Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

Herkesin bu konuya bakış açısı değişir. Ama bende rahatsız olurdum ne alaka diye şahsen beni sadece sevgilim eşim ilgilendirir arkadaşımın sevgilisinin sevdiği şeyi ben niye yapıyım banane 🤔

Siz de inandysaniz kankamn arkadaşı durumuna 🤭 ben olsam arkdsnn numarasını arar ay teşekkür ederim senin sevgilin sevgilime tatlı yapmış eline sağlık. Sana da yapıyordur umarım diye arardım 🤭🤭
Şaşırdım bu yoruma.
Peki sevgiliyken yaptığın,beraber yediğiniz bir şeyin fazlasini dökülmesin "X'e götürürsün" diye verdiğini hayal et (bu konuda olan o)
Sonradan bu x kişisinin kız arkadaşı seninkini arayıp "sevgilin sevgilime tatlı yapmış,eline sağlık. Umarım sana da yapıyordur diye aradim" dese, kapatsa
A) kız haklı,kiskanmistir dersiniz
B) gunlerce güler, dalga geçer, kıza ve sevgilisine acıyarak bakarsınız .

Benim hoşuma gitmezdi, ne alaka yani?? evden yollamış olması da benim hosuma gitmedi açıkçası. ama sevgilinizle kavga cıkarmanız yanlış olmuş, ben olsam "sevgilim hoşuma gitmedi sana neden yollamış anlamadım... neyse bakalım hayırlısı" gibi bi hem rahatsızlıgımı belirtir hem de ilişkimdeki huzuru bozmazdım..

Benim hoşuma gitmezdi, ne alaka yani?? evden yollamış olması da benim hosuma gitmedi açıkçası. ama sevgilinizle kavga cıkarmanız yanlış olmuş, ben olsam "sevgilim hoşuma gitmedi sana neden yollamış anlamadım... neyse bakalım hayırlısı" gibi bi hem rahatsızlıgımı belirtir hem de ilişkimdeki huzuru bozmazdım..
Haklısınız yanlış bir tepki vermişim gerçekten ben de yeni fark ediyorum😔🥺

Haklısınız yanlış bir tepki vermişim gerçekten ben de yeni fark ediyorum😔🥺
üzülmeyin bence, sevgilinizle konusun "ya ben aşırı tepki verdim ama askim kusura bakma, sana çıkışmam yersizdi özür dilerim. sadece bana tuhaf geldi bu durum" diyebilirsin. o kadar da büyük bir sorun degil herkes arada kıskanır bosver :)

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?

Tatlı, ne tatlısı ? diye merak etmiştim. Magnolia imiş. Çokta zahmetli bir tatlı da değilmiş. Fazla yapılmış, bir kase/kavanoz vb'de erkek arkadaşınıza gönderilmiş.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?
Yani gerek yok bence tatlıya falan

Arkadaşlar sevgilimle konuştum şimdi. Erkek arkadaşı kızın evine gitmiş beraber yemişler. Kız da çocuk giderken al bunu da x arkadaşına götür yesin demiş. Burası tamam ama aklıma yatmayan şey neden kendi sevgilisinin değil de benim sevgilimin sevdiği tatlıyı yaptığı. Olayda bir şey yok gibi görünüyor ama kıza karşı dikkatli olucam yine de.

Puding, bisküvi içerikli tatlıları bir tek sizin erkek arkadaşınız mı seviyor ? Diğer adam da seviyordur. Magnolia son yıllarda meşhur olan, yapımı da kolay bir tatlı.

İçime kurt düştü şimdi ya ama o kadarını yapmaz diye düşünüyorum sevgilimin
Bence sevgilinede o kızada çok güvenme bir bakmışsın sevgili oluvermişler. Ne münasebet ya başka bir kız kalkıp sevgilime tatlı yapacak. Sizde o zaman diğer çocuğa tatlı yapın verin bakalım sevgiliniz ve o kız ne düşünecek.

Kız herkes tarafından beğenilmek istiyor siz değil de onda kıskançlık var yarın bir gün aynı ortamda olursanız çekememezlik size karşı soğuk davranıp onlara şirin görünebilir. Tehlikeli tip bunlar erkekler saf

Edit: sevgilim aradı ve sorun çözüldü arkadaşlar ben biraz büyük tepki vermişim.
asıl tepkiyi kızın sevgilisi vermesi lazımdı gibi geldi. yani niye millete tatlı yapıyorsun diye. bi de konu nasıl gelişti onu bilmek lazım. belki kız tatlıyı yapmak zorunda kalmıştır.

Bizim zamanimizda atki orulurdu florte, simdi tatli mi yapiliyor..
Bir nesil atki ormekten curudu bee..
Neyse de kizin yaptigi cok sacma. Ilk defa gordugun birine tatli yapmak falan. Art niyetli degildir ama gereksiz yani. Ne alaka.

Bencede asıl sıkıntı bu yok yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme derdi büyüklerimiz o misal olmuş
evet kuzenim(erkek) kız arkadaşlarının çok kıskanç olduğundan bahsederken "hayır, aklımda ya da ihtimali olmayan kişileri bile aklıma sokuyorlar" demişti

Ya bence kiz sevgilinize kendini sevdirerek, kendi sevgilisiyle daha saglam bir yere gelmeyi hedefliyor. Kotu bir niyeti olsaydi, tatliyi kendisi gotururdu sevdiceginize. Herseye sinir stres yapmayin

Back
X