydi araları. Bu kızın adı da Ayşe. Bir hafta önce falan Ayşeyle - Selin ve Elif küstüler. Ben Ayşe ile pek yakın değilim. Dün teneffüste Elif ben ve Selin gezerken, Ayşe'nin üst sınıfaki iki arkadaşı bize "Aa Ayşe'yi satan küçük insancıklarr" falan deyip kendi aralarında dalgaya aldılar. Biz ciddiye almadık pek.
Bugün biz onların katında rehberlik hocasıyla görüşmeye giderken o iki kız yani Ayşe'nin o iki arkadaşı bize bakarak " Aa gezin gezin bu katta, belki burda sevgili bulabilirsiniz" dedi. Ben bize denildiğin anlayamadım bile. Sırf Ayşe'yle küstüler diye arkadaşlarıma böyle davranmaları da aşırı aşırı saçma bence. Ayrıca ben ne alakayım zaten orasını hiç anlamadım. Hani bu tipler de sigara falan içen, psikopat tipler. Bir anadolu lisesinde bunlar ne arıyor inanın ben de bilmiyorum ama o kadar kötüler ki zaten ağızlarından küfür eksik olmuyor hiç. Tabi bunlar beni ilgilendirmez de, sırf bir tartışma yüzünden alakam bile yokken ben laf yedim. Alakam olsa bile bu lafı hak edecek ne olabilir ya ben mi anlayamıyorum? Çok saçma değil mi? Ne yapabilirim sizce umursamamalı mıyım?