Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Burada bi konu vardı geçen
Ona dönmüş bu 😂

Tanışmak da ne var tanışoırsın. Konu sahibi bunu dert etmemiş zaten. Ancak yeni tanıştığın elin adamının en sevdiği tatlıyı da koşa koşa mutfağa girip yatıp, güya flört ettiğin adamı aracı kılıp göndermezsin ya. Şöyle düşün yeni flört ettiğin adam yeni tanıştırdığın ve bir defa gördüğü bir kız arkadaşının o buluşmada söylediği bir şeyi aklında tutup emek verip hemen bulup bir de seni ulak yapsa ve ona jest olarak gönderse ne yapardın mesela?

Ben 3 kişi degillerdir diyen arkadaş için o yorumu yaptim zaten.
Benlik bir durum degil ama bazi insanlar boyle garip seyler yapiyor. Mesela eşimin kuzenini sevgilisi kaynanama tatli göndermişti. 😁 Tanişmiyorlar bile.
Seviyor bazisi boyle yer yapmayi işte. 🤷

Arkadaşlar sevgilimle konuştum şimdi. Erkek arkadaşı kızın evine gitmiş beraber yemişler. Kız da çocuk giderken al bunu da x arkadaşına götür yesin demiş. Burası tamam ama aklıma yatmayan şey neden kendi sevgilisinin değil de benim sevgilimin sevdiği tatlıyı yaptığı. Olayda bir şey yok gibi görünüyor ama kıza karşı dikkatli olucam yine de.
İlk başta okuyunca kız bana çok yalaka gelmişti ama şu anlattığınızdan sonra abes gelmedi yaptığı. Tatlıyı kendilerine yapmış. Bir porsiyonluk da sevgilinize yollamış. Aksi durum zaten aşırı saçmaydı.

Magnolia hem çok yaygın hem çok basit bir tatlı. Sevgiliniz sevmese de yapılabilir yani. İçiniz rahat etmiyosa temkinli davranırsınız kıza karşı.

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Kızın eniştede gözü var

zavallı. kendini sevdirmek için yapmıştır o tatlıyı, sevgiline yürüdüğünü sanmıyorum. yürüyorsa da ne cesaret? ama zavallıca bir hareket. 30'a yaklaşmış bir kadının, daha flört aşamasındaki adamın arkadaşına yaranma çabası yazık.

Bence o kızla dörtlü bir buluşma ayarla bı bak tavır ve hareketlerine.

Arkadaşlar sevgilimle konuştum şimdi. Erkek arkadaşı kızın evine gitmiş beraber yemişler. Kız da çocuk giderken al bunu da x arkadaşına götür yesin demiş. Burası tamam ama aklıma yatmayan şey neden kendi sevgilisinin değil de benim sevgilimin sevdiği tatlıyı yaptığı. Olayda bir şey yok gibi görünüyor ama kıza karşı dikkatli olucam yine de.
Geçen gün tatlılardan bahsedince canı çekmiş olabilir

aaa o zaman başka. anormallik yok. çöpe gidip ziyan olacağına birinin midesine girsin diye düşünmüş, bunu da x'e götür demiş olabilir normal.

Dünya üzerinde bir tek sizin sevgiliniz mi seviyor o tatlıyı? 😂

Bence haklısın ne alaka tatlı yapmak, sen durup dururken ilk gördüğüm birine tatlı yaparmısın?

Hayır arkadaşı pek sevmiyor ondan diyorum. insan sevgilisinin çok da sevmediği bir şeyi yapmaz diye düşünüyorum.
Kendi seviyodur ya, ne bileyim kolayına gelmiştir, illa heriflerin sevdiğini mi yapacak kadınlar Allah Allah.

He magnolia zaten öyle bir tatlı ki sevenini bulmak çok zordur. Ülkede seven üç beş insandan biri sizin sevgiliniz.
Bazen ben de böyleyim, şu hayatımızdaki insanları fasulyenin nimeti sayıyoruz ya, çok komik geliyor uzaktan bakınca.
Magnolia hem herkesin sevdiği, hem de yapımı aşırı kolay bir tatlı. Eminim kız da sevgilisi de seviyordur, bu yüzden yapmışlardir.
Hani sevgilin karpatka sevse, medovik sevse, ne bileyim donut, krem brule falan , spesifik bir şey sevse kız ona özel yapmış diye düşün ama alt tarafı magnolia yapmış.
Sence de bu tepkin , düşüncen mantıksız değil mi?

Günlerden bir gün, genciz tabi, başımızda kavak yelleri.. Erkek kişisi konuşmaya geldi, bende iş arkadaşım ile iş çıkışı gittim, bi 15 dk konuşalım diye. Sen tut, kız arkadaşıma yavşa.. Utanmadan telefon no iste. Tabi avucunu yaladı. Tekmeyi yiyip defoldu.

Vel hasıl-ı kelam kıza dikkat et, sevgiline hiiiiç bişey belli etme, karpuz kabuğunu düşürme aklına

Bazen ben de böyleyim, şu hayatımızdaki insanları fasulyenin nimeti sayıyoruz ya, çok komik geliyor uzaktan bakınca.
Magnolia hem herkesin sevdiği, hem de yapımı aşırı kolay bir tatlı. Eminim kız da sevgilisi de seviyordur, bu yüzden yapmışlardir.
Hani sevgilin karpatka sevse, medovik sevse, ne bileyim donut, krem brule falan , spesifik bir şey sevse kız ona özel yapmış diye düşün ama alt tarafı magnolia yapmış.
Sence de bu tepkin , düşüncen mantıksız değil mi?
Hanımefendi yukarda sevgilisinin pek de sevmediğini yazmışım okumadıysanız eğer:)

Back
X